Yok yok geç kalmadın canım. Hiç korkma benim anlamında gebelikte çıktı tiroidi hiç sorun yaşamadı. Düzenli ilacını kullanacaksın. Bir de bazı besinler yükseltiyor bazıları düşüyor için rahat etsin diyorsan bak onlara. Turp vs gibi kök bitkiler yükseltiyor.Dereotu da tiroide birebir iyi geliyor dengeliyor.
Yok kuzum benım baya dırek adet gıbı fosurdadı hatta cok yogun gectı , umarım bebegın senınledır kaset testlerın yokmu baksana yap koyulaşma varmı , ben testlerle anladım kımysala dondugunu suphelenıp kan verdım ve dogru cıktı
Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırım
Amın canım benım valla yenı basladı benımde sımdılık ıdare eder ama 7. Haftayla bırlıkte dahada artacak gıbı doktorumdan talep ettım ben onu kullanacagım sanırım
Ama çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.
Burda Bi arkadaşımız sürekli söylüyor herkesin gebeliği kendine özgüdür. Herkes aynı şeyleri hissetmez, yaşamaz herkesin farklı farklıdır. Sen içini ferah tut bol bol dua et. Salı günü beta için tekrar kan ver değer yükselmiş mi ona bak. Pazartesi mi gideceksin doktora?
Ama çok normal canım. Geç döllenmedir belki. Adet gününde pozitif görmüşsün demektir bu. Uzmanlar tam da bu yüzden bu stresi yaşamayalım diye adetiniz 1 hafta gecikince test yapın diyor. Ben senin durumunda hiç bir anormallik görmüyorum. 4 yıl bekledim ben 4 yıl o kadar çok araştırdım okudum ki. İçini ferah tut.