- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Gerçekten sizi rahatlatmak için değil . Kese kalp atışı kullanılan cihaz kalitesine çok çok bağlı ve bebeğin döllenme gününe göre değişkenlik gösterir 6. Haftasını tamamlamis olup hala kese görememek biraz sorun olabilir.oda geç döllenme degilseYorumunuz için teşekkür ederim. Cumartesi günü icapçı doktor olumlu konuşmadı moralim bozuldu. Burada bir çok yorum okudum 4000 lerde hala kesenin görülmediği olmuş. Ama kahverengi akıntıyı okumamıştım umarım herşey yolundadır ve bebeğim tutunmaya çalışıyordur

sen nasılsın
 sen nasılsın

3 gün sürdü ve 3.günün sonunda anca birliktelik oldu
 3 gün sürdü ve 3.günün sonunda anca birliktelik oldu  yakaladım mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra yumurtlama olurmu başına gelen varmı acaba 16. gündeyim ve bir daha yumurtlama belirtisi olmadı
 yakaladım mı bilmiyorum ama adetten hemen sonra yumurtlama olurmu başına gelen varmı acaba 16. gündeyim ve bir daha yumurtlama belirtisi olmadı 

. Ne güzel bir evladınız var Allah bağışlasın kardeşi de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
. Ne güzel bir evladınız var Allah bağışlasın kardeşi de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 

Güzel güzel buyuyordur inşallah orda amın
 Güzel güzel buyuyordur inşallah orda amın