Greyfurtu da mutlaka tavsiye ederim ayva deneyeceksen de tuz + limon ile tavsiye ederim canım inşallah bir an önce bulantımız düzelirBen de aynı senin gibiyim. Salatalık denedim biraz iyi geldi . Meyveli yoğurt denicem şimdi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Greyfurtu da mutlaka tavsiye ederim ayva deneyeceksen de tuz + limon ile tavsiye ederim canım inşallah bir an önce bulantımız düzelirBen de aynı senin gibiyim. Salatalık denedim biraz iyi geldi . Meyveli yoğurt denicem şimdi de
Aynen ben de nefret ediyorum bu durumdan. Bir an önce yemekten doyamadığım , saçma sapan şeyleri canımın istediği zamanlar gelsin istiyorum . Prilam dr ilacı doktor kusmuyorsan alma demişti ama ben kullancam dayanamıyorumAğır gelmiş belli ben onu fitil olarak kullanıyorum. Sakın kesme eğer doktorunun numarası varsa sor yoksada biraz daha sabretcen mutlaka fitile geri dön der. İnsanın hayat kalitesini çok etkiliyo. Çok iğrenç hiç sevmiyorum bir an önce kurtulmak istiyorum
Yok canım ya 11-12 haftalarda bulantın geçicek inşallah o zaman bol bol beslenip charizard olcaklarYesin yesin yarasınbizimki böyle giderse cılız kalacak valla hiçbir şey yiyemiyorum
E tabi öyle bakalım kiminkiler tutacakAman eglencesıne sonucta be kuzum![]()
Anladım evet dikkat et kendineLekelenmem oldu 2 kere. O yuzden verdı. Bundan once de dusuk yapmıstım o yuzden çok da dıkkat etmeye calısıyorum
Aramız uzakmış1050 konutlar
İnşallah bir an önce düzelir vallahi nefes alamıyorumGreyfurtu da mutlaka tavsiye ederim ayva deneyeceksen de tuz + limon ile tavsiye ederim canım inşallah bir an önce bulantımız düzelir![]()
Evet çok bişey yapılmıyo diye duydum ama kremsizde geçmiyo kas katı kesiliyorum. Bunu doktoruma yazsam saçma olmaz dimiKuzum bıldıgım kadarıyla surulnez gebelıge uygun olup olmadıgını doktora sormalısın benımde bel agrım cok oluyordu oglumda yanlış hatırlamıyorsam dolgıt vermıstı sadece kullanamazsın baska demıstı
Evet ama çok severim o tarafları buram buram tarihAramız uzakmış![]()
Şu an 7+3 olduğumu düşününce benYok canım ya 11-12 haftalarda bulantın geçicek inşallah o zaman bol bol beslenip charizard olcaklar![]()
Ben onuda içiyorum bazen oda etki etmiyoAynen ben de nefret ediyorum bu durumdan. Bir an önce yemekten doyamadığım , saçma sapan şeyleri canımın istediği zamanlar gelsin istiyorum . Prilam dr ilacı doktor kusmuyorsan alma demişti ama ben kullancam dayanamıyorum
Evet bende çok özlüyorumEvet ama çok severim o tarafları buram buram tarih![]()
ki bir de vicdanen de rahat edemiyor insan en çok beslenmemiz gereken zamanlar ödüm kopuyor bebeğin gelişimini etkiler diye süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum normal yemekler hak getire zatenİnşallah bir an önce düzelir vallahi nefes alamıyorum![]()
Yok sor tabıkıde onemlı sonuctaEvet çok bişey yapılmıyo diye duydum ama kremsizde geçmiyo kas katı kesiliyorum. Bunu doktoruma yazsam saçma olmaz dimiabartmış olmam
![]()
Olmayadabılır ve bu güzel birşeyBenim gibi bulantısı olmayan yok mu
Ben de bir gsriplik mi var daha doktors gitmeyede neredeyse 2 hafta var
Senin bebişler ikiz mi? Genelde ikiz hamilelikte aşırı bulantı oluyormuş ya . Valla ben bir haftadan uzun süredir mutfağa adımımı bile atmadımBen onuda içiyorum bazen oda etki etmiyoakşamları 2 tane alıyorum gece mide bulantısına uyanıyorum gündüz yemek yaparken öğürüyorum. Çok değişik hallerdeyim
![]()
Beslenme önemli tabi ama sonuçta ilk aylar anneden besleniyor bebek o yüzden çok vicdan yapma . Evet ya iyi gelen bir şey bulursanız mutlaka bana da söyleyinO kadar iyi anlıyorum
ki bir de vicdanen de rahat edemiyor insan en çok beslenmemiz gereken zamanlar ödüm kopuyor bebeğin gelişimini etkiler diye süt içemiyorum yumurta yiyemiyorum normal yemekler hak getire zatenyeni yöntemler bulursak haberleşelim
![]()
Kişiden kişiye değişiyor bence . Çevremde hiç hissetmedim diyen çok insan var. Tadını çıkar bu durumunBenim gibi bulantısı olmayan yok mu
Ben de bir gsriplik mi var daha doktors gitmeyede neredeyse 2 hafta var