• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın güzel anneler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 ben Kasım annesiyim 10 gün erken gelmek isterse Ekim sonu annesi olacağım 💜 kasım grubunda çok konuşma olmuyor bende buraya da geldim 🙈 Papatyamaviss Papatyamaviss cim çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olacak inşallah 6 senenin üstüne. İlk pozitif görmemiz bir kaybımız olmadı daha önce. İnşallah sağlıkla buyur benimle olur bebeğim 🙏 hepimiz güzel sağlıklı bir gebelik geçiririz son reglime göre (10 subat) 1 ay olmak üzereyiz betam düşük 13.8 pazartesi olcturdum bugün ve cuma tekrar baktiracagim umarım 2 3 katlanmistir.

Bir de karnımda aşırı bir ağrı var böyle regl olacakmışım gibi normal mi zaten öyle suphelendjm de test yaptım 1 haftadır regl sancısı cekiyorum
Hadi hayırlı olsun inşallah canım. O sancılar çok normal hepimizde oldu. Hatta uzun bir süre devam ediyor. Benim hala devam ediyor mesela 🤷🏼‍♀️ beta illa 2 katı olacak diye birşey yok. 1,5 katı olsa bile yeter yada 3 katı da olabilir. Bunları da normal karşıla. Hadi güzel haberlerle inşallah 🥰

Arkadaşlar, benim sağ kalça kemiğim ağrıyor - acıyor gibi. Sağa dönüp yatmak çok rahatsız ediyor mesela. Ya da vücudumu çevirirken falan sağ kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum. 🙊
Yürürken nispeten iyi. 2 gün sonra doktora soracağım ama merak ettim sizlerden böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Olabılır kuzum doğall☺️

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 6 haftalik hamileyim. Bugun keseleri gördük. İki taneymis . Ama çok umitlenme biri çok küçük dedi doktor. kaybolabilirmis . Böyle bisey başına gelen varmi ? Ya da ikiz bekleyen? Beni de listenize alabilirsiniz. Sat 26 ocak.
Diğer bilgileride verirmisiniz

Günaydın güzel anneler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 ben Kasım annesiyim 10 gün erken gelmek isterse Ekim sonu annesi olacağım 💜 kasım grubunda çok konuşma olmuyor bende buraya da geldim 🙈 Papatyamaviss Papatyamaviss cim çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olacak inşallah 6 senenin üstüne. İlk pozitif görmemiz bir kaybımız olmadı daha önce. İnşallah sağlıkla buyur benimle olur bebeğim 🙏 hepimiz güzel sağlıklı bir gebelik geçiririz son reglime göre (10 subat) 1 ay olmak üzereyiz betam düşük 13.8 pazartesi olcturdum bugün ve cuma tekrar baktiracagim umarım 2 3 katlanmistir.

Bir de karnımda aşırı bir ağrı var böyle regl olacakmışım gibi normal mi zaten öyle suphelendjm de test yaptım 1 haftadır regl sancısı cekiyorum
Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyor❤️ İnşallah saglıkla buyur bebıs kaset test yaptınmı tekrar

Eklentiler

• F0436F57-145F-4BE0-9035-0EF57974F777.webp
    F0436F57-145F-4BE0-9035-0EF57974F777.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 65
Hayatım regl sancıları 6 haftaya kadar olabılıyor❤️ İnşallah saglıkla buyur bebıs kaset test yaptınmı tekrar

Yaptım canım ama ilk defa gördüğüm bir marka çok silik çıktı yine
Freelyde bulamadım bende miratech aldım 10 tane aynı marka olsun dediler ya 🙈 onla devam edecem miratech kotu değildir umarım. 💜 sürsün valla ağrım oldukça mutlu oluyorum 🤣🥰💜

Hadi hayırlı olsun inşallah canım. O sancılar çok normal hepimizde oldu. Hatta uzun bir süre devam ediyor. Benim hala devam ediyor mesela 🤷🏼‍♀️ beta illa 2 katı olacak diye birşey yok. 1,5 katı olsa bile yeter yada 3 katı da olabilir. Bunları da normal karşıla. Hadi güzel haberlerle inşallah 🥰

Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzum 🙏💜 ağrım oldukça mutlu oluyorum kan verdim inşallah güzel artmistir 2 kat biliyordum 1.5 çıkarsa uzulmeyeyim o zaman teşekkür ederim desteğin için 🥰🥰🥰🥰🥰

Yaptım canım ama ilk defa gördüğüm bir marka çok silik çıktı yine
Freelyde bulamadım bende miratech aldım 10 tane aynı marka olsun dediler ya 🙈 onla devam edecem miratech kotu değildir umarım. 💜 sürsün valla ağrım oldukça mutlu oluyorum 🤣🥰💜
sılık cıkması normal degerın 30-35 olmustur maksımum o degerlerde de sılık gormen normal zaten hadı guzel haberlerle gel ınsallah :dua:

Back
X