- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bende de oldu yorgunluktan dinlenince gectiKızlar biraz önce Bi koku geldi burnuma öğürdüm birden kasık ağrısı oldu tek taraflı bıçak gibi çok korktum niye olur ki Bi şey olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oldu yorgunluktan dinlenince gectiKızlar biraz önce Bi koku geldi burnuma öğürdüm birden kasık ağrısı oldu tek taraflı bıçak gibi çok korktum niye olur ki Bi şey olur mu
Kizimda 11 12 haftalarda ki tahmini erkek di doktorumun o haftalar güvenilir olmuyor her zaman . Gelişimi normalse 14 16 haftalar ideal bence öğrenmek için. Ben hep kız hissediyordum o zaman üzülmüştümİyi akşamlar. Hanimlar 12+3ikiz gebeyim. Bugun doktorumuzda randevumuz vardi. Dr a cinsiyetlerini görebiliyor musunuz dedim. Bi tahminim var dedi. Ama daha küçükler kesin değil dedi. Biz de kesin olmadan öğrenmek istemiyoruz dedik.
İçimden bi ses kesin bir tanesi kesin erkek diyor. Keşke öğrenseydim de demedim değil
Nasil bekliyceksem bi ay
Canım yapmadım hiç ama eşim de bir bayan gibi yapamıyor kızım olmasa bende salarım ama toz oluyor yerde oynuyor mecbur kalıyor insan ailem burda olsa hiç yapmam ilkinde öyleydim bendeBence çok hafif işler dışında hiç yapma. Ben iki haftadır çay bile demlemiyorum. Bugün biraz temizlik yapayım dedim hemen yoruldum sonra dedim amaaaan bırak dağınık kalsın![]()
Valla gün sayıyorum asker gibi 13. Haftalara şutlanayım bir an önceOf sorma bende simdi yedigim meyveleri cikardim. Bagisikligim iyce dustu birde ustune hasta oldum![]()
Evet şeker hareketlerini artırıyor ama canım hiç tatlı istemiyor bebiş için yerim zor da olsa![]()
Sen as öndesn rabbim hepimize sağlık sıhhat afiyet versin bebişlerimizi korusun inşallah
Aynen kuzumda. Benimde gecmeyen birbbas agrim var dunden beri. Bir parol icsem mi diyorum artikValla gün sayıyorum asker gibi 13. Haftalara şutlanayım bir an öncegeçer inşallah çok zorluyor beni yine de bebeklerimizin varlığına şükür tabi
![]()
Unutmazsam söylerim canımGitmeden bi gün önce söyle hatırlatalım![]()
Canim benim
Evet cnm bende diger gebelikde doktora giderdim bekleme salonunda cikolata yerdim ultrasonda hep kimildardi cok zevklievet öyle diyorlar, bugün yengemde çikolata yeseydin dedi var demek bildikleri
güzel haberler alalım inşallah
Canim gebelikde parasetamol alabilirsinAynen kuzumda. Benimde gecmeyen birbbas agrim var dunden beri. Bir parol icsem mi diyorum artik
Bulanti icin mj ? Doktorum vermiyor sabret diyorCanim gebelikde parasetamol alabilirsin
Kendine eziyet etme
Evet bu ihtimaller bizi düşündürüyor. Azicik dişimizi sikalim,kesin olsun istiyoruzKizimda 11 12 haftalarda ki tahmini erkek di doktorumun o haftalar güvenilir olmuyor her zaman . Gelişimi normalse 14 16 haftalar ideal bence öğrenmek için. Ben hep kız hissediyordum o zaman üzülmüştüm
Bas agrisi icin canimBulanti icin mj ? Doktorum vermiyor sabret diyor![]()
evet öyle diyorlar, bugün yengemde çikolata yeseydin dedi var demek bildikleri
güzel haberler alalım inşallah
bulantısı 5. Hafta ortalarında başlayıp sonra bir iki hafta içinde düzelen oldu mu?
Noooolur oldu diyin umuda ihtiyacım var
6+4 e geldik günler geçmiyor böyle hem halsizlik hem bulantı.
Sürekli değil nöbetler halinde vuruyor ama vurunca perişanım. Cansız nesnelerden bile midem bulanıyor. Iyyy ne biçim pencere ne biçim perde ne biçim tavan bööööğk diye ağlamaya başlıyorum ya sabır![]()
Araya zaman girince insan merak ediyor demiSalı da benim kontrolüm var3 haftadır gitmiyordum çok zor geçiyor günler
EvetKız olabilir demiştin galiba bana dimi![]()
Evde çocuk olunca haklısın hem yemek hem temizlik yapmak gerekiyor . Benim de kimsem yok yaşadığım şehirde . Bu durum çok zor bir tencere yemek yapıp getiren olmuyor. Allah yardım etsin bize kendi başımızın çaresine bakmayı öğrencezCanım yapmadım hiç ama eşim de bir bayan gibi yapamıyor kızım olmasa bende salarım ama toz oluyor yerde oynuyor mecbur kalıyor insan ailem burda olsa hiç yapmam ilkinde öyleydim bende