• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne kadar guzel bir mucize bu ...Rabbimin hediyeleri yuz bin maşallah barekallah...insanlar cok acimasiz kendilerinin hicbirseyine laf ettirmezler tutar ne gerek vardi derler...derler de derler...duyma guzel arkadaşım...kulagini gonlunu tika negatif goren,bakan ,soyleyen kim varsa....Hak sahibi Allah...servet dökülüyor da vermeyecekse kimse alamiyor...hayirli,bereketli olsunlar...tum yavrular gibi goz aydinligi,omur sevinci olsunlar...ailecek cok yaşasınlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin ne güzellik dualar Allah senden razı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah canim benim

Eklentiler

• IMG-20230307-WA0014.webp
    IMG-20230307-WA0014.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 73
Bana da yorum yapar mısınız❤
Tek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorum❤️ Hikayenı sımdı okudum dogal yolla bu sekılde bır gebelık gercekten cok az rastlanan bırsey bi mucize bencede 🌸 etrafınızdakı ınsanlar ne derse desınler onlara mı kalmıs 🌸 daha önceden anne oldugun ıcın bılıyorsun ve buyuzden endişelisin anlıyorum , Rabbim sana size bunu nasip etmıs sabrınıda verır rızkınıda inşallah 🙏🏼 kızlarında cok kucuk degıllermiş tabıkı eve Yeni bıreylerın gelmesı herkesın dengesını degıstırır , ama herkes degısen dengede de yerını bulur ve alısır zamanla elbet bence kızlarında cok mutlu olur 😍 bu surecte bızımle olacagın ıcın heyecanlandım acıkcası Rabbım her bırıne saglık versın canım benım 💜

Haklısın canım. Mesela ben senelerdir ağzıma tere sürmezsen gittim tere aldım sabahta öyle bi yiyorum ki sonra öğrendim ki hamilelikte yemek iyi değilmiş 😀
Roka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasak😅amaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için 🥰

Tek olan erkek dığerlerı kız dıyorum ve hayırlı olsun sağlıkla gelsınler inşallah diye de ekliyorum❤️ Hikayenı sımdı okudum dogal yolla bu sekılde bır gebelık gercekten cok az rastlanan bırsey bi mucize bencede 🌸 etrafınızdakı ınsanlar ne derse desınler onlara mı kalmıs 🌸 daha önceden anne oldugun ıcın bılıyorsun ve buyuzden endişelisin anlıyorum , Rabbim sana size bunu nasip etmıs sabrınıda verır rızkınıda inşallah 🙏🏼 kızlarında cok kucuk degıllermiş tabıkı eve Yeni bıreylerın gelmesı herkesın dengesını degıstırır , ama herkes degısen dengede de yerını bulur ve alısır zamanla elbet bence kızlarında cok mutlu olur 😍 bu surecte bızımle olacagın ıcın heyecanlandım acıkcası Rabbım her bırıne saglık versın canım benım 💜
Yorumlarini yazsaydik keşke çok merak ediyorum bakalım çıkacak mı hepsi 🤩

Yaaa eglencesıne takılıyoruz ıste ama tutacakmı cok merak edıyorum orası ayrı 😂
Kiz birinden biri tutar 😀
Ben ilk hamileligimde bi komsumuz vardi bana bigun sey dedi "ben biliyorum cinsiyetini hissettim " diyo bende yaaa ne olacak ne olacak diyorum
Ya kizzz ya oglaaann 🙈 ay dedim insallah ortasi dogmaz 😀

Amin inşallah canim benim inşallah herkes sağlıcakla doğurur inşallah ❤

Bende senin deneyimine benzer birşey yaşadım malesef gebe kalmadan bir ay önce dış gebelik olduğumu düşündüler kist görüp hemen özele gittim dktor alakası yok dedi çektiğim acıyı ve üzüntüyü hatırlıyorum rn son devlette gittim bebek için kalp atışı için zayıf dedi doktor özeldeki doktoruma gittim 124 ölçtü şuan normal dedi tabiki iyiside var ama işte o ilgili doktoru bulmak lazım
Öyle canım iyisini bulmak lazım miniklerimiz sağlıkla büyüsünlerde bizde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız tabi 😊

Beli lastikli herşey şimdiden benim de aşklarım 😀 bakalım ilerleyen süreçler bize neler gösterecek sağlıkla gelsin geçsin günler 😊

Benim de kotlarım sıkıyor ama tartıda 0.5 kg almışım bende bol lastikli şeyler bakıyorum artık diğer türlü rahat edemiyorum 🙈

Kızlar beta arttırmak için ay çekirdeği ceviz avakado dere otu falan yazıyor internette denediniz mi dünden beri yiyorum kusacam artık faydası olur inşallah

Beta artırmak için değil de avokadonun bebeğin rahmet yerleşmesinde etkisi oluyor diye duymuştum ama herkes avokado yiyip gebe kalmıyor sonuçta bu kadar kafana takma sağlıklı beslenme için başlayıp yiyebilirsin ama

Merhaba beni de aranıza alır mısınız?Çok duygusalim 2 kızım var ucuzlere hamile oldugumu ogrendim ne hissedecegimi bilmiyorum doğum Ekim gozukuyor ama erken alıyorlarmış ama bu gruba geleyim dedim.Kizlar öğretmenim aldırmayı düşündüm ama kıyamadım mucizelere kiyacak misin dedi doktorum.Iki kese var birinde iki bebek diğeri tek..Kimseye söyleyemedik çok utanıyorum çok korkuyorum ne yapacagim bilmiyorum ailemde ikiz var ama ucuz yok sizler nasilsiniz

Merhaba öncelikle tebrik ederim gerçekten bir mucize gibi bu.
Sizin Çekirdek ailenizde ne düşündüğünüz önemli insanlara hiç Kulak asmayın bence ve utanmayın da rabbimden 3.bebeğinizi istemişsiniz o size 5.yi de nasip etmiş o yüzden çevreye Kulak asmayın derim.
Bakım konusuna gelecek olursak herkesin bir çekincesi var bu konuda sizin de olması çok doğal çoğul gebelik olduğu için ama veren rabbim doğurup büyütmenin de kolaylığını verir inşallah 🙏🏻
Sizin için en hayırlısı olsun dilerim 🙏🏻

Roka tere maydanoz kuş otu bulumbuşşuk vs ilk hamileliğimde de yasaktı şimdi de yasak😅amaaan varsın 7 8 ay yemeyi verelim herşey minik tırtıllar için 🥰
Hiç bilmiyordum ki ben aklıma gelip nete bakmasam yine götürüyodum büyük iştahla 😄
Öyle tabi canım analık loading
Benim de kotlarım sıkıyor ama tartıda 0.5 kg almışım bende bol lastikli şeyler bakıyorum artık diğer türlü rahat edemiyorum 🙈
Ahhh ahh benimde 😀😊

Back
X