Bi bana yorum yapmadın aşk olsun kızzzzDemi ya
Soylemesi bizden onlarda aklinda tutsunlar demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bana yorum yapmadın aşk olsun kızzzzDemi ya
Soylemesi bizden onlarda aklinda tutsunlar demi![]()
Bir doktora sormak lazımSağol canım. Kozalak macunu gibi bişey var elimde. Bu illete çok sık düştüğüm için iyi gelir demişlerdi ama onu yemek riskli olabilir diye hiç elim gitmedi
Aman Allah korusun bunlar önemli detaylarEvet bal ve pekmez yaşını geçene kadar verilmiyor Allah korusun ölümle sonuçlanan vakalar bile varmış..
Kacirmisim seni ozaman ya nasil yaparim boyle bi hatayiBi bana yorum yapmadın aşk olsun kızzzz
Allah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.Merhaba öncelikle tebrik ederim gerçekten bir mucize gibi bu.
Sizin Çekirdek ailenizde ne düşündüğünüz önemli insanlara hiç Kulak asmayın bence ve utanmayın da rabbimden 3.bebeğinizi istemişsiniz o size 5.yi de nasip etmiş o yüzden çevreye Kulak asmayın derim.
Bakım konusuna gelecek olursak herkesin bir çekincesi var bu konuda sizin de olması çok doğal çoğul gebelik olduğu için ama veren rabbim doğurup büyütmenin de kolaylığını verir inşallah
Sizin için en hayırlısı olsun dilerim![]()
Annelik işte sana sinyalleri vermeye başlamış bebişSuan saat 3 ve ben elma yemeye kalktim ne alakaysa![]()
Erkekler öyle canım Allahım sana güç versin inşallah herkese tabiAşkım öyle ama yani o hep benden bekler biliyorum zorlandığı an sen yap diyecek![]()
Amin inşallah onlar büyüsünlerde sağlıklı olsunlar yaparız tabiiÖyle canım iyisini bulmak lazım miniklerimiz sağlıkla büyüsünlerde bizde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız tabi![]()
Ateşin yok değil miMerhaba hanımlar, bende ekim annesi olacağım kısmetse şu anda 10.haftadayım.Sizs bir sey danışacağım. Beni arada geceleri sıtma tutuyor. Bir üşüyorum bir terliyorum ve titriyorum. 5 dakika falan sürüyor.Sizce anormal bir durum mu. Korkuyorum.
Papatyacığım nasılsın ne zamandır denk gelemiyorum mesajlarınaKişiler direk bilir ben bı baktıgımı bıdaha hatırlamıyorum amaöğrenince dıyın hepınız
![]()
Hayır sadece gece uyurken 5 dakika falan oldu geçti.Ateşin yok değil mi
Sıkma canını Rabbim verdiyse vardır bir bildiği demek sendeki o gücü gördü maşallah bir mucize gerçektenAllah razı olsun çok teşekkür ederim grup içimi rahatlattı saglicakla kucağınıza alın inşallah birkaç haftaya net cocukalrin durumu belli olur burda Bi arkadaşın 9.hqftada kaybolmuş.
O zaman sorun olacağını düşünmüyorum canımHayır sadece gece uyurken 5 dakika falan oldu geçti.
Hafta sonu cok aktıf olamıyorum kuzum ondandır denk gelemeyişinPapatyacığım nasılsın ne zamandır denk gelemiyorum mesajlarına![]()
kuzum senin kaç haftalıktıHafta sonu cok aktıf olamıyorum kuzum ondandır denk gelemeyişinçok şükür şafak sayıyorum napayımmmmm
![]()
Herkeste aynı demekki canım. Benim tüp bebek birde her anı hepimizin aslında merak endişe acabamı :) Herseyin hayırlısı olsun. Şimdi sende 12 haftayı bekle bakalım :) çok güzel bir duygu kucağımıza alıncada başka endişelerimiz olacak. ama olsun bir alalımda o günlere bir gelelim inşallah :)Evet canım.
İlk önce 6+3 gittiğimde sadece kese vardı. Bebek ve kalp atışı görülmedi, aslında bir şey var gibi ama tam belli değil dedi doktorum. Emin olamadı, vajinal ultrason ile bakarsak görebiliriz belki dedi ama ben istemedimTereddüt ettiğimi de görünce radyoloji uzmanına gönderdi. Aynı gün radyoloji uzmanı baktı, görüntü aynıydı. Radyoloji uzmanı "çok minik var bir yerde, ben görüyorum, tecrübeme göre bebek bu "dedi. Doktorum bir hafta sonra çağırdı. 7+3 gittiğimde direkt kendim gördüm zaten. Minicik bir şeydi. Kalp atışını da duyduk. Sonra 10.hafta gel dedi, gittim geçenlerde. Büyümüş. 12.haftayı bekliyorum bakalım
![]()
9+2 gun kuzumkuzum senin kaç haftalıktı