- 17 Mart 2022
- 716
- 1.335
- 63
0.35 ve 4.5 arası normalmişYa benimde 0.27 cikmis kötü mü bilemedim bende sordum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.35 ve 4.5 arası normalmişYa benimde 0.27 cikmis kötü mü bilemedim bende sordum şimdi
Maşallah ya senin kaç haftalıkMerhaba kızlar çok şükür evlatlarımız büyüyor ve sağlıklılar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Artık korkularımı bırakıyorum. Rabbim kötülüklerden korusun hepimiz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ultrasona göre 3 gün önden gidiyor dedi bir sorun yoktur umarım. Ve bize muaynede kolunu oynatırken denk geldi çok farklı bi duyguydu. Rabbime şükürler olsun. 3 hafta sonra tekrar çağırdı sağlık ocağında yapılması gereken testleri istedi dr. 2 tane olan testi karşılamıyor sağlık ocağı rubella ve toxoplazma bunlar çok önemlimi dikkat etmek gerekli bir bilgi varmı. Birde sağlık ocağı hamilelik takibi yapılacak dendi mayıs ayı gibi tetenoz aşısı varmış yqpılması zorunlumu. Cinsiyet ne zaman net öğreniriz.
Benim kötü o zaman.. neden böyle oldu ki0.35 ve 4.5 arası normalmiş
O görüntü cuma gününün 8+4 olması gerekirken 9 haftalık dedi. Ellerini kolları oluşmuş içerde hareket ediyordu. İki kese vardı biri kendiliğinden küçülmeye başlamış.Maşallah ya senin kaç haftalık
Kiz doktorlar bile bazen yanilabiliyoahahah bırılerıne farklı dıcem dıye odum patlıyor neyse nerrden bakıyorsam artık dogru yerdeyım demekkı![]()
Canım senin tsh kaç cikmistiPeki düşük tsh da ne oluyor kızlar. Benim cok sınırda çıktı tekrar bakacak 3 hafta sonra
Kızlar benim tsh ıma neden yorum yapmadınız 0.34 çıkmış kötü Bi şey mi
İlaç kullanıyor musun canımKızlar tsh ım 0.341 çıktı düşük mü nedir toxoplazmalarım ıgg de ıgm de negatif tsh nasıl
0,53 çıkmış canım baktım şimdi. Sınır demişti gebelikte hcg ile karıştığı zaman düzensiz cılabiliyor net doğru sonucu 10.11. Haftalar da alıyoruz tekrar bakalım demişti. Haftaya vermem lazım benimde tekrar. Sanırım düştüyse ilaç başlayacak.Canım senin tsh kaç cikmisti
Sadece folik asitİlaç kullanıyor musun canım
Canım benmkine de bakarmısın daha küçük amaya masallahkız canım
Çok sevindim canım maşallah sana da bebişe de harikasınızMerhaba kızlar çok şükür evlatlarımız büyüyor ve sağlıklılar rabbim isteyen herkese nasip etsin. Artık korkularımı bırakıyorum. Rabbim kötülüklerden korusun hepimiz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Ultrasona göre 3 gün önden gidiyor dedi bir sorun yoktur umarım. Ve bize muaynede kolunu oynatırken denk geldi çok farklı bi duyguydu. Rabbime şükürler olsun. 3 hafta sonra tekrar çağırdı sağlık ocağında yapılması gereken testleri istedi dr. 2 tane olan testi karşılamıyor sağlık ocağı rubella ve toxoplazma bunlar çok önemlimi dikkat etmek gerekli bir bilgi varmı. Birde sağlık ocağı hamilelik takibi yapılacak dendi mayıs ayı gibi tetenoz aşısı varmış yqpılması zorunlumu. Cinsiyet ne zaman net öğreniriz.
O zaman o değerler değişkenlik gosterebilir dönemsel olarak korkulacak bir şey yok ilaç kulsan dozu azaltılır sadeceSadece folik asit
Evet sadece o değil ımom kullanıyorum o da çok kötü kokuyor. Ama bugün bu ilaca şükrettimBende 9 gibi alıyorum ilacı. 6dan sonra etkisini pek göremiyorım benakşam yemeklerini çok zor ve çok az yiyorum. İlacı içer içmezde uyuyorum. O ilaç bana çok kötü kokuyo sendede oldu mu? Sanki soğan sarımsak karışımı gibi kokuyo bana
Benim akıntım bi değişik yaaa bugün az yarın biraz fazlaKizlar iyi aksamlarakintiniz ne durumda acaba bir azalma var mi benim 2 gundur azaldi kafama takildi o yuzden
Kuzum benimde iki gundur cok az. Insan korkuyor dogal olarakBenim akıntım bi değişik yaaa bugün az yarın biraz fazlaama şimdiye kadar hiç yoğun değildi.
Benimde 2 gündür azKuzum benimde iki gundur cok az. Insan korkuyor dogal olarak![]()