- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Senınde cınsıyetın bellı mı oldu yoksaPapatyamaviss heyecanla bekliyorum
Bu arada kız demiştin bana biliyosun dimi
Gönlündeki muradın olsun inşallah sağlık be sıhhatle![]()
Amin aşkım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senınde cınsıyetın bellı mı oldu yoksaPapatyamaviss heyecanla bekliyorum
Bu arada kız demiştin bana biliyosun dimi
Gönlündeki muradın olsun inşallah sağlık be sıhhatle![]()
Valla canım nette iyi kötü birçok yorum okuyunca iyice deliriyor insan.. en iyisi çok okumamakBenimde 0,23e düşmüştü canım 17.haftada bi daha bakalım dedi sakin karşıladı. Biz panikler kraliçesiyiZ![]()
Burun kenarlarım yara oldu silmekten inşallah canım sağolGünaydın Canım geçmiş olsun, bol limonlu ılık şeyler tüket inş iyileşirsin biraz evvel![]()
Bana da öyle geliyor rapora da yazmış kız diye herhalde değişmez ama yine de 16. hafta muayenesine kadar alışverişe başlamamSağlıkla gelsin hepsi inş hayırlı olsun çok sevindim
Bence doktorlar anlıyo emin olmadan söylemiyo cinsiyeti kızdır ozaman![]()
Ben de gribim canım valla aynı senin gibi ağzım burnum yaraBurun kenarlarım yara oldu silmekten inşallah canım sağol![]()
Burun kenarlarım yara oldu silmekten inşallah canım sağol![]()
Gecmis olsun kizlarBen de gribim canım valla aynı senin gibi ağzım burnum yaraçok geçmiş olsun moralini yüksek tut bol bol dinlen
Kizlar benim hamilelik takvimine bi bakinGecmis olsun kizlar
sımdı gıdıp gozume meme bakacagımKizlar benim hamilelik takvimine bi bakin
Erkek kiz ayirdimi nasil yapilirmis onceden fikir oldur![]()
inş sağlıkla kavuşalım canım geçecek benim bu çok farklı diğer ikisine göreYok degıldık kuzum kofte yıyemıyordum sadexe
Çok geçmiş olsun inş artmadan azalarak geçer biterGünaydın hanımlarne zamandır bakamıyorum hepiniz iyisindir inşallah nezle oldum burnum akıyor sürekli hapşuruk falan filan uğrayamadım buralara. Crpdi yüksek çıkan arkadaşlar bir doktorlarıyla görüşebilir bence enfeksiyona göre tedavi verirler rahatlarlar hem
![]()
benımde oğlum bugun kusmus dun ıshal gıbıydı sanırım hasta oluyor salgın var gerçektenÇok geçmiş olsun inş artmadan azalarak geçer biterdün banada söylediler salgın var maske tak diye
Sacma macma ama hipokrat boyle bakmissımdı gıdıp gozume meme bakacagımbu bızım teorılerden de sacmaymıs
![]()
Kız gibi görünüyor yüksel ihtimal kız demişti bidaha ki gitmemme kesinleşir sanıyorumSenınde cınsıyetın bellı mı oldu yoksa
Amin aşkım![]()
İnş olmaz yabenımde oğlum bugun kusmus dun ıshal gıbıydı sanırım hasta oluyor salgın var gerçekten![]()
Çok şükürKızlaarr ikili kan sonucum temiz geldi dileyin benden ne dilerseniz![]()
Merhabalar 09 ocak benimde aynıyız sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.merhabalar benide ekleyebilirmisiniz yas 24 2.cocuk Sat 9 ocak 2023 Kayseri
amin insallah cumlemizin tum anne adaylarin anne olmak isteyen kardeslerimizinde basina olsun mubarek gunlerin hurmetineMerhabalar 09 ocak benimde aynıyız sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.