• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hanımlar benim dr cinsiyet için 16+4 e randevu verdi. Bayramdan sonraya kalıyor. Devlet hastanesinde herhangi bi dr a 15+1 gibi gitsem öğrenebilir miyim ? Bayrama ailemin yanına gideceğim cinsiyeti öğrenip gitmek istiyorum 🥰 öyle doktora cinsiyet öğrenmek için geldim mi diyeceğim doktora 🙈🤭🤭

Merhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli oldu 💙 Erkek geliyor
Bugun kac haftalık cıktın kuzum yam bende carsamba gıdıcem ayy ve ben ne yorum yaptım sanaa ☺️🧿😍hayırlı olsun sağlıkla gelsın mınnosss ❤️

Hanımlar benim dr cinsiyet için 16+4 e randevu verdi. Bayramdan sonraya kalıyor. Devlet hastanesinde herhangi bi dr a 15+1 gibi gitsem öğrenebilir miyim ? Bayrama ailemin yanına gideceğim cinsiyeti öğrenip gitmek istiyorum 🥰 öyle doktora cinsiyet öğrenmek için geldim mi diyeceğim doktora 🙈🤭🤭
Kontrole geldım de baksın sonra cınsıyetını sor ☺️ Bende oğlumda oyle yapmıstım 😂

Ay bende yarın gidiyorum 12+6 olması gerekiyor belki bana da söyler. İnşallah herşey yolundadır
Ayy bende yarım gideceğim 12+5im inşallah söyler 🫣güzel haberler alırız inşallah kuzum heyecan bastı valla en son 10 gün önce görmüştüm miniğimi çok merak ediyorum nasıl büyümüş diye uygulama bu hafta kivi büyüklüğünde diyor🤭

Bende öyle yapacağım canım kendi doktoruma yarın gideceğim 12+5te gözükmezse devlete 15+2de gideceğim kontrol için geldim diyip görürse soracağım 🤭

Ayy bende yarım gideceğim 12+5im inşallah söyler 🫣güzel haberler alırız inşallah kuzum heyecan bastı valla en son 10 gün önce görmüştüm miniğimi çok merak ediyorum nasıl büyümüş diye uygulama bu hafta kivi büyüklüğünde diyor🤭
Heyecan stres herşey var, hiç ağrımayan kasığım ağrıyor bugün 🙈 İnşallah sabah güzel haberlerimizi yazarız buraya canım 🙏

Merhaba kızlar dr. Çıktık çok şükür herşey yolunda Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize. Veee cinsiyetimiz belli oldu 💙 Erkek geliyor

Çok şükür bugünlere ulaştıran Rabbime bu bebeği bulmak için aralıksız 4 sene tedavi sonucunda gördük Rabbim kucağımıza almayıda bizlere nasip etsin inşallah.

Yaa canım çok sevindim senin adına 💓
İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.

Back
X