2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Randevum salı günü biraz kasık ağrımda var renk yoktu sarı rengiydi ama uzuyordu baya parmak aramda sümük gibi afedersiniz nişan mı bilemedim nişan sudan önce gelir mi nişansa veya doğum başlar mı
Bende kırmizi lekelenme tarzı geldi cok fazla kan yoktu acilmam varmis acil doguma 😯

Açılmada direk kanama oluyormuş ama bu sümüksü birşey
Endişe etme enfeksiyon da var sende ondan olabilir agrn falan mı var niye bukadar arastırma yaptin ki internetteki yazilara bakma sen her hamilelik kendine özeldir gelir gelmez belli olmaz rahat ol bak sizden erken dogum beklerken ben doğurdum 🤣😊😊😊birazcık rahat olun bebisleri de darlamayin zaten yerleri daraldı

Yok canim ceza kesmiyorum
Rahat olalim yeteri kadar stresli oluyoruz gebelikden dolayi

Sadece bolsugu olan isimleri etiketliyorum cvp gelmeyincz asagi bolume aliyorum. Cvp gelirse yukariya geciririm tekrar 🤣🤓
Bizim isim tam belli degil burak selim diyir esim baska bos alan varmı bizlik 22 sinde dogdu 32+4 te

dolaptan ikinci el astronot tulum aldım ama büyük olur mu acaba kızlar ne dersiniz? 68 cm 4-6 ay yazıyor ocakta giydirmeye başlasam marta kadar giyer diye düşündüm

Eklentiler

• 3486F22B-0693-438F-9A20-94F0910C4959.webp
    3486F22B-0693-438F-9A20-94F0910C4959.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 13669597-AE6A-4C4C-9755-5B68A9130FCA.webp
    13669597-AE6A-4C4C-9755-5B68A9130FCA.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 64
Bizim isim tam belli degil burak selim diyir esim baska bos alan varmı bizlik 22 sinde dogdu 32+4 te
Canim dogum yapmis olanlari cok sık bogaz etmiyorum yukarda birakiyorum
Sonucta dogum yapinca buraya surekli giremeyen oluyo veya akli baska seylerle mesgul oluyo ☺😊 oyuzden seni cok rahatsiz etmedim🌹
Bilgiler icin tesekkur ediyorum cnm ekliyorum

Bende kabızlık yok kuzum ya bayadır😢
Bir ara iki gün olmuştu o ara oldu bu meret sonra kabızlığı düzelttim ama geçmedi geçmiyor giderek şişiyor sanırım sıcak havadan ya da bebek büyüdükçe bağırsakları itmeye başladı anlamadım artık dün ağrı yapmaya başladı uzanırken yatarken bile rahat değilim 😢

Sorma canım ya ölüp ölüp diriliyorum yani tuvaletin önünden geçmeye hareket etmeye korkuyorum yatsam olmuyor otursam olmuyor ne biçim şeymiş 😞 ben de kabız değilim iki gün falan oldu bi o ara oldu ne olduysa daha da gitmiyor yapıştı yakama resmen
Oturma banyosunu annem de söyledi ama cesaret edemiyorum onlara yine en mantıklısı krem falan sürmek gibi geliyor bana da doktorum ne diyecek bakalım sağ ol kuzum inşallah geçici bir şeydir
Gerçekten bu neymiş hamile kaldım kalalı derdim bitmedi ya habire bir şey çıkıyor 🥺

Çok geçmiş olsun.
Herkesin gebeliği kendine özel. Senin gerçekten en başından beri sıkıntılı gidiyor, Allah sabır ve şifa versin 🤲

Benim ise şu son bir aydır ne tadım ne tuzum var. Sürekli yeni bir şikayetim meydana geliyor ve gelen şikayette gitmiyor. Şu sıralar mide sorunu ile uğraşıyorum ve uyuyamaz oldum bende iyice. 🥹

Bu nst sancı çıkınca sizin doktorlar bir şey yaptı mı ?
Benimki giçbir şey yapmadı olur bögle yalancı kasılma diyoruz dedi. Ama bunu gittikçe daha çok gissedeceksin dedi
Benim 100 üzeri çıktığı bile oluyor ama düzensiz olduğu için umursamıyorlar.
Düzenli olduğu da oldu ama bu defa da tekrar nts isteniyor bu defa düzensiz çıkarsa yine umursamıyorlar . Ben uzun zamandır çekiyorum maalesef.
Ancak başka gruplarda okudum, ntsde sancı çıkmayıp, akşamında açılması yüksek olan ve doğum yapan kişiler vs varmış. Nts olayı biraz karambole mi oluyor anlamadım.

Back
X