2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun.
Herkesin gebeliği kendine özel. Senin gerçekten en başından beri sıkıntılı gidiyor, Allah sabır ve şifa versin 🤲

Benim ise şu son bir aydır ne tadım ne tuzum var. Sürekli yeni bir şikayetim meydana geliyor ve gelen şikayette gitmiyor. Şu sıralar mide sorunu ile uğraşıyorum ve uyuyamaz oldum bende iyice. 🥹

Benim 100 üzeri çıktığı bile oluyor ama düzensiz olduğu için umursamıyorlar.
Düzenli olduğu da oldu ama bu defa da tekrar nts isteniyor bu defa düzensiz çıkarsa yine umursamıyorlar . Ben uzun zamandır çekiyorum maalesef.
Ancak başka gruplarda okudum, ntsde sancı çıkmayıp, akşamında açılması yüksek olan ve doğum yapan kişiler vs varmış. Nts olayı biraz karambole mi oluyor anlamadım.
Amin canım sağ ol sen de rahatlarsın inşallah bana göre çok daha öndesin bir şey kalmadı sayılır senin artık ☺️ benim daha bir buçuk ayım falan var yolculuk hala uzun geliyor 30. Haftadan sonra da bölüm sonu canavarı level level açılıyor maalesef 🥹
Bununla kalsın inşallah daha da bir sorun çıkmadan sağ Salim doğururuz umarım yine de çok şükür diyorum ağrı sızı bulantı basur olsun derdimiz başka şeyler olmasın gelip geçici çünkü biliyoruz ki finish çizgisinde hepsi bitecek kavuşunca 🥰🙏🏻

Markalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygun
Teşekkür ederim canım, baktım baya kalinlar gercektende.. kundak yapacak mısın ilk 3 ay? Sevi bebe nin kundagini buldum nette ama emin olamadım?

Bearhug Bearhug canim nasil oldun hafifledi mi biraz ?
Bugün daha iyiyim kuzum sağ ol tavsiyelerin için denedim Hindistan cevizi yağı ve kantaronu şiş hala duruyor ama acısını ağrısını aldı biraz çok şükür 🙏🏻 ☺️ dünkü gibi dayanılmayacak derecede değil hafif hafif vuruyor bugün de devam edeceğim
Doktorum genel cerraha yönlendirdi bir baksın diye yarın da randevu aldım doktora da bir göstereceğim bakalım ne diyecek

Bugün daha iyiyim kuzum sağ ol tavsiyelerin için denedim Hindistan cevizi yağı ve kantaronu şiş hala duruyor ama acısını ağrısını aldı biraz çok şükür 🙏🏻 ☺️ dünkü gibi dayanılmayacak derecede değil hafif hafif vuruyor bugün de devam edeceğim
Doktorum genel cerraha yönlendirdi bir baksın diye yarın da randevu aldım doktora da bir göstereceğim bakalım ne diyecek
Aksatmadan sur birde aloe vera bitkisi varsa onun jelini sur icindeki oda agriyi aliyor kombo yap 😂😂

Teşekkür ederim canım, baktım baya kalinlar gercektende.. kundak yapacak mısın ilk 3 ay? Sevi bebe nin kundagini buldum nette ama emin olamadım?
Yapacağım canım yarım kundak yapmayı düşünüyorum gündüzleri geceleri zaten uyku tulumunda olacak
Ayrıca kundak almadım henüz müslinler var onlara yaparım diyorum baktım onunla beceremiyorum o zaman hazır kundak alırım heralde şimdilik gerek görmedim ☺️

Kaç tog düşünüyorsun peki? Ben aldım 1 tog. 6 aya kadar kullanılıyor. Kundak için ayrı bir parçası var, kollarını içine alabiliyorsun.
Çok soğuk olacak dedikleri için 1 tog da kararsız kalmıştım ama doğalgaza yüklenicez mecbur 😀 evi yine 24-25 de tutarım ki hasta olmasın. Gelince memnun kalırsan paylaşayım canım ama little gusto markası. Kullanan tanıdığım var çok memnun 🥰

Kaç tog düşünüyorsun peki? Ben aldım 1 tog. 6 aya kadar kullanılıyor. Kundak için ayrı bir parçası var, kollarını içine alabiliyorsun.
Çok soğuk olacak dedikleri için 1 tog da kararsız kalmıştım ama doğalgaza yüklenicez mecbur 😀 evi yine 24-25 de tutarım ki hasta olmasın. Gelince memnun kalırsan paylaşayım canım ama little gusto markası. Kullanan tanıdığım var çok memnun 🥰
Havalar çok soğuk olursa 1tog yeterli gelir mi acaba canım? Benimde aklımda bu soru var hep.. defacto 2.5 tog gördüm baya kalın gibi mağazada varsa ona bakmak istiyorum.. 350 civarı fiyatıda..

Yapacağım canım yarım kundak yapmayı düşünüyorum gündüzleri geceleri zaten uyku tulumunda olacak
Ayrıca kundak almadım henüz müslinler var onlara yaparım diyorum baktım onunla beceremiyorum o zaman hazır kundak alırım heralde şimdilik gerek görmedim ☺️
Battaniye kundaklarda var penyeden onlarda olabilir belki... ay kış sicak geçer diye düşünüyordum hiç almak aklıma gelmedi 😂😂 şimdi aman çok sert olacak donacagiz gibi yazılar okuyunca bi heyecan yaptım 😅

Battaniye kundaklarda var penyeden onlarda olabilir belki... ay kış sicak geçer diye düşünüyordum hiç almak aklıma gelmedi 😂😂 şimdi aman çok sert olacak donacagiz gibi yazılar okuyunca bi heyecan yaptım 😅
Ev içi sıcaklığı sabit tuttuktan sonra sorun olmaz canım dışarı çıkarken de sarar sarmalarız iyice zaten 🥹 öyle diyorlar ama tahmin güya İstanbul’a da kaç gündür yağmur gösteriyor bir damla bile düşmedi daha 😄

Markalar kış sezonuna geçti canım LCW çıkarmış yeni sezon uyku tulumlarını ben ararken yoktu zuppers den almıştım yoksa LCW ye bakacaktım etrafımda kullanıp memnun olan var fiyatları owli ye göre falan uygun
Ya bana arkadasım owlı tulum verdı kolsuz kenarı boydan boya fermuarlı içinde de ayakları var hangi modeli bu acaba kac tog tog demeye bın şahit ıncecık ki 1 tog bile değil bence 😂

Havalar çok soğuk olursa 1tog yeterli gelir mi acaba canım? Benimde aklımda bu soru var hep.. defacto 2.5 tog gördüm baya kalın gibi mağazada varsa ona bakmak istiyorum.. 350 civarı fiyatıda..
Dışarısı için kalın astronot montu olacak zaten ama ev o kadar soğuk olmaz bence 2.5 çok fazla. 23-24 için 1 tog diyolar. Ben internetten sıcaklık tog değerline baktım da. Öyle öneriliyordu. Ama eviniz daha soğuk oluyorsa 1.5 2 tog bence. 2.5 tog için 12-13 derece yazıyor mesela

Back
X