Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitmez hayatım bitmezzzzAh bu annelerin ne işi ne telaşı bitmez arkadaş ya![]()
canım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbimeRabbim bi avazda kolay dogum nasip etsin
Saatler kaldi bebegine kavusmaya belkide kavustuninsallah hayirlisi olsun
Zaten hız ve ben suan cok eksı kutuplardayız tam bir penguen modundayımCanım geçmiş olsun dikkat et dediğin gibi vücut kendini hazırlıyor artık doğuma vakit yaklaştıkça bak hazır ol diyorSen zaten tecrübeli ve bilgilisin nerde nasıl dinlenmem durman gerektiğini biliyorsun Ertuşun okulu var seni yoracak ama hareketlerini felan ağırdan al evden 10 dakikada çıkacağına 20 dakikada çık dikkatli ol
![]()
Allaha şükur canım teslimiyet sonu selamet oldu hamdolsun
Benım bı haftadır ağrıyor hergun esıme soyluyorum bak bak buralarda ağrır mı ya dıyeVajina kemiklerim ağrıyo yaaaa bu nasıl bir güncelleme a dostlar![]()
Ay inşallah doğum sancılarımız da böyle olurDün benim de 2 kere 70 lerde çıktı ama ben bir şey hissetmedim. Acı eşiğin yükssk dedi hemşire. Tek hissettiğim idrarım gelmiş gibiydi.
Aman haKızlar bı saattır bende sağlam kasılma yaşıyorumdışardaydık mahfoldum bes on dk da bır ağrılı Baya oldu geldim soluma yattım şimdi hemen
Amaaan niye ağrır ki kız açılıyor mu noluyorBenım bı haftadır ağrıyor hergun esıme soyluyorum bak bak buralarda ağrır mı ya dıyetamam tamam anladık yanaşmayız diyor oda bana
![]()
Ayy adamcağız da bir korktu deseneDoğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam![]()
Valla ben de zor tutuyorum resmen kendimi evdeValla siz yazdıkça ben diyorum kesin 2 güne bir acildeydim ben de![]()
Canım haklısın little gusto tam senin dediğin tarzda kollarında kundak için parça var altta çıt çıt var çok rahat küçülüp büyüyebilirGustoya falan bakmadım bildiğim markalar değil onlarda bakayım teşekkür ederim henüz ikinciyi almadım ama owliyi biliyorum çok inceledim arkadaşlarımda da gördüm kolları açık kalan modellerde kumaşı çok ince ve zayıf yani bu modellerle alakası bile yok belki değiştirmişlerdir yeni tasarımlarda ama onun dışında en önemlisi eski tasarımlarda alt kısım çıtçıtsız sadece ortada fermuar vardı. yandan fermuar veya önden fermuar olması zaten gerekiyor ama mutlaka alttan ayak hışmından bir çıtçıt olmalı bence alt değiştirmek için süper bir kolaylık yada bir süre sonra bebekler ayaklar serbest takılmak istiyor yatakta hop aç çıtçıtları takılsın![]()
Yalancı sancılarla bırlıkte baskı yapıyor ordakı kemıkler gevşemeye baslıyor oda agrı yapıyorAmaaan niye ağrır ki kız açılıyor mu noluyorbiz yüzyıllardır yanaşmıyoruz siz de azcık ayrılıverin
![]()
Son yarım saattir gelen giden yok iyi gibiyimAyy adamcağız da bir korktu desenebu yaramazlar ev halkından birinin yüreğine indirmeden sağlıkla gelse şu kavuşma zamanı
Nasıl oldun kuzum daha iyi misin?
Valla ben de zor tutuyorum resmen kendimi evdeaklımdan türlü türlü senaryo geçiyor habire
![]()
Ahahaha bu kocalar benimki de azıcık yüzüm buruşsa ne oldu ne oldu hemen bir panik hemen bir telaş bir şey yok çocuk geriniyor diyorumDoğursan anlarsın lafı var ya o zamana kadar anlamayınca ınsan her ağrıyı sancıyı oyle sanıyor
Of malesef baya ağrılı ve sık gelıyor duş alıcam birazdan oyle dınleneyım birde bakalım nolcak durumum
Kocam da gozlerımden yas geldıgını gorunce 34 tüm şimdi dimi kaç haftadan sonra normal sayılıyordu falan sormaya başladı kıyamam![]()
Duru kuş artık kanala girdiyse başı baskı yapıyorsa demek anne be geliyorum hazırlan diyor sanaVajina kemiklerim ağrıyo yaaaa bu nasıl bir güncelleme a dostlar![]()
Ben de öyleyimYa bende o moddayım. Merdiven çok çıktım dikkat etmem lazım çok eğilmemem lazım modundayım sanki çok kolay birşey zınk diye doğurucamtecrübesizlikten işte benimki fikrim yok yani nasıl başlıycak nasıl hissedicem herkesin deneyimide bir değişik farklı farklı
Ay sen bensinBizimki sag tarafa surekli bir popis dayama derdinde elleriylede sol tarafimi desiyor. Uyu diye yalvariyorum resmen![]()
Ahahaha nasıl oluyor kız bu penguen yürüyüşü ben daha öyle yürümüyorum soruyorum eşime arkadaşlara penguen gibi mi yürüyorum diye yok diyorlarZaten hız ve ben suan cok eksı kutuplardayız tam bir penguen modundayım![]()
Bu gidisle popo havada uyuyacaklar galiba doguncadaBen de öyleyimsabah saate bakarken uyku sersemi telefon karnıma düştü yataktan nasıl fırladım aklım çıktı
o an uyku sersemi ne olduğunu da anlamadım göbeğe telefon düşürerek doğum yapılsa keşke dimi?
Eşim de fırladı adam doğuruyorum sandı
Çocuğun kafasına telefon mu düşürdün diyor
Ay sen bensin
Bir de artık belli oluyor dışarıdan ayağı falan. Taaa yanlarımdan ayağını çıkarıyor cidden çıkacak yani bıraksam tutmaya çalışıyorum ayağını hahaben öyle yaptıkça daha çok kuduruyor
Canımı yakıyor valla artık ya ben de uyu oğlum nolur uyu diyorum ama duyan kimaynen benimkinin de popo ya sağda ya solda bir oraya toplanıyor bir buraya tam karşıya da ayakları atıyor sabahlar olmasın sonra anneye
![]()
Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsunKızlar ben sonunda doğum çantamı hazırladım.Dün doktora gittim düzensiz birkaç sancım çıkmıştı. Doktor pazartesi gel gene dedi yarın sancım çıkarsa ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış.
Sırbistan türkiye maçını izliyorum bi de ay doğurursam heyecandan diye artık hazır olsun dedim![]()
Özellikle ayakta dururken oluyor dimiVajina kemiklerim ağrıyo yaaaa bu nasıl bir güncelleme a dostlar![]()
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahcanım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime