2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben sonunda doğum çantamı hazırladım. 😅 Dün doktora gittim düzensiz birkaç sancım çıkmıştı. Doktor pazartesi gel gene dedi yarın sancım çıkarsa ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış.

Sırbistan türkiye maçını izliyorum bi de ay doğurursam heyecandan diye artık hazır olsun dedim😂😂
Ay iğne yakıyor canım beeee. Ama bebiş için değer ben kendimi o iğneden sonra psikolojik olarak daha rahat hissettim açıkçası. Maç fenaaaaaa hop oturup hop kalkıyorum 🤣

Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsun 🙏🏻
Ay ama cidden litfen şu grupta birileri de 39 u falan görecek olsun ya 🤣🤣 yok mu bir bordo bereli herkesin bebesi aceleci çıktı 😆😆
İnşallah kuzum 🙏🏼
Benimki böyle acele ediyomuş gibi yapıp 39-40ı da bekleyebilir. Çünkü benim kızım😂

Özellikle ayakta dururken oluyor dimi 😂 ben en son muayene esnasında doktor aşağılara bakarken işte oralar çok acıyo hocam dedim, çünkü kafası orda hatta fazla aşağıda demişti 😂 uzun süredir o acıyı yaşıyorum ben yaa
İnşallah sonunda normal doğururuz bari😂

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah😍
Evet ayaktayken ve yatakta dönerken mesela bacaklarımdan güç alırken orda ağrı hissediyorum 🤣 ayy ben minnacık bir fitil kullanıyorum her gece o minicik şey benim canımı acıtıyor ki ordan bebek nasıl çıkacak inan bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ 🥵🥵

Ahahaha nasıl oluyor kız bu penguen yürüyüşü ben daha öyle yürümüyorum soruyorum eşime arkadaşlara penguen gibi mi yürüyorum diye yok diyorlar 😁 oğluş da baş aşağıda baskı da yapmaya başladı ama daha küçük demek ki😁
Benım bacaklarım yan yana kapanmıyor artık yururken 😂 vajınamın ortasında bır top var gibi geniş açıdan adımları atıyorum 😂

Hayırlı olsun kuzum güzel güzel vaktinde kullanmak nasip olsun 🙏🏻
Ay ama cidden litfen şu grupta birileri de 39 u falan görecek olsun ya 🤣🤣 yok mu bir bordo bereli herkesin bebesi aceleci çıktı 😆😆
Ben 3 kez nst çektirdim ikisinde düzensiz sancı çıktı ama kendim bir şey hissetmiyorum çevremde 38e doğru doğurursun diyorlar bana da 39-40 ı görürüm gibi geliyordu ama rahim ağzı da her kontrolde kısalıyor bilmiyorum bakalım ne olacak😁

Ay iğne yakıyor canım beeee. Ama bebiş için değer ben kendimi o iğneden sonra psikolojik olarak daha rahat hissettim açıkçası. Maç fenaaaaaa hop oturup hop kalkıyorum 🤣
Ay deme yaa. İnşallah gerek kalmaz 😂

Evet ayaktayken ve yatakta dönerken mesela bacaklarımdan güç alırken orda ağrı hissediyorum 🤣 ayy ben minnacık bir fitil kullanıyorum her gece o minicik şey benim canımı acıtıyor ki ordan bebek nasıl çıkacak inan bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ 🥵🥵
Minicik fitili daracık yere yolluyosun yavrum doğum için 10 cm açık olacak orası öyle düşünn

Benım yatarkende bacak aramda hep yastık var ust üste durunca da acıyor agrıyor 😂

Benım bacaklarım yan yana kapanmıyor artık yururken 😂 vajınamın ortasında bır top var gibi geniş açıdan adımları atıyorum 😂
Ahahqhq sizin bebekler biraz iri ya ondan da olabilir bak benim oğluş annesine kıyamıyor 😜Benim de bugün yürürken kasıklarım ağrıdı valla ilk defa oldu🤦🏼‍♀️Bende sen gibiyim ama ya evde durmuyorum hiç bugün bir planımız yoktu eşime kalk dondurma yemeye gidelim diyorum evde bir gün duramıyorsun diyor 😁

Ben 3 kez nst çektirdim ikisinde düzensiz sancı çıktı ama kendim bir şey hissetmiyorum çevremde 38e doğru doğurursun diyorlar bana da 39-40 ı görürüm gibi geliyordu ama rahim ağzı da her kontrolde kısalıyor bilmiyorum bakalım ne olacak😁
Ben daha hiç nst ye girmedim o kadar da diyorum doktora çok kasılmam oluyor toplanıyor bu beybi habire diye ama pek oralı olmadı bakalım bu hafta gittiğimde 33 üncü haftanın içinde olacağız artık belki nst ye sokar yani düzenli nst zamanım da geldi bence 🤣 bu hafta da bakmazsa 36 da falan ancak alır beni nst ye
Yani belki var benim de sancım ama bakılmadığı için bilmiyoruz ki bu kasılmalar sancıysa kesin var yani 🫠
Rahim ne zaman kısalmaya başladı kuzum sende? Ben de merak ediyorum bu kontrolde bir şey diyecek mi uzunlukla ilgili

İnşallah kuzum 🙏🏼
Benimki böyle acele ediyomuş gibi yapıp 39-40ı da bekleyebilir. Çünkü benim kızım😂
Biz ne dersek diyelim zaten kuzum zamanlarını nasıl geleceklerini falan hep onlar seçiyor
Hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler inşallah 🥹🙏🏻

canım 3 eylul gece 03.30 da kucagima aldim Allahimmtum isteyen herkese nasip etsin insa şükürler olsun rabbime
Yaaa masallah sana
Biliyomusun ben dun saat 4e kadar uyumadim
Esimle sohbet ediyoduk saate bi baktim 3bucuk
O an aklimdan gecirdim seni acaba napti dogum yapti heralde yazmadigina gore diye gecirdim icimden

Hayirli olsun bebegin cnm
Nasil hersey yolundami
Dogumun nasil gecti

Bu gidisle popo havada uyuyacaklar galiba doguncada 😂😂 bende bazen tutmaya calisiyorum resmen 😂😂
Ay ben bayılıyorum o görüntüye yaa 🥹
Yenidoğanlarda en sevdiğim şey topu dikip yatıyorlar ya hala anne karnında sanıyorlar kendilerini 🤣 ısırırım kesin o popoyu bugünleri anarak 🤣

Ay ben bayılıyorum o görüntüye yaa 🥹
Yenidoğanlarda en sevdiğim şey topu dikip yatıyorlar ya hala anne karnında sanıyorlar kendilerini 🤣 ısırırım kesin o popoyu bugünleri anarak 🤣
Sag salim alalimda minnoslari bi 😍😍 bana bir duygusallik coktu herseye agliyorum normal mi ya 😂

Kızlar ben sonunda doğum çantamı hazırladım. 😅 Dün doktora gittim düzensiz birkaç sancım çıkmıştı. Doktor pazartesi gel gene dedi yarın sancım çıkarsa ciğer geliştirici iğne yapacaklarmış.

Sırbistan türkiye maçını izliyorum bi de ay doğurursam heyecandan diye artık hazır olsun dedim😂😂
Hadi hayirli ugurlu olsun
Sanirim grupta bi ben kaldim dogum valizini hazirlamayan🤪
Neyse no panic kizlar yarin son alisverisi yapiyorum
sali yikiyorum
utu isinide sey dusundum su elde tutulan utuler var ya onunla yapicam oda carsambaya
iste persembe kapanis olur bitti😀
Ben daha hiç nst ye girmedim o kadar da diyorum doktora çok kasılmam oluyor toplanıyor bu beybi habire diye ama pek oralı olmadı bakalım bu hafta gittiğimde 33 üncü haftanın içinde olacağız artık belki nst ye sokar yani düzenli nst zamanım da geldi bence 🤣 bu hafta da bakmazsa 36 da falan ancak alır beni nst ye
Yani belki var benim de sancım ama bakılmadığı için bilmiyoruz ki bu kasılmalar sancıysa kesin var yani 🫠
Rahim ne zaman kısalmaya başladı kuzum sende? Ben de merak ediyorum bu kontrolde bir şey diyecek mi uzunlukla ilgili
Canim 34 haftamdayim bende daha girmedim nst ye
Burada 36 sonrasi giriliyo zaten🫠

Sag salim alalimda minnoslari bi 😍😍 bana bir duygusallik coktu herseye agliyorum normal mi ya 😂
Bu son haftadır ben de öyleyim gözyaşım ucunda akmaya hazır resmen 🥹🥹 balık dolunayı mı hamilelik mi bilmiyorum ama bir haller oldu yani 😆
@Bearhug gozyasim pit 🥹

Oyyyy gözlerim doldu resmen 🥹🥹🥹
Allahım hepimize göstersin böyle konuştuklarını duymayı nasip etsin 🥹🙏🏻

Hadi hayirli ugurlu olsun
Sanirim grupta bi ben kaldim dogum valizini hazirlamayan🤪
Neyse no panic kizlar yarin son alisverisi yapiyorum
sali yikiyorum
utu isinide sey dusundum su elde tutulan utuler var ya onunla yapicam oda carsambaya
iste persembe kapanis olur bitti😀

Canim 34 haftamdayim bende daha girmedim nst ye
Burada 36 sonrasi giriliyo zaten🫠
Hadi bakalım sana güveniyorum en geç haftasonuna kadar hazır edersin çantanı 😂

Back
X