- 16 Mart 2023
- 663
- 773
- 33
- 36
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.561
Hersey guzel olursa temmuz anneleri grubu acalimBelirti aramıyorum belirti aramıyorumm
Herşey %50 /50 ya nasip diyeceğiz canımm
Allah’ım bizlere de sizlerin yaşattıgı o güzel duyguları yaşatsın aminnnn
Temmuz anneleri olarak gidelim inşAllah
Bence canını hiç sıkma, yedin gitti artık ohh afiyet olsun, iyi pişmiş temiz ise rahatlaYa bu arada ben tamamen unutup biraz önce yarım porsiyon arnavut ciğeri yedimYıllardır canım çekmez yiyeceğim tuttu yarısında farkettim sakatatın yasak olduğunu. Umarım kötü etkilemez
Kafeinin belli bir ölçüsü var gün içinde. Ama bence kafeinsiz kahve iç kafan rahat olsunYa bu arada kızlar kahve yasak değil miydi yoksa belirli bir ölçüsü mu var ?
Ahh görelim babyimm pozitifleri hemen açacağım hepinizle ele ele tutuşup gideceğizHersey guzel olursa temmuz anneleri grubu acalim
Ya öyle hiç denemedim, teşekkür ederim önerin içinKafeinin belli bir ölçüsü var gün içinde. Ama bence kafeinsiz kahve iç kafan rahat olsun
Canım çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıBen 3. Gun embriyo transferi oldum canim ikiside iyi kaliteydi (kalite 3. Gun embriyolarinda sadece sayisal ifade ediliyor. 1. Kaliteydi) hem cift transfer hem histereskopi hem rahime cizik atilması bunlar bir araya gelince oran otomatik yukseliyor. Bence oran dusunmek cok sacma. Rabbim nasip ederse kotu kalite bir embriyo bile rahimde hızla tutunup sagliklı bir bebek oluyor. Nasip degilse hersey mükemmel olsa bile tutunamiyor.Rabbim isteyen herkese sagliklı evlat nasip etsin. En basta bizim topigimizdeki anne adaylarina. Amiiiinnn
Hemşire bana dediki mevisimi olduğu için ıhlamur içebilirsin ama diğer bitki çayları yasak. Yeşil çay günde bir bardak türk kahvesi günde bir fincan normal çay da olabildiğince açık iç dedi. Ama yeşil çay için iyi değil diyenler de var ona emin olamıyorumYa bu arada kızlar kahve yasak değil miydi yoksa belirli bir ölçüsü mu var ?
Bana keseye bakalim gel kalbide gorebiliriz belki dedi kuzumBenim de 30 una hem kese hem kalp randevum var doktorum ikisine birlikte bakiyor kese kalp ayri cagirmiyor
Kuzum benim transfer tarihim 10 ekimdiİşsiz ben can sıkıntısından tabloyu tarih sıralamasına göre yaptım işte
Bilgisi eksik olanlar listede beni unutmuşun diyenler varsa yazın canlarımm
Tamam kuzumm düzenledimKuzum benim transfer tarihim 10 ekimdi
Eline koluna sağlık canım..çok güzel olmuş tablon. Hamisimiz çok . Inşallah daha da güzelleşir tablomuzİşsiz ben can sıkıntısından tabloyu tarih sıralamasına göre yaptım işte
Bilgisi eksik olanlar listede beni unutmuşun diyenler varsa yazın canlarımm
Aminn aminnn ArvenimmmEline koluna sağlık canım..çok güzel olmuş tablon. Hamisimiz çok . Inşallah daha da güzelleşir tablomuz
Listeyi ben neden bulamiyorum :)Aminn aminnn Arvenimmm
Listenin tamamıBununla dolsun taşsın
Listeyi ben neden bulamiyorum :)
Sevgili Ekim biz çiçek açmaya hazırız
Merhaba çiçeklerim
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz.Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Hepimizin kalbinde olan o heyecana kavuşmak için sabırla duayla bekledik. Bütün adımları aştık ve son transfer aşamasına geldik.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Transferlerimizi tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip etsin.
Sağlıklı gebelik yaşamamızı ve sonucunda beklediğimiz heyecanla tatmak istediğimiz o annelik duygusuna kavuşmak nasip olsun
Benimle birlikte listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz.Bol hamişli topik olsun
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM 1. @Themiscan 28 Eylül 2 Embriyo 2. @Cotton Candy 2 Ekim 1 Embriyo 3. @gguullll 2 Ekim 2 Embriyo 4. @mombaby 3 Ekim 2 Embriyo 5. @mirwa8 4 Ekim 1 Embriyo 6. M Minelsu66 4 Ekim 1 Embriyo 7. @Zuyalist 4 Ekim 1 Embriyo 8. @HepmigencizHepmiguzel 5 Ekim 1 Embriyo 9. @bussra26 5 Ekim 1 Embriyo 10. @Aliece 6 Ekim 2 Embriyo 11. @EFG01 7 Ekim 2 Embriyo 12. @Aylaaaaaa 9 Ekim 2 Embriyo 13. @tupbebekseruvenim 9 Ekim 2 Embriyo 14. @Bidebayilistersenferiha 10 Ekim 1 Embriyo 15. U umutlabeklebabby 10 Ekim 1 Embriyo 16. @e111 10 Ekim 1 Embriyo 17. Gebeolmakisteyenebe 11 Ekim 1 Embriyo 18. @melekpastrma 11 Ekim 2 Embriyo 19. @Gnccakmak 12 Ekim 1 Embriyo 20. L Lafavosk 10 Ekim 2 Embriyo 21. @Petunya508 14 Ekim 2 Embriyo 22. @hnd91 (Ardışık Transfer) 14-16 Ekim 1 Embriyo 23. Arwen27 16 Ekim 2 Embriyo 24. @Gizemm3606 16 Ekim 2 Embriyo 25. @femara 16 Ekim 2 Embriyo 26. @birlena 17 Ekim 2 Embriyo 27. @umudunukaybetme 18 Ekim 1 Embriyo 28. @rosmari335 19 Ekim 1 Embriyo 29. @Umudum2121 19 Ekim 1 Embriyo 30. Tiniminimavihanim 20 Ekim 2 Embriyo 31. @motyl 20 Ekim 1 Embriyo 32. @SairGece 20 Ekim 1 Embriyo 33. U unknown1234 20 Ekim 2 Embriyo 34. G gece9 21 Ekim 1 Embriyo 35. @hasretimegem 23 Ekim 36. @bendenizisimsiz 23 Ekim 1 Embriyo 37. @memurhanim 23 Ekim 2 Embriyo 38. @sev9 23 Ekim 2 Embriyo 39. @nasiptevarsa 27 Ekim 40. @aejjari 41. @kahveseverkedi91 42. @anonim321 43. @Mystery306 44. @1649y 1 Embriyo 45. @Ruyaaam123 46. @Utkukuss 2 Embriyo
Ben ilaçlarımı kahvaltıdan sonra sırayla alıyorum ve bol su ileBen birşey soracağım prednol ilacını sabah mı içiyosunuz akşam mı.s ben hep akşam içiyorum ama zararı var mı akşam içmenin genelde sabah saatlerinde içmeli diyor internette.s
Ben akşam içmiştim doktorun da haberi vardı sıkıntı olmadı çok şükürBen birşey soracağım prednol ilacını sabah mı içiyosunuz akşam mı.s ben hep akşam içiyorum ama zararı var mı akşam içmenin genelde sabah saatlerinde içmeli diyor internette.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?