2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Belirti aramıyorum belirti aramıyorumm
Herşey %50 /50 ya nasip diyeceğiz canımm
Allah’ım bizlere de sizlerin yaşattıgı o güzel duyguları yaşatsın aminnnn
Temmuz anneleri olarak gidelim inşAllah
Hersey guzel olursa temmuz anneleri grubu acalim

Ya bu arada ben tamamen unutup biraz önce yarım porsiyon arnavut ciğeri yedim Yıllardır canım çekmez yiyeceğim tuttu yarısında farkettim sakatatın yasak olduğunu. Umarım kötü etkilemez
Bence canını hiç sıkma, yedin gitti artık ohh afiyet olsun, iyi pişmiş temiz ise rahatla

Canım çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı

Ya bu arada kızlar kahve yasak değil miydi yoksa belirli bir ölçüsü mu var ?
Hemşire bana dediki mevisimi olduğu için ıhlamur içebilirsin ama diğer bitki çayları yasak. Yeşil çay günde bir bardak türk kahvesi günde bir fincan normal çay da olabildiğince açık iç dedi. Ama yeşil çay için iyi değil diyenler de var ona emin olamıyorum

İşsiz ben can sıkıntısından tabloyu tarih sıralamasına göre yaptım işte

Bilgisi eksik olanlar listede beni unutmuşun diyenler varsa yazın canlarımm
Eline koluna sağlık canım..çok güzel olmuş tablon. Hamisimiz çok . Inşallah daha da güzelleşir tablomuz

Listeyi ben neden bulamiyorum :)

bak burda kuzumm 1.sayfada sabit

Ben birşey soracağım prednol ilacını sabah mı içiyosunuz akşam mı.s ben hep akşam içiyorum ama zararı var mı akşam içmenin genelde sabah saatlerinde içmeli diyor internette.s

Ben birşey soracağım prednol ilacını sabah mı içiyosunuz akşam mı.s ben hep akşam içiyorum ama zararı var mı akşam içmenin genelde sabah saatlerinde içmeli diyor internette.s
Ben ilaçlarımı kahvaltıdan sonra sırayla alıyorum ve bol su ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…