2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Vücut süt mü uretiyo acaba ondan mı bu terlememiz logusa gibi

Kilo - anneliğe hazırlık - regl olamamak hepsi birlikte bence.

Özellikle akşamları içimde öyle bir geriniyor ki. Karnım taştan farksız oluyor. Bazen kendini salıyor bende rahatlıyorum. Bazen de (dün akşam mesela) inat ediyor uzun süre öyle kalıyor. Acı vs vermiyor. Alt tarafa baskısıda yok, ama karnıma iğne batırsam balon gibi patlayacağını hissediyorum.

Bizim isim eksikmiş canım. Alina olacak, not edebilirsin

Kesinlikle kameralı almanızı öneririm. Yalnızca telsiz özelliği olanlarda bebek bazen uykusunda mızıklanıyor felan emin olamıyorsunuz uyandı mı uyanmadı mı sürekli gitgel yapmanız gerekiyor. Ama kameralıda emin oluyorsunuz ne yaptığından. Marka önerimde weewell

Zamanını beklesin sonra da sağlıkla gelsin inşallah

Çok az kalmış 2 prens birden geliyor

Bugün bende gidiyorum doğum şekline dair konuşacak mıyız acaba tontiğimi görücem çok heyecanlıyım
Gümbür gümbür geliyorlar. İki gündür iyice ağirlaştik, Rabbim kolaylastirsin

Ayyy çok heyecanli illa ki doğumla alakali bi seyler söyler ya da senin tercihini sorar..

Bana kuzenim verdi o yüzden yeni birtane alma ihtiyacı hissetmedim alacak olsam xioami tercih edecektim.

Kuzular annelik kesinlikle delilik. Her an yanında olamıyoruz. O uyurken yemek yapmamız gerekecek, Bir kahve içmek isteyeceğiz, wc ye girmemiz gerekiyor mecburen. Kamera olunca gözünüzü ayırmamış oluyorsunuz içiniz rahat ediyor.

Hareket algıladığı zaman bildirim geliyor. Daha ileriki yaşlarda ayaklanmaya, emeklemeye başladığı zaman için muhteşem bence. Ve bu hareket algılamanın derecesi var. Yani isterseniz sinek uçunca da bildirim gelebiliyor, Yada büyük boyutlu hareketleri algılıyor sadece. Ne kadar kafayı yediğimize bağlı ayarlayabilir

İtiraf edeyim kedimi bile izliyorum. İnsan merak ediyor

günaydın kızlar hamılelıgınde augmentın 1000 mg kullanan oldu mu acaba bogazım şiş ve kızarık olunca yazdı doktor gebelık kategorısı b imiş

günaydın kızlar hamılelıgınde augmentın 1000 mg kullanan oldu mu acaba bogazım şiş ve kızarık olunca yazdı doktor gebelık kategorısı b imiş
Ben 2 kere kullandım canım. Kbb doktoru yazmıştı banada, kadın doğum doktorumda kullan tamamını bitir. Eğer enfeksiyon tamamen bitmezse bebek için riskli olabilir demişti. Evet hamilelikte verilen güvenilir grup ilaçlardan augmentin. Hatta kağan kocatepenin videosu vardı youtubeda bu ilaçlarla ilgili. Onuda izleyebilirsin
Çok geçmiş olsun

Ben xiomi aldım canım gereksiz görmüştüm ama bakıcı dönemine geçtiğimizde de işimize yarar diye düşündüm

Çok sagol canım Benımde bogaz enfeksıyonu var çok kötüyüm kullancam

Aynen sağlıkla kavuşalım yeter ki
Oy maşallah yaa zaman nasıl hızlı geçiyor öyle
Öyle valla canım seneye de sizinkiler boyle olacak anlamıyorsun zaman nasıl geçiyor
Ayyy seninkide bir yaşına giriyor maşallah tam yerinde durmadigi zamanlar
Yok cinsiyetler hala erkek dibine kadar
Hahahah canları sağolsun kızı da erkeği de çok seviliyor hayırlı kolay doğumlar diliyorum kızlarım tek avaz da insallah

Günaydın :)

Ben 3 kutu kullandım canım LANSOR ile birlikte midemi çok yaktığı için, çok şiddetli enfeksiyon vardı. Çok şükür bir sıkıntı görmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…