- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Hiç bilgim yok maalesef henüz kullanma fırsatım da olmadıMerhaba ben 2.el uygulamalarından medela’nın süt pompasına bakıyorum. Dikkat etmek gereken bir şey var mı acaba? Değişmesi gereken valf vs gibi etmenler
Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Çok az kalmışHaftada iki gün görmesek birbirimizi yapamiyoruz
Son 11
Vücut süt mü uretiyo acaba ondan mı bu terlememiz logusa gibi
Kızlar dün akşam ve az önce karnım aniden taş gibi oldu kasıldı. Çok uzun sürmedi ama endişelenmedim değil. İnternetten baktım braxton hicks kasılmaları olabilir gibi geldi bana. Aranızda böyle aniden karın kasılması yaşayan var mı? Aynı kramp gibi birşey kramptada kas kaskatı oluyor bundada karnım kaskatı oldu. Çok ağrısı yok ama değişik hissettiriyor. Bilemedim normal mi
Bizim isim eksikmiş canım. Alina olacak, not edebilirsinKızlar tablodaki eksiklikleri düzeltmek istiyorum, mağlum ben de hamileyim doğurunca ne olur ne kadar bakabilirim bilemiyorum , bebeğe ve sağlığımıza bağlı bu nedenle sizler de kontrol edip eksik / hata olan varsa beni etiketlerseniz sevinirim. İşte çalışırken halledeyim, evde telefonla bir çok şey yapılması zor oluyor çünkü. Destekleriniz için teşekkürler.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun kuzunuzunKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Kesinlikle kameralı almanızı öneririm. Yalnızca telsiz özelliği olanlarda bebek bazen uykusunda mızıklanıyor felan emin olamıyorsunuz uyandı mı uyanmadı mı sürekli gitgel yapmanız gerekiyor. Ama kameralıda emin oluyorsunuz ne yaptığından. Marka önerimde weewellKızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?
Kafam çok karışık alınmalı mı alınmamalı mı
Kameralı olanlar radyasyon yayıyor diyorlar, ama tek telsizde yeterli olur mu emin olamadım.
Gözünüz aydınKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Zamanını beklesin sonra da sağlıkla gelsin inşallahCanım kızlar ben geldim eve doktor muayene etti vajinal açılmam yok gelen sey nisanmış evet sma suyun iyi dedi baktı çocuk yerleştirmemiş kafasını da daha baya elini kolunu soktuöksür dedi. Alttan muayeneden korkmayın asla acımıyor biraz yanıyor gibi oluyor okadar. Nst çekildi 10un üstünde çıkmadı anlamlı degil dedi. Kanama gelirse suyun gelirse sancın artarsa ararsın dedi uç gün de sürebilir 2 hafta da dedi. Boyle bekleyeceğiz eşim bayılacaktı muayene sırasında heyecandan ben bi tane doğurdum diyor
Gümbür gümbür geliyorlar. İki gündür iyice ağirlaştik, Rabbim kolaylastirsinÇok az kalmış2 prens birden geliyor
Bugün bende gidiyorum doğum şekline dair konuşacak mıyız acaba tontiğimi görücem çok heyecanlıyım
Kızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?
Kameralı olanlar radyasyon yayıyor diyorlar, ama tek telsizde yeterli olur mu emin olamadım.
Kesinlikle kameralı almanızı öneririm. Yalnızca telsiz özelliği olanlarda bebek bazen uykusunda mızıklanıyor felan emin olamıyorsunuz uyandı mı uyanmadı mı sürekli gitgel yapmanız gerekiyor. Ama kameralıda emin oluyorsunuz ne yaptığından. Marka önerimde weewell
Canım hayırlı olsun gozun aydınKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
evet vlla anlamadım hadi desem extra koruma talep ettiler ama hiç öyle bir görüntüsü de yoktu kargonunBu ne yaa gercekten çok pahalı
Ürün zaten 350-400 TL bide kargo ücreti biniyor üstüne
Ben 2 kere kullandım canım. Kbb doktoru yazmıştı banada, kadın doğum doktorumda kullan tamamını bitir. Eğer enfeksiyon tamamen bitmezse bebek için riskli olabilir demişti. Evet hamilelikte verilen güvenilir grup ilaçlardan augmentin. Hatta kağan kocatepenin videosu vardı youtubeda bu ilaçlarla ilgili. Onuda izleyebilirsingünaydın kızlarhamılelıgınde augmentın 1000 mg kullanan oldu mu acaba bogazım şiş ve kızarık olunca yazdı doktor gebelık kategorısı b imiş
Ben xiomi aldım canım gereksiz görmüştüm ama bakıcı dönemine geçtiğimizde de işimize yarar diye düşündümKızlar kameralı telsiz yada normal telsiz aldınız mı? İhtiyaç var mı sizce aldıysanız marka model hangisinden aldınız?
Çok sagol canım Benımde bogaz enfeksıyonu var çok kötüyüm kullancamBen 2 kere kullandım canım. Kbb doktoru yazmıştı banada, kadın doğum doktorumda kullan tamamını bitir. Eğer enfeksiyon tamamen bitmezse bebek için riskli olabilir demişti. Evet hamilelikte verilen güvenilir grup ilaçlardan augmentin. Hatta kağan kocatepenin videosu vardı youtubeda bu ilaçlarla ilgili. Onuda izleyebilirsin
Çok geçmiş olsun
Öyle valla canım seneye de sizinkiler boyle olacak anlamıyorsun zaman nasıl geçiyorAynen sağlıkla kavuşalım yeter ki
Oy maşallah yaa zaman nasıl hızlı geçiyor öyle
Hahahah canları sağolsun kızı da erkeği de çok seviliyorAyyy seninkide bir yaşına giriyor maşallahtam yerinde durmadigi zamanlar
Yok cinsiyetler hala erkek dibine kadar
Günaydın :)günaydın kızlarhamılelıgınde augmentın 1000 mg kullanan oldu mu acaba bogazım şiş ve kızarık olunca yazdı doktor gebelık kategorısı b imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?