Ayyy canım gözün aydııınKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
İyi olmanıza çok sevindimKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Gözümüz aydın, çok şükür. Sağlıkla büyütünKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Merhaba ben 2.el uygulamalarından medela’nın süt pompasına bakıyorum. Dikkat etmek gereken bir şey var mı acaba? Değişmesi gereken valf vs gibi etmenlerÇok pahalı bu medela bende sağma makinesi var ablam verdi kaça aldın dedim diyor ki bu kadar uçuk değildi eskiden ama sağlam çekiyor onun kolostromu sağmıştık çünkü damla damla da olsa çıkartmıştı ama biberonda çok pahalı biz kaşık biberondan devam
Hayırlı olsun canımKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Hadi gözün aydın canımKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
daha alarm çalmadan uykulu gözlerle direk buraya geldimKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayy mesajları şimdi okuyabildmKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Canımm çok geçmiş olsun, hoş gelmiş bebişimizKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Aynen sağlıkla kavuşalım yeter kiSağlıkla gelsin insallah doğum şekli hiç önemli değil siz iyi olun yeter kibüyüdük ya teyzesi Eylül de bir yaşımız geliyor emekleyerek karıştırmaya bile başladık
Gece ben uyurken neler olmuş öyleeeKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Çoook sevindim gözünüz aydın canımKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayyyy çok sevindim çooook şükürKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayyy seninkide bir yaşına giriyor maşallahAaaa bizim de 15 Eylül doğum tarihimiz sağlıkla gelsin minnoslar cinsiyetler aynı dimi değişmedi
Aynı valla okullar kapalı evde iki çocukla delirmeceler yürüme arifesindeyiz düşe kalka bi hal olduk
Bu ne yaa gercekten çok pahalıben 154 lira ödedim
Ayy maşallah canım Allah sağlıkla büyümek nasip etsinKızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Gözlerim doldu yaa annesine ne güzel geldi yavrum benim. İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bebeğini eşinle birlikte sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeni nasip etsin.Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?