2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba ben 2.el uygulamalarından medela’nın süt pompasına bakıyorum. Dikkat etmek gereken bir şey var mı acaba? Değişmesi gereken valf vs gibi etmenler

Kızlar işlem tamam ben de bebek de iyiyiz yarın konuşuruz hepinizi öpüyorum
Ayy mesajları şimdi okuyabildm hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıcakla almışsınız kucağınıza bebişler geliyor yavaş yavaş heyecan sarıyor hepimizi de darısı bize inşaallah zamanı gelince

Canımm çok geçmiş olsun, hoş gelmiş bebişimiz Daha yataktan kalkmadan buraya baktım şükür ikiniz de iyiymişsiniz Analı babalı büyüsün sağlıklı uzuun ömrü olsun inşallah miniğimizin

Gece ben uyurken neler olmuş öyleee
İyi ki de gitmişsin hastaneye. Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla. Kurtuldun Melike sıra bizde
Acaba vajinal muayene mi hızlandırdı süreci

Aaaa bizim de 15 Eylül doğum tarihimiz sağlıkla gelsin minnoslar cinsiyetler aynı dimi değişmedi
Aynı valla okullar kapalı evde iki çocukla delirmeceler yürüme arifesindeyiz düşe kalka bi hal olduk
Ayyy seninkide bir yaşına giriyor maşallah tam yerinde durmadigi zamanlar
Yok cinsiyetler hala erkek dibine kadar

Gözlerim doldu yaa annesine ne güzel geldi yavrum benim. İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bebeğini eşinle birlikte sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeni nasip etsin. Yerimize bol bol koklayıp öp güzel kızını.

Kızlar tablodaki eksiklikleri düzeltmek istiyorum, mağlum ben de hamileyim doğurunca ne olur ne kadar bakabilirim bilemiyorum , bebeğe ve sağlığımıza bağlı bu nedenle sizler de kontrol edip eksik / hata olan varsa beni etiketlerseniz sevinirim. İşte çalışırken halledeyim, evde telefonla bir çok şey yapılması zor oluyor çünkü. Destekleriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…