2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allahim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah

Kızlar bizim aileler şehir dışında. Ve doğumda gelecekler inş. Benm annem haftaya gelcem diyor hafta sonu. Bende aslında izine bir sonraki ptesiden sonra başlayacağım için bir kaç gün doğumdan kargaşadan önce kimsesiz evde sakin sakin bir dinlenmek istiyorum. Ama bunu söyleyemiyorum. O da heycanlı ilk torun. Ben yanlız kalmayayım istiyor o nedenle erken gelip benimle doğumu beklemek istiyor..
Az önce tel.de hafta sonu gelirim dedi bende dur ben bir izne çıkayım anne daha çalışıyorum dedim. Doğururunca haber ver gelirim o zaman diye trip attı ben de çevirdim hep doğurcan diyorsun dur daha 35. Haftadayız daha 4 hafta var sürekli doğurcan deme filan diyerek konuyu çevirmeye çalıştım ama. Çok aradayım

Son düzenleme:
Canım sağlıkla kavuşacaksın inşallah sen de bebeğine dualarımız sizinle. seni tabloya eklememişiz hiç ekleyelim mi? Bir de bebişin adı ne oldu?

Aaa senden de haberim olmamisti kuzum hayırlı olsun kuzun, en kısa zamanda kucaklaşın inşallah, tabiki dua ederim çokça öpüyorum

Melikeben canım bebek o gün kanala girmemişti ya sen doktora ilk gittiğinde, sonra su vs. Geldi tekrar gittin o arada bebiş kanala girmiş mi? Yani son anda da girebiliyorlar mı onu merak ettim

Melikeben canım bebek o gün kanala girmemişti ya sen doktora ilk gittiğinde, sonra su vs. Geldi tekrar gittin o arada bebiş kanala girmiş mi? Yani son anda da girebiliyorlar mı onu merak ettim
Girmemiş tam kanala suyum da gelmisti bebek de kanalda olmadigi icin açılmam o sancılara göre cok yavaş oldu. Kanalda değildi yanı birden girmiyor

Girmemiş tam kanala suyum da gelmisti bebek de kanalda olmadigi icin açılmam o sancılara göre cok yavaş oldu. Kanalda değildi yanı birden girmiyor
Anladım canım, başımıza ne gelcek bilmediğimiz için sizin tecrübeleri öğrenelim diye soruyorum. Belki bizim süreçlerde bu bilgiler belki işimize yarar diyen:)

Annene açıkça belirtmezsen hislerini, netleşmeniz zor olur. Şöylede bir şey var ki izne çıktığında annenin evde oluşuda seni çok rahatlatacak. Bir anda ağırlaşabilirsin ben 36da resmen kurşun yedim sol yanımdan. Annemin yanımda olması bana çok iyi geldi.

İnsan hep arada kalıyor böyle haklısın canım, benimkiler de 600 km öteden gelecekler 5 gün kala bunda bir problem yok ama annem diyor ki 20 günlük olunca seni de alır döneriz anne dedim bu bebeğin aşısı düzeni babası var benim kontrolüm olur, tamam 2 aylık olunca falan geliriz diyor ki ben 40 gün nasıl durucam dedim durma 20 gün olunca git( o da haklı yaşlı babaannem dedem ve erkek kardeşim var tüm iş annemde) biraz bozuldum baştan ama sonra dedim kendi kendimize kalalım belki daha iyi olur ne diyim ablamda 40 gün durmuşlardı ama sonra hem annem hem babam hastanelik oldular stresten( pandemide sokağa çıkma yasağı olduğu dönemdi ) gönüllü bir 20 günü gönülsüz bir 40 güne tercih ediyorum. Ama ben böyle de desem tribi yedim tabi ki

Sehir disinda aileler olunca cok zor gercekten bende ayni durumdayim, benim ebem ve doktorum da ayni seyi soyluyor guzel stressiz dogum icin ice donmek yalniz kalmak gerekir diyorlar. Ben aileme dogum sonrasi daha fazla ihtiyacim olacagini suan ihtiyacim olmayacagini acikca soyledim. birde bizim doktor ve ebe zaten dogum odasina babadan baska kimseyi almiyor mahremiyetle ilgili egitim verdiler hatta kediler bile dogum yapmak icin evden kaciyorlarmis falan diye esprili bir sekilde anlattim.

İlk bebegimde suyum geldi 10 cm acikligim vardi kanala girmedi girmeyince girmiyor

Sizin doktor ilginçmiş benimkine ilk emzik verildi emme refleksi var dediler durmadan emzik emdi sonra yavas yavas biberone gecildi biberonu emince beni cagirdilar
Bilmiyorum ki Kıbrıs zaten bu değişik herşeyi ama bu dr herkes çok övüyor çok titizmiş falan diyorlar , inşallah hemen toparlanır da kavuşurum yavruma çok zor uzak kalmak

Eğe benim yasadiklarimi yasama riskin varsa acikca söyle, dogma yakin gelsin.
Ben biliyordum annemin beni zorlayacagini ama göz ardi ettim sanirim. Agirlastim diye 30.haftada cagirdim. Pisman degilim ama cok zorladifi da bi gerçek.
Senin annende ilk sözünde dogumda cahir filan demiş bilemedim

Canım bilmiyorum annenle aran nasıl ama bence annenin gelmesi iyi olucak , annen bişey olursa panik olmanı önler , sancın başlarsa suyun gelirse ( mesela benim o gün tesadüfen annem yanımdaydı ve beni biraz sakınleştirdi çünkü eşim işteydi ) bide ev ve yemekte yardım eder diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…