2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bu hafta semizotuna yükleniyim madem ya severimde zaten

Bende annemle konuştum sen ne zaman ağırlaşırsan geleyim dedi işleri halledelim dedi. Bende herşeyi yavaş yavaş yapıyorum dedim. Acele etme dedim 2 3 gün önce gelsen yeter dedim o da tamam dedi bakalım zamanını beklerse inşallah annem kardeşimi üni ye gönderecek ama onu bekliyor. Bilmem erken gelmez inşallah bebiş

Annen yine iyi 35 te geliyor benimki iki haftadır yanımda.. eşim nöbetli çalışıyor diye içi rahat etmiyormuş. Allah razı olsun her şeyi yapıyor hatta fazlaca yapıyor ama ben boğuluyorum ilgiden. Tek kalmak kafamı dinlemek istiyorum ama bir şey de diyemiyorum anne daha var istersen biraz eve git diyorum ama yok diyor.
Anneler çok alıngan kuzu bir şey demeye gelmiyorlar.

Kuzum gelseydi yemeğe falan yardımı olurdu ağırlaşınca sıcaktan insanin mutfaga giresi gelmiyor bebisin nevresimlerini utuleyeyim dedim kan ter içinde kaldım
Seninki yine dusunuyo benim annem çalışıyor kayinvalidem tatile gitmiş kocama diyorum ki senden benden başka kimsemiz yok ikimiz gideriz geliriz hastaneye diyorm sen bence yine gelme deme kuzu yararı olur zararı olmaz tabi bence

Ben de yalnizim diye hayiflaniyorum kızlar yer degisikligi yapabiliriz inanın yalnız olmak daha zor bütün iş size bakiyo

Ben de yalnizim diye hayiflaniyorum kızlar yer degisikligi yapabiliriz inanın yalnız olmak daha zor bütün iş size bakiyo
Keşke aynı şehirde olup istediğimizde yanımızda olma imkanları olsa en orta yolu o sanırım.
Kuzu annem aşırı üzerime titriyor en basit yapacağım işte bile otur sen ben yaparım elleme modunda.. ve panik atağı var iki ay oy desem sen iyi değilsin bir şeyin var diyor. Hasta moduna sokuyor beni.. bu durumda normal doğurursam madalya takıcam kendime doğumdan sonra

Melikeben
pozitifliğine hayran kaldım
Sağ Salim kavuştunuz ya en önemlisi o
Bende isterim foto

Arkadaşım tekrar tebrik ederim Rabbim evladının hrp güzel günlerini göstersin sadece bir konuda daha önce emzirme hemşiremden edindğim bilgiyi paylaşmak istedim. Evet beybiler anne sütü alınca maksimum 1.30 saatte yeniden kalkıyor çünkü anne sütünün formu onlar için daha kolay sindirilebilir, ve bol su içeriyor. Ancak mamaların içinde inek sütü kaynaklı kazein proteini var ve sindirmesi daha zor bu nedenle daha uzun uyuyorlar, ama uzun uyudukça emme aralığı açılıp beslenme sayısı düştüğü için sarılık yapma ihtimali doğuyor. Sütüne ve kendine güven gerekirse sağıp ver kaç cc olduğunj gözün görür için rahat eder

Gözün aydın canım en kısa sürede sağlıcakla evinize geçin inşallah

Hahaha analık işte ne yapsın sanırım ilk torunu kuzum ondan bu kadar üstüne titriyordur bizimkiler aynı şehirdeyiz biri üst sokagimda digeri alt sokagimda ama temizligimi utumu herbiseyi kendim yaptım azcik bende otur kizim ben yaparım cümlesini duymadigimdan bana sizinkiler iyi geldi

3. Torunu olacak ama kadın aynı heyecanda Lidya yakın olsak inan gelirdi sana da yardıma
Benim kv biraz hazır lokmacı yalandan bir şey lazım sa geleyim diyor annem yok yok doğuma yakın gelirsin diyor,öyle bana sormadan baya yönlendiriliyorum, annem hayatımın merkezine oturdu eşimle benden daha iyi anlaşıyorlar ben gelin onlar ana oğul sanki

tercih meselesi tabi bizim ailelerde şehir dışında ama annem gelirse şahsen ben çok rahat edeceğim, ben gel diyorum oda kız kardeşim gelecek diye doğuma yakın geleyim diyor şimdiden bile yanımda olmalarını istiyorum ya

Canim sen nasıl tüp bebek olduğu halde normal doğum bekliyordun anlamadım . Kendi doktorum riske atamayiz dedi bugün tüp bebek doktoruma ziyarete gittim onada danıştım .sezeryan olmalısın tüp bebek bebekleri iri bebek oluyor kilosu önde gider dedi. Zaten değerli bebekler onlar normal doğumla riske atamayiz dedi .

Canım benim de akıntım böyle oldu. Bugün kontrole gittim. Alttan muayene etti vajinal mantar olmuş dedi , fitil verdi. Onu kullanacağım.

Benim de acik sari akintim var, doktor koku kasinti yoksa bu kadar ileri hafta alttan muayene etmem diyor. Enfeksiyon ya da mantar suphesi olsa edertdi diye dusunuyorum. Sizin doktorunuz fazla mi mudahaleci acaba? Siz de akinti rengi disinda koku, kasinti vs var mıydı?

Melikeben canım bebek o gün kanala girmemişti ya sen doktora ilk gittiğinde, sonra su vs. Geldi tekrar gittin o arada bebiş kanala girmiş mi? Yani son anda da girebiliyorlar mı onu merak ettim

Benim ilk kiz kafayi disari cikarmadan 20 dk once falan kanala inmisti.

ayy aynısını konuştuk bugün, kayınvalidem tatilde annem kız kardeşimin düğünü var diye gelemiyor eşim de merak etme ben varım her şeye yeterim şimdiye kadar onlar mı vardı diyor, bende ha bire yazıklar olsun kimse yok yanımda diyorum diğer kız kardeşim de düğünden sonra tatile gidicem ondan sonra doğur diyor, dedim oldu valla hepiniz benim doğurmamı mı bekledniz plan yapmak için cidden gelseler ben psikolojik olarak bile rahat edeceğim ya ilk doğum sonuçta ne bileyim her anımda annem kardeşlerim yanımda olsun isterim

Kuzum daha doktorumla doğumu konuşmadık ama araştırmalarım sonucu tüp bebe direkt doğum şeklini etkileyen bir şey değil. Tüp bebek bebeleri iri olur diye bir kaide de yok benim bebe Şuan hafta aralığında ilerliyor ne önde ne geride.
Tabi bu illa normal doğuracağım demek değil ama şartlar uygun olursa denemek istiyorum. Ama eğer ki doktorum senin doktorun gibi riske atamayız ya da iri bebek normal zorlar ya da Allah korusun suyu azaldı pozisyonu uygun değil derse ikiletmeden sezaryen olurum.
İki doğum şekline de eşit uzaklıktayım şuan

canım benimde tüp bebek ama dr larım bana illa sezaryen ol demedi

Ben de sen gibiyim kuzu yalniz değilsin

Yaa çok şaşırdım Benimde tüp bebek üstelik 3. Denemede bu aşamaya kadar geldim çok şükür. Tüp bebek doktorumla 3. Ayda vedalaşıp yollarımızı ayırdık hiç doğumu sormak o zamanlar mucize gibi geldiğinden aklıma gelmedi. Şuan ki takibinde olduğum doktorumda gittiğimde direkt “3 aydan sonra tüp bebekler de normal bebekle aynı şekilde ilerliyor normal gebelikten farkı yok” dedi. O yüzden de muhtemelen normale zorlayacak. Bende tedirginim açıkçası, her şeyin normal gidip kolaylıkla normal doğum olmasını elbette isterim ama korkum çok ya. Hem olası komplikasyonlardan hem psikolojik. Sezeryan daha planlı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…