Canım neden bugün aldın ki bu raporu ptesi alsaydın 2 gün 2 gündür. Geç başlardın işe
Bebek icin takviye aliyor musunuz bilmiyorum ama efa mom adli takviye gercekten cok iyi geliyor, icerisinde ihtiyac olabilecek hersey var. Bir kutu alip deneyebilirsiniz, mutlaka yapiyorsunuzdur ama ceviz, yumurta, kirmizi et, kefir, balik, semizotu bol bol yemeye calisin.. daha 3 hafta var 37 yearadaki farki kapatabilirsiniz.
ben yazmistim semizotunu, icerisinde neredeyse balik kadar omega-3 var. cig tuketebiliyorsan daha yararli. Ben baslarda balik yiyemedigim icin doktorum onermisti.
Kızlar bizim aileler şehir dışında. Ve doğumda gelecekler inş. Benm annem haftaya gelcem diyor hafta sonu. Bende aslında izine bir sonraki ptesiden sonra başlayacağım için bir kaç gün doğumdan kargaşadan önce kimsesiz evde sakin sakin bir dinlenmek istiyorum. Ama bunu söyleyemiyorum. O da heycanlı ilk torun. Ben yanlız kalmayayım istiyor o nedenle erken gelip benimle doğumu beklemek istiyor..
Az önce tel.de hafta sonu gelirim dedi bende dur ben bir izne çıkayım anne daha çalışıyorum dedim. Doğururunca haber ver gelirim o zaman diye trip attıben de çevirdim hep doğurcan diyorsun dur daha 35. Haftadayız daha 4 hafta var sürekli doğurcan deme filan diyerek konuyu çevirmeye çalıştım ama. Çok aradayım
Kuzum gelseydi yemeğe falan yardımı olurdu ağırlaşınca sıcaktan insanin mutfaga giresi gelmiyor bebisin nevresimlerini utuleyeyim dedim kan ter içinde kaldımKızlar bizim aileler şehir dışında. Ve doğumda gelecekler inş. Benm annem haftaya gelcem diyor hafta sonu. Bende aslında izine bir sonraki ptesiden sonra başlayacağım için bir kaç gün doğumdan kargaşadan önce kimsesiz evde sakin sakin bir dinlenmek istiyorum. Ama bunu söyleyemiyorum. O da heycanlı ilk torun. Ben yanlız kalmayayım istiyor o nedenle erken gelip benimle doğumu beklemek istiyor..
Az önce tel.de hafta sonu gelirim dedi bende dur ben bir izne çıkayım anne daha çalışıyorum dedim. Doğururunca haber ver gelirim o zaman diye trip attıben de çevirdim hep doğurcan diyorsun dur daha 35. Haftadayız daha 4 hafta var sürekli doğurcan deme filan diyerek konuyu çevirmeye çalıştım ama. Çok aradayım
Ben de yalnizim diye hayiflaniyorum kızlarAnnen yine iyi 35 te geliyor benimki iki haftadır yanımda.. eşim nöbetli çalışıyor diye içi rahat etmiyormuş. Allah razı olsun her şeyi yapıyor hatta fazlaca yapıyor ama ben boğuluyorum ilgiden. Tek kalmak kafamı dinlemek istiyorum ama bir şey de diyemiyorum anne daha var istersen biraz eve git diyorum ama yok diyor.
Anneler çok alıngan kuzu bir şey demeye gelmiyorlar.
Keşke aynı şehirde olup istediğimizde yanımızda olma imkanları olsaBen de yalnizim diye hayiflaniyorum kızlaryer degisikligi yapabiliriz inanın yalnız olmak daha zor bütün iş size bakiyo
pozitifliğine hayran kaldımKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Boyle sorularınızi alayım 2 saate benim sipam kalkar
Arkadaşım tekrar tebrik ederim Rabbim evladının hrp güzel günlerini göstersinKızlar toplasın benim kuzum uyudu anlatıyorum
Sizle konuştun o gün zaten nisan olayını aksam 10 gibi sancılarım başladı benim 20 dakikada bir. Eşim evde tek kalma hastaneye gel dedi banyo yapıp gideyim dedim fosur su boşaldi. Sonra tam kapıdan çıkarken bir daha geldi her yer battı üstümü değişip hemen gittim. Gittiğimde 2cm açılmam vardi 12ye dogru artmayınca suni sancı verelim dedi doktor. Suni sancıya bi başladık Allah dusmanima vermesin sancısı koydum adınıneyse 2 ye kadar 5cm oldu daha da artmadı açıklığım doktora prenses yapalım dedim süreci uzatıyor suyun kalmadı dedi kuruya kaldın normal de zor olucak hadi sezaryene dedi. Zaten eşim demiş doktora sezaryene al cok aci cekti Korkut onu diye. Velhasıl 2 de sezaryene alındım 2:10da bebisim çıktı. 2bucukta benim isim bitti. Epiduralli oldu. 0 acı sezaryenden korkmayin sonrasında da bin tane agri kesici veriyorlar. Suan agrim var mesela alt karnımda ama içmiyorum agri kesici idare ediyorum.hem normal doğum sancısı cektim hem suni sancı hem sezaryen. Her ne olursa da kızlar hayatınızda yaşayacağınız en güzel duygu o bebeği görmek koklamak öpmek emzirmek.
Sütüm de hemen geldi ben sancı çektiğim icin iki günde doyurur boyutta. Sarılık çıkmadı ama ben tedirgin olduğum icin bugun mesela 10cc mama verdim. Mamayı verince parmağımı emdirip şırıngayla verdim kendi mememden sonra meme reddi de olmadi. Mamadan sonra daha rahat ve uzun uyudu. Ben emzirince 1 1 buucuk saat sonra uyanıyor mesela.mamayı verdim 3. Saatte zor kaldırdım. Günde iki kere 10cc versem yeter dedim. Gece veririm diğerini de hem kalkmazsa3 saat uyumus olurum.
Boyle sorularınızi alayım 2 saate benim sipam kalkar
Gözün aydın canım en kısa sürede sağlıcakla evinize geçin inşallahKızlar bense 4 ağustosta kntrle gitmiştm Nts de çok yüksek sancı çıkınca doktr alttan muayne etti 4 sm açılma vardı muayneden sonra kanama oldu yatış yapıldı Bebito 32 +2 1800 gram doğdu kuvosde şuan
Kilo dışında hiç bir problemi yok 2 kilo olunca verçem dedi doktrdua eder dua beklerim
HahahaKeşke aynı şehirde olup istediğimizde yanımızda olma imkanları olsaen orta yolu o sanırım.
Kuzu annem aşırı üzerime titriyor en basit yapacağım işte bile otur sen ben yaparım elleme modunda.. ve panik atağı var iki ay oy desem sen iyi değilsin bir şeyin var diyor. Hasta moduna sokuyor beni.. bu durumda normal doğurursam madalya takıcam kendime doğumdan sonra
3. Torunu olacak ama kadın aynı heyecandaHahahaanalık işte ne yapsın sanırım ilk torunu kuzum ondan bu kadar üstüne titriyordur bizimkiler aynı şehirdeyiz biri üst sokagimda digeri alt sokagimda ama temizligimi utumu herbiseyi kendim yaptım azcik bende otur kizim ben yaparım cümlesini duymadigimdan bana sizinkiler iyi geldi
tercih meselesi tabi bizim ailelerde şehir dışında ama annem gelirse şahsen ben çok rahat edeceğim, ben gel diyorum oda kız kardeşim gelecek diye doğuma yakın geleyim diyorKızlar bizim aileler şehir dışında. Ve doğumda gelecekler inş. Benm annem haftaya gelcem diyor hafta sonu. Bende aslında izine bir sonraki ptesiden sonra başlayacağım için bir kaç gün doğumdan kargaşadan önce kimsesiz evde sakin sakin bir dinlenmek istiyorum. Ama bunu söyleyemiyorum. O da heycanlı ilk torun. Ben yanlız kalmayayım istiyor o nedenle erken gelip benimle doğumu beklemek istiyor..
Canim sen nasıl tüp bebek olduğu halde normal doğum bekliyordun anlamadım . Kendi doktorum riske atamayiz dedi bugün tüp bebek doktoruma ziyarete gittim onada danıştım .sezeryan olmalısın tüp bebek bebekleri iri bebek oluyor kilosu önde gider dedi. Zaten değerli bebekler onlar normal doğumla riske atamayiz dedi .3. Torunu olacak ama kadın aynı heyecandaLidya yakın olsak inan gelirdi sana da yardıma
Benim kv biraz hazır lokmacı yalandan bir şey lazım sa geleyim diyor annem yok yok doğuma yakın gelirsin diyor,öyle bana sormadan baya yönlendiriliyorum, annem hayatımın merkezine oturdueşimle benden daha iyi anlaşıyorlar ben gelin onlar ana oğul sanki
Canım benim de akıntım böyle oldu. Bugün kontrole gittim. Alttan muayene etti vajinal mantar olmuş dedi , fitil verdi. Onu kullanacağım.
Melikeben canım bebek o gün kanala girmemişti ya sen doktora ilk gittiğinde, sonra su vs. Geldi tekrar gittin o arada bebiş kanala girmiş mi? Yani son anda da girebiliyorlar mı onu merak ettim
ayy aynısını konuştuk bugün, kayınvalidem tatilde annem kız kardeşimin düğünü var diye gelemiyor eşim de merak etme ben varım her şeye yeterim şimdiye kadar onlar mı vardı diyor, bende ha bire yazıklar olsun kimse yok yanımda diyorumKuzum gelseydi yemeğe falan yardımı olurdu ağırlaşınca sıcaktan insanin mutfaga giresi gelmiyor bebisin nevresimlerini utuleyeyim dedim kan ter içinde kaldım
Seninki yine dusunuyo benim annem çalışıyor kayinvalidem tatile gitmişkocama diyorum ki senden benden başka kimsemiz yok ikimiz gideriz geliriz hastaneye diyorm sen bence yine gelme deme kuzu yararı olur zararı olmaz tabi bence
Kuzum daha doktorumla doğumu konuşmadık ama araştırmalarım sonucu tüp bebe direkt doğum şeklini etkileyen bir şey değil. Tüp bebek bebeleri iri olur diye bir kaide de yok benim bebe Şuan hafta aralığında ilerliyor ne önde ne geride.Canim sen nasıl tüp bebek olduğu halde normal doğum bekliyordun anlamadım . Kendi doktorum riske atamayiz dedi bugün tüp bebek doktoruma ziyarete gittim onada danıştım .sezeryan olmalısın tüp bebek bebekleri iri bebek oluyor kilosu önde gider dedi. Zaten değerli bebekler onlar normal doğumla riske atamayiz dedi .
Canim sen nasıl tüp bebek olduğu halde normal doğum bekliyordun anlamadım . Kendi doktorum riske atamayiz dedi bugün tüp bebek doktoruma ziyarete gittim onada danıştım .sezeryan olmalısın tüp bebek bebekleri iri bebek oluyor kilosu önde gider dedi. Zaten değerli bebekler onlar normal doğumla riske atamayiz dedi .
Ben de sen gibiyim kuzu yalniz değilsinayy aynısını konuştuk bugün, kayınvalidem tatilde annem kız kardeşimin düğünü var diye gelemiyor eşim de merak etme ben varım her şeye yeterim şimdiye kadar onlar mı vardı diyor, bende ha bire yazıklar olsun kimse yok yanımda diyorumdiğer kız kardeşim de düğünden sonra tatile gidicem ondan sonra doğur diyor, dedim oldu valla hepiniz benim doğurmamı mı bekledniz plan yapmak için cidden gelseler ben psikolojik olarak bile rahat edeceğim ya ilk doğum sonuçta ne bileyim her anımda annem kardeşlerim yanımda olsun isterim
Yaa çok şaşırdımCanim sen nasıl tüp bebek olduğu halde normal doğum bekliyordun anlamadım . Kendi doktorum riske atamayiz dedi bugün tüp bebek doktoruma ziyarete gittim onada danıştım .sezeryan olmalısın tüp bebek bebekleri iri bebek oluyor kilosu önde gider dedi. Zaten değerli bebekler onlar normal doğumla riske atamayiz dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?