2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Smg bebegim doguruyor musun ne oluyor?

Canım bende de enfeksiyon ve akıntı var o sancı yapabiliyor arada sen içini ferah tut inşaallah zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz

Canım bende de enfeksiyon ve akıntı var o sancı yapabiliyor arada sen içini ferah tut inşaallah zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz
Doktor da belki ondandır dedi bakalım idrar sonucunu bekliyoruz.. zaten açılma da yok. Sancıysa da bekleyecez zaten

Smg bebegim doguruyor musun ne oluyor?
Doğurmayayım ya 37yi beklesin en azından açılma yok bebek kanalda değil. Sadece kasılma var. Bence vücut kendini hazırlıyor inanıyorum :) bir de akıntım var enfeksiyon varsa o da kasılma yapabilir dedi. Bol su iç diyor hocam dedim 3 litre en az içtiğim halim dhaa ne yapayım idrar sonucunu bekliyoruz. Dur nst atayım bakın :)

Eklentiler

• 20230815_154230.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 64

Benim gordugum nstlerden yorumladigim bunlar duzensiz sanci, yani hazirlik sancisi belki de doktorunun dedigi gibi enfeksiyon kaynaklidir

Haberdar et bizi

A altnkea cok normal midesi buyuyor, sindirim yapmayı öğreniyor.

Ha bi dk anne karnindaymis daha :) benimkini de tutuyor hep :)

Onlar vücut hazırlığıdır dur kız 37 bile erken bence 38-39 u görelimm sağlıkla gelsin bebişler

Evet canım doktorda düzensiz sancı dedi kendini yorma dinlen dedi tahlil sonucu bekliyoruz bakalım.

Aslında düzenli gibi gözüküyor canım ya

Kizlar bende doktora gittim bugün devlete.

Bebekte 3 hafta gerilik var demişlerdi.

Bugün gittiğimde aynı doktor vardı ama farklı odada muayene etti bu sefer.
Cihaz da farklıydı yani.
Ölçümleri tam haftasıyla uyumluydu.
İki kere ölçtü uyumlu çıktı.
Cihaz kaynaklı olabilir dedi.
Nst Kan idrar aldı .
EKG çekti.
Ameliyat için gün verdiler.
Baya geç bir tarihe verildi.
39+2 ye verdi.
Tetkiklerimi yaptırdım ama orda doğum yapmayabilirim . Sadcee acil bi durum olursa hazır olsun herşeyim diye. Yine 3 günde bir çağırdı. Haberler böyle

Peki cihaz kaynaklı olabilir demiş senin duygu ve düşüncelerin ne oldu bu esnada? Korktun, üzüldün kim bilir neler neler hissettin.

Rabbime çok şükür ki haftasıyla uyumlu çıkmış böyle devam etsin inşallah.

İnşallah canım. Zaten içimize sinmedi özel bı hastaneye gitmiştik.
Orda haftasına uyumlu demişlerdir.
Şimdi de devlette Tekrar uyumlu çıkınca rahatladim biraz.
Sorma ya bu hamileliğimde 10 yıl yaşlandım resmen.
Rabb'im sonunu hayr etsin
Güzel etsin inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…