2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
gözün aydın canım çok sevindim peki 3 hafta gerilik tüm ölçümlerde mi çıkmıştı yoksa tek bir yerde mi ?

Ah çok sevindim. İşte ultrason cihazından cihazına farkediyor ve doktorlar emin olmadan nasıl net konuşabiliyorlar anlamıyorum

Salon Kadini Bugün uygulama cilt problemlerinden bahsediyor. Aklıma siz geldiniz. Nasıl oldu geçti mi?

Eklentiler

• E7515586-2217-4DE5-B8C4-BFD2D3CF5773.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 41
Salon Kadini Bugün uygulama cilt problemlerinden bahsediyor. Aklıma siz geldiniz. Nasıl oldu geçti mi?
Tweetiy canim, normalde de cildim atopik oldugu icin hassas ama sanirim su paylastigin seydeki gebelik maskesi bendeki de.
Hic olmadigim kadar esmerlestim, alnimda burnumda, yanaklarimda garip kara alanlar var ama tam biyik ve sakal bolgemde (ki epilasyon yaptirali 500 yil oldu bir tane dahi tuyum bile yok) bir yanik sonrasi cilt kurulugu var sanki. Atopik ciltle alakali kremlerimi surdum bugun kurudukca yenilenecek sekilde biraz rahatlatti.

Ama hava sicak malum, o yuzden sik araliklarla el yuz yikiyorum belki de bu sebep oluyor. Erkekler gibi sakal bolgemi kasiyorum surekli cok komik duruyor

@Rabia coskun kibrisss kizceler sizin bebeler nasıl doktr ne diyo ne zaman çıkar diyolar
Canım benim ki daha kilo alacak sonra , yarın gidip bakiyim ne diyecekler ne kadar kilo almış inşallah bebeğim kilo almaya başlamıştır sende durumlar nedir nasılsın ? Bebeğin nasıl kilo alımı başlamışmı

Maşallah inşallah zamanında gelir

Canım daha çok dikkat et bu aralar ya havalar çok sıcak

İnşallah biraz daha bekler ama dr dediği gibi gelsede bişey olmaz içini ferah tut

Sancı çıkmış inşallah vucüt kendini hazırlıyor ya

Maşallah canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…