gözün aydın canım çok sevindimKizlar bende doktora gittim bugün devlete.
Bebekte 3 hafta gerilik var demişlerdi.
Bugün gittiğimde aynı doktor vardı ama farklı odada muayene etti bu sefer.
Cihaz da farklıydı yani.
Ölçümleri tam haftasıyla uyumluydu.
İki kere ölçtü uyumlu çıktı.
Cihaz kaynaklı olabilir dedi.
Nst Kan idrar aldı .
EKG çekti.
Ameliyat için gün verdiler.
Baya geç bir tarihe verildi.
39+2 ye verdi.
Tetkiklerimi yaptırdım ama orda doğum yapmayabilirim . Sadcee acil bi durum olursa hazır olsun herşeyim diye. Yine 3 günde bir çağırdı. Haberler böyle
gece 2 3 defa sancıyla uyandım Allah'ım korkuyorum az daha dayanayım yaaAyy kuzum artık eli kulağında işte sabaha akşama bir yerde yakalacak bizi sancı su nışan olayları
Bütün ölçümler de çıkmıştı.gözün aydın canım çok sevindimpeki 3 hafta gerilik tüm ölçümlerde mi çıkmıştı yoksa tek bir yerde mi ?
Ah çok sevindim. İşte ultrason cihazından cihazına farkediyor ve doktorlar emin olmadan nasıl net konuşabiliyorlar anlamıyorumKizlar bende doktora gittim bugün devlete.
Cihaz da farklıydı yani.
Nst Kan idrar aldı .
EKG çekti.
39+2 ye verdi.
Tetkiklerimi yaptırdım ama orda doğum yapmayabilirim . Sadcee acil bi durum olursa hazır olsun herşeyim diye. Yine 3 günde bir çağırdı. Haberler böyle
İnşallah bebeğim en az 37 i görelim inşallahgece 2 3 defa sancıyla uyandım Allah'ım korkuyorum az daha dayanayım yaa
Tweetiy canim, normalde de cildim atopik oldugu icin hassas ama sanirim su paylastigin seydeki gebelik maskesi bendeki de.Salon Kadini Bugün uygulama cilt problemlerinden bahsediyor. Aklıma siz geldiniz. Nasıl oldu geçti mi?
Ay benimde öyle çok hoşuma gidiyorTutuyor ve bazen beş dk ya yakın sürüyor öyle güzel bir his ki bayılıyorum hıçkırmasına
Korkma canım ben doktora sordum gayet normalmiş amniyon sıvısını yutuyor ya onu sindiriyormuşBende çok muzdaripim . Bazen 3 ,4 kere tutuyor.
Korkmaya başladım artık.
Aynen canım doktorda o şekilde söylediBenimkini 4 5 kere tutuyor solunum egzersizi yaptığı için normalmiş araştırmıştım
Bende çok hoşuma gidiyor ama yoruluyor mu acaba diye de düşünmüyor değilimEvet ve ben bu hıçkırığa bayılıyorum
Canım benim ki daha kilo alacak sonra , yarın gidip bakiyim ne diyecekler ne kadar kilo almış inşallah bebeğim kilo almaya başlamıştır
Maşallah inşallah zamanında gelirKızlar muayenemden çıktım
Bir haftadır aşırı bel ağrısı çekmeme rağmen Nst de sancı çıkmadı
Ama nst deki hemşire sırt ağrısı ile başlıyor günün yaklaşmıştır dedi
Bebiş 49 cm
2900 gram
Suyu gelişimi çok şükür haftasıyla uyumlu
Bir hafta sonra 37+1 de görüşelim dedi tabi doğurmazsam
Bizden şimdilik bu kadar teyzelerimiz öpüldünüz
Canım daha çok dikkat et bu aralar ya havalar çok sıcakMerhaba kızlar, bende bu aralar bebiş gelmeden gezim tozim az denize girdim dedim ama, resmen dün sıcaktan fenalaştım klima ortamında yaşamaya alışmışım resmentansiyonum düştü midem bulandı, birde bu magnezyumun meselesi var, bu aralar bacaklarım çok ağrımaya ve kramplar girmeye başladı, ve daha 33 haftaligiz bugün 3 buçuk gibi doktor randevum var bakalım ne diyecek bizde durumlar böyle öpüyoruz hepinizi
İnşallah biraz daha bekler ama dr dediği gibi gelsede bişey olmaz içini ferah tutKızlar dünde sormuştum karnım kasılıyor üst bölge sertleşiyor diye, doktora mesaj attım gel bakalım dedi. Geldim muay etti gelişimi iyi haftasıyla uyumla biraz boyu uzunalttqn muay. Etti açılma yok şükür kasılmalar doğum için değilmiş dedi.. artık gelebilir isterse sorun olmaz dedi doktor içim rahatladı.. Şuan nst çekiliyor.. ben 2 kere 50 gördüm bakalım ne çıkacak..
Sancı çıkmış inşallah vucüt kendini hazırlıyor yaDoğurmayayım ya 37yi beklesin en azındanaçılma yok bebek kanalda değil. Sadece kasılma var. Bence vücut kendini hazırlıyor inanıyorum :) bir de akıntım var enfeksiyon varsa o da kasılma yapabilir dedi. Bol su iç diyor hocam dedim 3 litre en az içtiğim halim dhaa ne yapayım idrar sonucunu bekliyoruz. Dur nst atayım bakın :)
Benimde öyle oluyorKızlar bebeğinizi gün içerisinde hıçkırık tutuyor mu? Benim kızı günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor
Maşallah canım çok şükürKizlar bende doktora gittim bugün devlete.
Cihaz da farklıydı yani.
Nst Kan idrar aldı .
EKG çekti.
39+2 ye verdi.
Ben öyleydim ya doğumdan sonra hemen pat diye gitti o ateşlenmelerKızlar ben ateşler içinde yanıyorum bir ben mi böyleyim acaba, karşımda herkes normal bir şekilde otururken benim her yerimden adeta su akıyor çok rahatsız oluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?