2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu akşam öyle bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yemişim ki gece sancı su gelirse diye korkuyorum düşünsenize nefes al ver hoh hohh off çok tehlikeli bida yemicem

Bosver doktorlar, ebeler dert etsin bunu ahahhaahhwhs isin sakasi suyun dahi gelse dusa girip dislerini agzini temizleyecek kadar sakin kalmalisin :) yoksa kendini cok yorar, zorlarsin.

PhoebeBuffay92

Tebrikler Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Minige saglikli, mutlu, huzurlu bir omur dilerim.

Büyük kızın alışabildi mi bu rutine merak ettim aranız nasıl

Mamayı nasıl veriyorsun. Şırıngayla mı?
Birde beslenme düzenini nasıl ayarladınız.
Meme emsin üstüne 30cc mama verin diyen doktorlar da varmış. Çocuk emdikten sonra zaten yoruluyor. Mamayı içmeye hali kalır mı merak ediyorum.

Büyük kızın alışabildi mi bu rutine merak ettim aranız nasıl

Bebege su ana dek hic zarar vermedi, bir iki kez yastik firlatmaya calisir gibi oldu ama sakince durdurunca bisey yapmadı. Onun disinda her firsatta bebek, bebek diye neseli cigliklar atip opuyor. Ozellikle ellerini surekli opme halinde.

Ama icten ice hic mutlu değil farkindayim. Yemek yerken destek almaktan hic hoslanmayan kizim, benim elimden yemek yemek istiyor. 1 haftadir evde sadece onun sevdigi yemekler pisiyor, yine de cok yedigi söylenemez.

Biz de sorun yasiyoruz acikcasi, tepkilerimizi saglikli boyutlarda tutmak bazen zorlasiyor. Cunku kardesine zarar vermeye calismasa da babaya ve bana zarar vermekten cekinmiyor. Misal bugun sut dolu mememe pesi sira tekmeler savurdu. Agladim acidan. Ona haksizlik etmemek icin ne yapacagimizi sasirdik ozetle.

Yaa şimdi gene fırçaladım zati ama midede yani sonuçta o vücuttan çıkmadıkça kokuda çıkmaz neyse oldu olan yapçak bişi yok

Ben meme ile mama arasina 45 dk - 1 saat gibi bi dinlenme suresi biraktim, o arada gaz atıyoruz, kaka yaptiysa onu temizliyoruz vs. Ama biraz buyusun bagirsaklar faaliyete gecsin bu rutini korumak zorlasabilir tabi bilemiyorum.

Zaten bosluk olmayinca kusuyor bambam, yedirdiginin bir anlami kalmiyor.

Mamayi siringayla veriyorum, cok pratik oluyor oyle.

zehraaa34 hastane yatisin yapilir yapilmaz lavman yapiyorlar zaten atarsin yani dert etme :)

Kızlar ben doğumdan on gün sonra falan 6 saatlik yola çıkacağım yolculukta bebeği koyacak bir şey arıyorum da neye koysam hiç anlamadığım konular Civil de uygun fiyatlı bir Puset gördüm asyamo marka acaba nasıldır gidip bakmış olan var mı?

Açıkçası senin uygulaman daha mantıklı. Uygulanabilir bir yöntem birde. Teşekkür ederim paylaşımın için

Kızlar selam, 35+5 haftalık gebeyim.. Normalde en başta ve detaylı ultrasonda bebeğime hep kız denildi. Detaylı ultrasondan sonra da açıkçası ben hiç sormadım doktorum da tekrar kız diye belirtmedi. Sonra Kendi doktorum yurtdşında olduğu için bugün başka doktora muayene oldum, bu doktor aynı zamanda detaylı ultrasona gittiğim doktor. İlk bakışta erkek bebek değil mi diyince ben şok oldum, arkası dönük olduğu için bi çıkıntı var evet ama net bi erkek organı da değil testise benzetti şişkin olduğu için. Sonra emin olamadı ve labialardan birisi şişkin olabilir ya da klitorisi şiş ve belirgin olabilir dedi. Yani emin değildi doktor da.. ön taraftan da görüntü alamadığı için net bi şey söyleyemedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç lütfen yazınız

Haydaa canım valla ne diyeyim bilemedim :) detaylı ultrasonu vs. Var mı elinizde onları sorsaydın doktor? İstersen 2. Bir doktora git qma pozisyon yine tersse o da göremez.. biz hep videoya çektik ultrasonları. Sizde de varsa onları da yanınıza alın dr a sorun en azından eski halinden yorum yapar

Kızlar birşey soracağim şimdi benim 2. Sezeryanım ve karnım biraz şiş normal değil mi? Tam kanama çıkışı falan da olmadı, çok azcık azcık arada nadir geliyor. Karnımız ne zaman iner ki? Tecrübeliler yorum lütfen.

İşte detaylıda kız demişti aynı doktor, şimdi o da şaşırdı sonra kız kız diye yeniledi ama yine de bi şüphe oldu o kadar şişkin olmasına anlam veremedik

Benim bugün adetimsi ağrılarım arttı geçmiş günlere göre kızlar. Yürürken de baskı biraz arttı aşağı doğru iniyor minnak herhalde. Ama ayakları filan aynı yerde kafası da bence kanala girmedi çünkü tam vajina üstünde hissediyorum dışardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…