- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Çok şükürKusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
Kızlar bu akşam öyle bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yemişim ki gece sancı su gelirse diye korkuyorumdüşünsenize nefes al ver hoh hohh off çok tehlikeli bida yemicem
Büyük kızın alışabildi mi bu rutine merak ettim aranız nasılBizde su an 2 saatte 1 meme, gunde 4 kez mama seklindeyiz. Her memeden once bez değişimi oluyor haliyle sifir uyku ama gun icindeki 1 mama seansinda azicik fazla mama verip o ara 3 saat gibi uyku uyuyorum.
O 3 saatte uyuyorum zira minigim gece asla uyumuyor.
Bebegi uyandirmak icin ne tavsiye aldiysan paylas lutfen :) benimki de uyuyup uyanmiyor kimi zaman cok uzuluyorum.
Bizde su an 2 saatte 1 meme, gunde 4 kez mama seklindeyiz. Her memeden once bez değişimi oluyor haliyle sifir uyku ama gun icindeki 1 mama seansinda azicik fazla mama verip o ara 3 saat gibi uyku uyuyorum.
O 3 saatte uyuyorum zira minigim gece asla uyumuyor.
Bebegi uyandirmak icin ne tavsiye aldiysan paylas lutfen :) benimki de uyuyup uyanmiyor kimi zaman cok uzuluyorum.
Büyük kızın alışabildi mi bu rutine merak ettim aranız nasıl
Yaa şimdi gene fırçaladım zati ama midede yani sonuçta o vücuttan çıkmadıkça kokuda çıkmazBosver doktorlar, ebeler dert etsin bunu ahahhaahhwhs isin sakasi suyun dahi gelse dusa girip dislerini agzini temizleyecek kadar sakin kalmalisin :) yoksa kendini cok yorar, zorlarsin.
PhoebeBuffay92
Tebrikler Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Minige saglikli, mutlu, huzurlu bir omur dilerim.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütünKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Mamayı nasıl veriyorsun. Şırıngayla mı?
Birde beslenme düzenini nasıl ayarladınız.
Meme emsin üstüne 30cc mama verin diyen doktorlar da varmış. Çocuk emdikten sonra zaten yoruluyor. Mamayı içmeye hali kalır mı merak ediyorum.
Ben meme ile mama arasina 45 dk - 1 saat gibi bi dinlenme suresi biraktim, o arada gaz atıyoruz, kaka yaptiysa onu temizliyoruz vs. Ama biraz buyusun bagirsaklar faaliyete gecsin bu rutini korumak zorlasabilir tabi bilemiyorum.
Zaten bosluk olmayinca kusuyor bambam, yedirdiginin bir anlami kalmiyor.
Mamayi siringayla veriyorum, cok pratik oluyor oyle.
zehraaa34 hastane yatisin yapilir yapilmaz lavman yapiyorlar zaten atarsin yani dert etme :)
Sağ olun teşekkür ediyorum destekleriniz içinSenin için sevindim ve içimiz rahatladı canım benim
Kusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
Yaaa harika bir haber buuuuYakuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.
Çok sevindik canım senin için sağlıkla büyüsün minnoş mutlu sağlıklı hayatı olsun inş. Sizlerin de gözünüz aydınKusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
HaydaaKızlar selam, 35+5 haftalık gebeyim.. Normalde en başta ve detaylı ultrasonda bebeğime hep kız denildi. Detaylı ultrasondan sonra da açıkçası ben hiç sormadım doktorum da tekrar kız diye belirtmedi. Sonra Kendi doktorum yurtdşında olduğu için bugün başka doktora muayene oldum, bu doktor aynı zamanda detaylı ultrasona gittiğim doktor. İlk bakışta erkek bebek değil mi diyince ben şok oldum, arkası dönük olduğu için bi çıkıntı var evet ama net bi erkek organı da değil testise benzetti şişkin olduğu için. Sonra emin olamadı ve labialardan birisi şişkin olabilir ya da klitorisi şiş ve belirgin olabilir dedi. Yani emin değildi doktor da.. ön taraftan da görüntü alamadığı için net bi şey söyleyemedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç lütfen yazınız
Sen bu gece sessiz yat uyu :) kıpırdama açılma maçılma olmasınYaa şimdi gene fırçaladım zati ama midede yani sonuçta o vücuttan çıkmadıkça kokuda çıkmazneyse oldu olan yapçak bişi yok
Kusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
İşte detaylıda kız demişti aynı doktor, şimdi o da şaşırdı sonra kız kız diye yeniledi ama yine de bi şüphe oldu o kadar şişkin olmasına anlam veremedikHaydaacanım valla ne diyeyim bilemedim :) detaylı ultrasonu vs. Var mı elinizde onları sorsaydın doktor? İstersen 2. Bir doktora git qma pozisyon yine tersse o da göremez.. biz hep videoya çektik ultrasonları. Sizde de varsa onları da yanınıza alın dr a sorun en azından eski halinden yorum yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?