2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
iyi akşamlar kızlar benim de bugün kontrolüm vardı yarım saat nstde kaldım 1 tane 100 lük sanci çıktı nst biter bitmez yine oldu..geldim eve duzensizlesti simdi 10 dk ya bir geliyor sanci 3 saattir falan ...yalancı sanci mi gerçek mi anlayamadım karnım sertleşiyor aşağıya ağrı vuruyor birazda ama belimde falan ağrı olmuyor

sizin sancılar da mi böyle..açılma yok bebek kanalada girmemiş anlamadım valla..hep toplanıyordu böyle gün de 4 defa falan ama 2 gündür sıklaştı sanci olarak düşünmemiştim hiç bunu normal diyorlardı hep

İşte detaylıda kız demişti aynı doktor, şimdi o da şaşırdı sonra kız kız diye yeniledi ama yine de bi şüphe oldu o kadar şişkin olmasına anlam veremedik
Doğduğunda Şiş olabiliyor diye biliyorum doğduğunda. Annenin hormonları kız bebeklerde böyle şeylere sebep oluyormuş. Hatta adet kanaması gibi kan bile gelebilirmiş, akıntı gelebilirmiş ilk zamanlarda korkmayın dedi doktor.. ama ultrasonda bilemem. İçin rahat etmezse danış birine kuzum

Canım ben geçen doktora gitmeden önceki gün tek tek not aldım 10 dakkada bir sürekli olduç. Ertesi gün nst girdim bi 80 bi 40 çıktı hiç kasılmadı şansa o saatlerde.. yani düzensiz..

Rahimin hazırlık için yaptığı yalancı sancılar bunlar. Kasılıp gevşiyor. Dün doktor dedi ki baRn sık olur bazen az olur.. bazen bebek içerden tekme atar ondan sonra olur bazen o gün harekt çok yaparsın ondan sonra sık olur. Takılma bunlara. Doğum başladı sancısı gelince farklı olduğunu anlayacaksın ben de bekliyorum bakalım ne zaman anlayacam

lidyadgn naptın kız doğurdun mu gizli gizli sesin çıkmıyor Tabloya baksana bi :) senden önce doğurmayan 1 kişi kaldı:) o da belki doğurmuştur bir kaç gündür girmemiş ve dün sordum ses çıkmadı.

39+0 a gün planlayan birileri var mesela ben

Aradaki yaş farkı az olunca sanırım böyle durumların yaşanması tam anlamıyla kaçınılmaz oluyor. Yinede bu tepkilerin üzerine çıkmaz inşallah. Seni bir süreliğine zor bir dönem bekliyor Allah yardımcın olsun. Sürekli eşit olduklarını hatırlatıp eşit davranmaya çalışmakta sen ve eşin için bir süre zorlayıcı olacaktır. Etrafınızdaki insanlarda buna ayak uydurur umarım büyük çocukları onların tepkileride etkiliyor. Oy seni sattılarda pabucun dama mı atıldı, sen abla mı oldun, kıskanıyo musun bakiyim sen vs gibi salak tepkilerle karşılaşmasın yani uyarın mutlaka.

Doktorunun kafası karışmış detaylı usgden sonra bu haftada böyle bir şey nasıl olur ki Smg nin dediği eski ultrasonlara videolara bakın gösterin doktorunuza veya başka bir doktor görüşü alın.

Esila88 Buralarda mısın merak ettim bende şimdi

Pazartesiye kadar aniden biriniz doğurmazsa ilk sırayı almışım hadi bakalım

Canım ben geçen doktora gitmeden önceki gün tek tek not aldım 10 dakkada bir sürekli olduç. Ertesi gün nst girdim bi 80 bi 40 çıktı hiç kasılmadı şansa o saatlerde.. yani düzensiz..
iş ciddiye binince insan afalliyor valla..az önce de çok hafif lekem gelmiş inşallah biraz daha bekler kızım

Saçında beyazı olup boyatmak istemeyen kızlara öneriyle geldim.. ben papatya suyu aldım organik onun sıkıyorum 2 haftadır filan valla beyazların rengi kırıldı gibi:) yani diğer saçlar hafif açılınca beyazlar direk göze batmıyor keşke daha önce başlasaymışım

Henuz sadece ananeye maruz kaldik onunda buyuk ilk goz agrisi diye oyle sacma sapan sakalari olmuyor. Ama diger büyükler gelip gitmeye basladikca yasayacaklarimizdan gozum korkmuyor değil.
Doktorunun kafası karışmış detaylı usgden sonra bu haftada böyle bir şey nasıl olur ki Smg nin dediği eski ultrasonlara videolara bakın gösterin doktorunuza veya başka bir doktor görüşü alın.

Bebeklerde cinsel organ oldukca sis olabiliyor. Haliyle birbiriyle karistirmis olabilir. Kizimin son hafta ultrasonlarinda bakilsaydi eminim onunkini de karistirirlardi.

37+3 haftalık..yarın bakcm duruma göre artık

Benim dogum haftam + gunum. 3340 gr doğduk yarim saat oksijene ihtiyac duydu baska da bi sorun yasamadi. Rahat ol Bulut'cum senin bebiste bugun dogsa dahi sorun yaşamaz sanmam.

En geç Doğan bebek tabiki ki benimki olcak aksini dusunmeniz beni uzer 00 00 itibariyle 39+0 olmuş bulunmaktayım ve turp gibiyim en ufak bir sancı yok
Azcik uyku bastırdı uyuyordum bir miskinlik var üstümde vücudum ilginç bi sekilde surekli uyumak istiyor hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…