Doğduğunda Şiş olabiliyor diye biliyorum doğduğunda. Annenin hormonları kız bebeklerde böyle şeylere sebep oluyormuş. Hatta adet kanaması gibi kan bile gelebilirmiş, akıntı gelebilirmiş ilk zamanlarda korkmayın dedi doktor.. ama ultrasonda bilemem. İçin rahat etmezse danış birine kuzumİşte detaylıda kız demişti aynı doktor, şimdi o da şaşırdı sonra kız kız diye yeniledi ama yine de bi şüphe oldu o kadar şişkin olmasına anlam veremedik
Canım ben geçen doktora gitmeden önceki gün tek tek not aldım 10 dakkada bir sürekli olduç. Ertesi gün nst girdim bi 80 bi 40 çıktı hiç kasılmadı şansa o saatlerde.. yani düzensiz..sizin sancılar da mi böyle..açılma yok bebek kanalada girmemiş anlamadım valla..hep toplanıyordu böyle gün de 4 defa falan ama 2 gündür sıklaştı sanci olarak düşünmemiştim hiç bunu normal diyorlardı hep
Rahimin hazırlık için yaptığı yalancı sancılar bunlar. Kasılıp gevşiyor. Dün doktor dedi ki baRn sık olur bazen az olur.. bazen bebek içerden tekme atar ondan sonra olur bazen o gün harekt çok yaparsın ondan sonra sık olur. Takılma bunlara. Doğum başladı sancısı gelince farklı olduğunu anlayacaksınsizin sancılar da mi böyle..açılma yok bebek kanalada girmemiş anlamadım valla..hep toplanıyordu böyle gün de 4 defa falan ama 2 gündür sıklaştı sanci olarak düşünmemiştim hiç bunu normal diyorlardı hep
Doğum Raporu :)
Tabloda kayıtlı olan 16 annemiz doğurmuş 19 bebiş var10 kız 9 erkek
(Hatırladığım 2 de kayıt olmayan anne doğurdu)
En geç doğan bebek 38+6
39u gören olmadı bakalım en sabırlı bebek hangisi çıkacak
Hayaller / Hayatlar olacak mı bakalım :) 15 eylül müydü kuzu listeye ekleyeyim onu da ?39+0 a gün planlayan birileri varmesela ben
Aradaki yaş farkı az olunca sanırım böyle durumların yaşanması tam anlamıyla kaçınılmaz oluyor. Yinede bu tepkilerin üzerine çıkmaz inşallah. Seni bir süreliğine zor bir dönem bekliyor Allah yardımcın olsun. Sürekli eşit olduklarını hatırlatıp eşit davranmaya çalışmakta sen ve eşin için bir süre zorlayıcı olacaktır. Etrafınızdaki insanlarda buna ayak uydurur umarım büyük çocukları onların tepkileride etkiliyor. Oy seni sattılarda pabucun dama mı atıldı, sen abla mı oldun, kıskanıyo musun bakiyim sen vs gibi salak tepkilerle karşılaşmasın yani uyarın mutlaka.Bebege su ana dek hic zarar vermedi, bir iki kez yastik firlatmaya calisir gibi oldu ama sakince durdurunca bisey yapmadı. Onun disinda her firsatta bebek, bebek diye neseli cigliklar atip opuyor. Ozellikle ellerini surekli opme halinde.
Ama icten ice hic mutlu değil farkindayim. Yemek yerken destek almaktan hic hoslanmayan kizim, benim elimden yemek yemek istiyor. 1 haftadir evde sadece onun sevdigi yemekler pisiyor, yine de cok yedigi söylenemez.
Biz de sorun yasiyoruz acikcasi, tepkilerimizi saglikli boyutlarda tutmak bazen zorlasiyor. Cunku kardesine zarar vermeye calismasa da babaya ve bana zarar vermekten cekinmiyor. Misal bugun sut dolu mememe pesi sira tekmeler savurdu. Agladim acidan. Ona haksizlik etmemek icin ne yapacagimizi sasirdik ozetle.
Doktorunun kafası karışmış detaylı usgden sonra bu haftada böyle bir şey nasıl olur kiKızlar selam, 35+5 haftalık gebeyim.. Normalde en başta ve detaylı ultrasonda bebeğime hep kız denildi. Detaylı ultrasondan sonra da açıkçası ben hiç sormadım doktorum da tekrar kız diye belirtmedi. Sonra Kendi doktorum yurtdşında olduğu için bugün başka doktora muayene oldum, bu doktor aynı zamanda detaylı ultrasona gittiğim doktor. İlk bakışta erkek bebek değil mi diyince ben şok oldum, arkası dönük olduğu için bi çıkıntı var evet ama net bi erkek organı da değil testise benzetti şişkin olduğu için. Sonra emin olamadı ve labialardan birisi şişkin olabilir ya da klitorisi şiş ve belirgin olabilir dedi. Yani emin değildi doktor da.. ön taraftan da görüntü alamadığı için net bi şey söyleyemedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç lütfen yazınız
Doğum Raporu :)
En geç doğan bebek 38+6
iş ciddiye binince insan afalliyor valla..az önce de çok hafif lekem gelmiş inşallah biraz daha bekler kızımCanım ben geçen doktora gitmeden önceki gün tek tek not aldım 10 dakkada bir sürekli olduç. Ertesi gün nst girdim bi 80 bi 40 çıktı hiç kasılmadı şansa o saatlerde.. yani düzensiz..
Kaç haftalık şuan kuzu? Kan da varsa başlıyor olabilir birşeyler kuzu doktorunla paylaş isterseniş ciddiye binince insan afalliyor valla..az önce de çok hafif lekem gelmiş inşallah biraz daha bekler kızım
Kimse önüne geçemez merak etmeEsila88 Buralarda mısın merak ettim bende şimdi
Pazartesiye kadar aniden biriniz doğurmazsa ilk sırayı almışım hadi bakalım
37+3 haftalık..yarın bakcm duruma göre artıkKaç haftalık şuan kuzu? Kan da varsa başlıyor olabilir birşeyler kuzu doktorunla paylaş istersen
Tamam artık korkma kuzu, tabiki gönül 40ı beklesin kalsın ama gelse de küçük değil o merak etme37+3 haftalık..yarın bakcm duruma göre artık
Aradaki yaş farkı az olunca sanırım böyle durumların yaşanması tam anlamıyla kaçınılmaz oluyor. Yinede bu tepkilerin üzerine çıkmaz inşallah. Seni bir süreliğine zor bir dönem bekliyor Allah yardımcın olsun. Sürekli eşit olduklarını hatırlatıp eşit davranmaya çalışmakta sen ve eşin için bir süre zorlayıcı olacaktır. Etrafınızdaki insanlarda buna ayak uydurur umarım büyük çocukları onların tepkileride etkiliyor. Oy seni sattılarda pabucun dama mı atıldı, sen abla mı oldun, kıskanıyo musun bakiyim sen vs gibi salak tepkilerle karşılaşmasın yani uyarın mutlaka.
Doktorunun kafası karışmış detaylı usgden sonra bu haftada böyle bir şey nasıl olur kiSmg nin dediği eski ultrasonlara videolara bakın gösterin doktorunuza veya başka bir doktor görüşü alın.
37+3 haftalık..yarın bakcm duruma göre artık
En geç Doğan bebek tabiki ki benimki olcak aksini dusunmeniz beni uzerDoğum Raporu :)
En geç doğan bebek 38+6
Azcik uyku bastırdı uyuyordumlidyadgn naptın kız doğurdun mu gizli gizli sesin çıkmıyor Tabloya baksana bi :) senden önce doğurmayan 1 kişi kaldı:) o da belki doğurmuştur bir kaç gündür girmemiş ve dün sordum ses çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?