Ben bu oyunu bozarım bambamcim39+0 a gün planlayan birileri varmesela ben
Oleyyy süper haberrKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Kızlar ben doğumdan on gün sonra falan 6 saatlik yola çıkacağım yolculukta bebeği koyacak bir şey arıyorum da neye koysam hiç anlamadığım konularCivil de uygun fiyatlı bir Puset gördüm asyamo marka acaba nasıldır gidip bakmış olan var mı?
Doğumdan önceki son çıkışta tabloya ben de dahil olabilirim sevgiliDoğum Raporu :)
Tabloda kayıtlı olan 16 annemiz doğurmuş 19 bebiş var10 kız 9 erkek
(Hatırladığım 2 de kayıt olmayan anne doğurdu)
En geç doğan bebek 38+6
39u gören olmadı bakalım en sabırlı bebek hangisi çıkacak
Hayırlı olsunKusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
Hayaller / Hayatlar olacak mı bakalım :) 15 eylül müydü kuzu listeye ekleyeyim onu da ?
Ben bu oyunu bozarım bambamcim
Oto koltuğu Yenidoğanda kullanılmıyor diyorlar o yüzden Puset alayım dedim.Otomobil ile seyahat edecekseniz 0 kgden başlayan bir oto koltuğu ya da ana kucağı almalısınız. Ana kucağı kemerle arabaya sabitleniyor, oto koltuğu ise daha güvenli bir şekilde isofix ile. Eğer normal şartlarda araçla seyahatiniz sık olmayacaksa bu seferlik emanet alabilir ya da kiralayabilirsiniz. Diğer tüm opsiyonlar bebeği de sizi de tehlikeye atmak olur allah korusun. Bu araçları seçerken de yapılmış olan test sonuçlarına bakmalısınız, ilgili sertifikaları var mı bunları incelemelisiniz. Eğer otobüs veya başka bir araç kullanacaksanız bence yine ana kucağı. Ama imkanınız yoksa slingle üzerinizde taşıyıp kemer takmak da olabilir.
Doğumdan önceki son çıkışta tabloya ben de dahil olabilirim sevgiliNewMamaa
bilgilerim şu şekilde: ankara, yaşım 31, ilk çocuk, artık gerek yok ama son adet tarihim 10 aralık, cinsiyeti kız, ismi hayat, henüz planlanan bir tarih yok, vajinal doğum mümkün görünüyor
Oto koltuğu Yenidoğanda kullanılmıyor diyorlar o yüzden Puset alayım dedim.
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsunsağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün küçük kuzu sen nasılsın canım?
Merhaba hayır bugün 40.haftadan gün aldık ama hala doğum gerçekleşmedi sancı bekliyoruz 1 cm açıklık var denildi 9 gün önce nişanım da geldi ama bekliyoruz teşekkür ederim merakınız için@hasgrl P papatyaseverr97 merhabalar nasılsınız? Bir süredir gruba girmemişsiniz? Nasılsınız iyi misiniz? Doğumlar oldu mu? Planlı mı olacak? Tabloda isimleriniz var da kontrol edeyim dedim:)
Merhaba hoş geldiniz, ekleyeceğim sizi de peki sat nedir? Tabloda ona göre ekliyorum da :) yada sata göre Tahmini doğum tarihi..Otomobil ile seyahat edecekseniz 0 kgden başlayan bir oto koltuğu ya da ana kucağı almalısınız. Ana kucağı kemerle arabaya sabitleniyor, oto koltuğu ise daha güvenli bir şekilde isofix ile. Eğer normal şartlarda araçla seyahatiniz sık olmayacaksa bu seferlik emanet alabilir ya da kiralayabilirsiniz. Diğer tüm opsiyonlar bebeği de sizi de tehlikeye atmak olur allah korusun. Bu araçları seçerken de yapılmış olan test sonuçlarına bakmalısınız, ilgili sertifikaları var mı bunları incelemelisiniz. Eğer otobüs veya başka bir araç kullanacaksanız bence yine ana kucağı. Ama imkanınız yoksa slingle üzerinizde taşıyıp kemer takmak da olabilir.
Doğumdan önceki son çıkışta tabloya ben de dahil olabilirim sevgiliNewMamaa
bilgilerim şu şekilde: ankara, yaşım 31, ilk çocuk, artık gerek yok ama son adet tarihim 10 aralık, cinsiyeti kız, ismi hayat, henüz planlanan bir tarih yok, vajinal doğum mümkün görünüyor
Oyy minnoşa bak sen biz de 39. Haftayı görenler yeni yeni var diyoruz çok şükür 40ı bekleyen varmış. Aferin sana sabırlı bebişMerhaba hayır bugün 40.haftadan gün aldık ama hala doğum gerçekleşmedi sancı bekliyoruz 1 cm açıklık var denildi 9 gün önce nişanım da geldi ama bekliyoruz teşekkür ederim merakınız için
Sorma sormaa çıldırcam sabah sabah yanıyor ortalık.. 3 gün önce antalyadan bir arkadaş geldi istanbula, bu ne sıcak ya istanbulda diyor. Dedim oh be bizim sıcağımızı ezmeyen küçümsemeyen bir antalyalıGünaydın tatliş anneler bugün yine çok sıcak birgün olucak sanırım
Benimde derdim bu sıcaklar
Herkese sağlıklı mutlu bir haftasonu diliyorum
Ben bu oyunu bozarım bambamcim
Kızlar heycanlanmayın 40ı doldurup bekleyen bebişimiz varmışBozmuşsun gibi. Yolun yolumuzdur lidya
Gece aklıma geldi ya ben beklenen doğum tarihini söylemedim diyeMerhaba hoş geldiniz, ekleyeceğim sizi de peki sat nedir? Tabloda ona göre ekliyorum da :) yada sata göre Tahmini doğum tarihi..
Oto koltuğu Yenidoğanda kullanılmıyor diyorlar o yüzden Puset alayım dedim.
Bak siz yazmadsn ben de hesaplayıp 16ya ekledimGece aklıma geldi ya ben beklenen doğum tarihini söylemedim diyeson adet tarihim 10 aralık, beklenen doğum tarihi de döngü günüme göre değişiyor yani 12 eylül diye veren siteler de var 16 eylül diye veren siteler de var. Ama tabloda 16sı boş o olsun
bambamcat in dediği gibi 0-18 otokoltuklarının puanı daha yüksek adac testlerinde. Joie'nin i-spin 360 modeli var ebebekte şu an indirimli. Daha uygun fiyatlı modeller de var ama onlarda adac testi yok diğer sertifikalardan var onda çarpışma hızı değişiyor. Bir bakın isterseniz. Özetle yenidoğandan itibaren kullanılan oto koltukları var, aracınız varsa onlardan alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?