2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 11.30 da spinal sezeryan oldum.hiç korkmayın sakin kalın çabucak olup bitiyor.kızımda emiyor şükür.yürümeye başladım gazımın çıkmasını bekliyoruz.dr.3 kilonun üzeründe demişti 2790 doğdu.diğer 2 çocuğumu genel anesteziyle doğurmuştum bu sanki daha rahat geçti çabuk toparlandım.hepinizinde rahat bir doğum geçirmenizi diliyorum

Kızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım

Tebrik ederim arkadaşlar rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın canım benim sağlıkla doğmuş çok şükür sağlıklı ömrü olsun

Kızlar ben doğurdum sütüm geldi bebişim emiyor sadece gaz çıkaramadım henüz sağlıklıyız çok şükür çok güzel bir duygu canlarım

Tebrikler kizlar, Allah anali babali buyutmek nasip etsin evlatlarinizi.
Miniklere de saglik, mutlu, huzurlu bir omur diliyorum.

Dogum sezaryen mi olcak bu durumda, ne konuştunuz?
Doğum olcak gibi de konuşmadı. Ama hazırlıklı gidicez. O gün bir kontrol edelim suyu dedi. Sabah mı geleyim aç mı dedim.. ben sorunca tamam aç gel dedi iyiyse burdan çıkıp kahvaltı edersiniz, yada bakarız dedi güldü.. o zamana kadar gelebilir de bebek belli olmaz dedi. O gün eğer su az vs derse suni sancıyı bir sorarım diye düşünüyorum aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…