- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Maşallah annesi tombik bebeklere bayılıyorum sağlıkla kavuşunKızlar ilk ve son kez nst ye girdim onda da hiçbi sancım çıkmadıbenim bebik 3.900 gözüküyor ve 38+3 üm. Sabrımın sonlarına doğru yaklaşmaktayım
Rabbim kolaylık versin canım sağlıkla al kucağınaKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Bir avazda doğur inşallah canm rabbim yardmicn olsunKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Sağlıkla kavuşunnKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Sağlıkla kucağınıza alınKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Sağol kuzum benim. Maaşallah Bilge'mize52 cm boyu var kuzumdarisi size insallah
Ay canım Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Aynı toplanmayı ve ağrıyı bende yaşıyorum canım bende 37. Haftamdayım. Eğer sancı değil dediyse doktorun, rahmin kendini doğuma hazırlıyordur bu yüzden oluyormuş ben kendi doktoruma sormuştum bu tarz toplanma ve ağrıların son haftalarda çok sık olduğunu söylemişti.Herkese gunaydin, birsey soracagim, 38+0 dayim bugun. Bebegin bacaklari cok yukarda iki kaburgamin arasinda duruyormus, dun sabah dr olcum alabilmek icin oyle bir bastirdi ki, tansiyonum dustu kulaklarim cinladi falan bayilacak gibi oldum. Neyse sonra sola falan yatirdi da duzeldim. Fakat dun aksamdan beri gobek deligimin ustune ve sagina bebek oyle bir toplaniyor ki agridan duramiyorum. Belden vuran bir agri degil. Dr a sordum ama kasilma degil dedi. Hala agrim var, hala karnim asiri sert. Boyle birsey yasayan var mi?
Teaekkur ederim icim rahatladi birazAynı toplanmayı ve ağrıyı bende yaşıyorum canım bende 37. Haftamdayım. Eğer sancı değil dediyse doktorun, rahmin kendini doğuma hazırlıyordur bu yüzden oluyormuş ben kendi doktoruma sormuştum bu tarz toplanma ve ağrıların son haftalarda çok sık olduğunu söylemişti.
dun aksamdan beri gobek deligimin ustune ve sagina bebek oyle bir toplaniyor ki agridan duramiyorum. Belden vuran bir agri degil. Dr a sordum ama kasilma degil dedi. Hala agrim var, hala karnim asiri sert. Boyle birsey yasayan var mi?
Sağlıcakla gelsinKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
Maşallah bu güzelliğeMasallahinizi aliriz teyzoslar
Çok sağol canım. Yoruluyo bebeğim biberon ile içerken çok ya üzülüyorumMerhaba canım bana bir öğün kendi sütün bi öğün eoprotin ekle dediler tabi 3 saate bir beslenme programıyla günde 4 kez oluyor
Dualarımız seninle; sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahKızlar doğuma gidiyorum lütfen dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?