2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
miraclehappens M martan lidyadgn Kızlar hepinizi tebrik ederim, çok şükür sağlıkla kavuştunuz Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin şimdi nasılsınız bebekler nasıl

lidyadgn o nasıl Bilge bir duruş annesi . İsmi doğar doğmaz tecelli etmiş. Maşallah nazar değmesin Bilge prensese

hiskolikk canım sağlıkla kavuşun inşallah dualarım sizinle güzel haberlerini bekliyoruz

Herkese gunaydin, birsey soracagim, 38+0 dayim bugun. Bebegin bacaklari cok yukarda iki kaburgamin arasinda duruyormus, dun sabah dr olcum alabilmek icin oyle bir bastirdi ki, tansiyonum dustu kulaklarim cinladi falan bayilacak gibi oldum. Neyse sonra sola falan yatirdi da duzeldim. Fakat dun aksamdan beri gobek deligimin ustune ve sagina bebek oyle bir toplaniyor ki agridan duramiyorum. Belden vuran bir agri degil. Dr a sordum ama kasilma degil dedi. Hala agrim var, hala karnim asiri sert. Boyle birsey yasayan var mi?

Aynı toplanmayı ve ağrıyı bende yaşıyorum canım bende 37. Haftamdayım. Eğer sancı değil dediyse doktorun, rahmin kendini doğuma hazırlıyordur bu yüzden oluyormuş ben kendi doktoruma sormuştum bu tarz toplanma ve ağrıların son haftalarda çok sık olduğunu söylemişti.

Teaekkur ederim icim rahatladi biraz

dun aksamdan beri gobek deligimin ustune ve sagina bebek oyle bir toplaniyor ki agridan duramiyorum. Belden vuran bir agri degil. Dr a sordum ama kasilma degil dedi. Hala agrim var, hala karnim asiri sert. Boyle birsey yasayan var mi?

Ağrı mi yoksa acı mı ?
Benimde bahsettiğin şekilde oluyor, çok acıyor ve çok sık oluyor ama ağrı değil sanırım. Böyle anlar da nts'de çıkıyor ama hissettiğim şey ağrıdan ziyade acı benim.
Bir de 3 hafta küçük gebeliğim senden.
O günlere varabilir miyim bilmiyorum, zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…