2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen benim hikayemi oku kuzum NewMamaa

NewMamaa kaderde aynı gün doğurmak varmış ben de yarın doğuruyorum kısmetseee bugün 38+2 bebem 3850 gr ölçüldü.. kanala girme, açıklık vs yok. Kafa ölçüsü desen 41 haftalık çıktı. Sonuçta doktorumla ortak bir karar aldık ve yarın sabah 8.30 da doğurmaya karar verdik dualarınızı bekliyorum kızlar çok heyecanlıyımm (spinal anestezi olacak bu arada)

Phoebe,hayırlı olsun doğumunuzGenel anesteziyle mi oldu doğum?Ve nasıl geçti ne yaşadınız doğumla ilgili hiçbir şey bilmemek çok korkunç çünkü
Ya kendinizi korkutmayın! Vallahi zor değil , derin nefes al eğil zaten acıtmıyor sonra zaten bacakların uyuşuyor , yani bişey yok , kendi içinizde abartmayın bu kadar , korkutmayın kendinizi , ameliyattan çıkınca diyeceksin aaa bumuydu yani , milletin boş lafına inanmayın yani , bazıları abartıyor akrabalarda falan hani doğumum zor geçti diye , yoksa bişey yok , göreceksin oldu bitti olacak inşallah çok rahat geçecek hiç endişelenmeyin boşuna doğum hikayeleri ve video ları da izlemeyin

Canım sağlıkla gelsin bebeğin

Ayy ne güzel Eylül bebişleri peş peşe geliyor sağlıkla gelsinler inşallah çok kolay geçsin
Eşim de bana takılıp duruyor “gidelim sezaryene alsın ben sevmek istiyorum hadi” diyip duruyor son zamanlar geçmek bilmiyor ya. Bakalım siz bu geceyi nasıl sabah edeceksiniz, çok heyecanlı

Benim eşimde her gece yatarken kızım bugün de gelmedin gel de sevelim artık diye konuşuyor bebeğimizle daha var beklemedeyiz bakalım

Canım sağlıkla gelsin bebeğin
Benim eşimde her gece yatarken kızım bugün de gelmedin gel de sevelim artık diye konuşuyor bebeğimizle daha var beklemedeyiz bakalım
Canım kızlar teşekkür ederim valla sormaaa bu gece asla uyuyamam ama uyuyup bebeğime enerji toplamam gerekiyor o ayrı benim eşim de bi doğuramadın diyodu çok uzun geldi bize valla bu 9 ay

Beyler daha sabırsız oluyor demek ki biz hareketlerini falan hissediyoruz da çok şükür o şekilde sabrediyoruz Az kaldı bakalım, son zamanlar geçmek bilmiyor derlerdi de doğruymuş

Canım kızlar teşekkür ederim valla sormaaa bu gece asla uyuyamam ama uyuyup bebeğime enerji toplamam gerekiyor o ayrı benim eşim de bi doğuramadın diyodu çok uzun geldi bize valla bu 9 ay
Evet evet uyumaya çalışın, yarından sonra yeterince uykusuz kalacaksınız muhtemelen Sağlıkla kavuşun inşallah Sormayın valla bize de çok uzun geldi Daha doğrusu 8 ay güzel geçti hızlı, son 1 ay hele son 1 haftam var ya da yok geçmiyor Sizleri de okuyunca daha bi sabırsızlanıyorum

Kibrisss,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama daha önce hiç ameliyat geçmişim olmamasından ötürü çok panik oluyorum.Epidural yaptırmayı istiyorum ama uyuşmama gibi riskleri var mı acaba yani olmazsa genel anestezi mi yapılıyor yoksa herkeste etkili oluyor mu o yöntem?Birkaç forumda okudum da daha da çok korkmaya başladımGerçekleri duymaya çok ihtiyacım var

Aaa kuzum valla baya aynıyız :) bebişlerimiz ve vücudumuz aynı yolu seçti :) yarın bebişlere kavuşacağız yaa harika bir heyecan varr benimde spinal

Kızlarcım benim de kesinleşti. 09.09 tarihinde takriben sabah saat 09 da bebişime kavuşmuş olacağım Dualarınıza talibim :) sizler de dualarımızda olacaksınız:) hafta sonuna denk geldiği ve planlı olduğu için baya gelen olacak ya şehir dışından bile kimsem yok iki tarafta uzak diyordum ama gelecekler var şükür :) arkadaşlar da hafta içi olsa izin alıp gelemezdi şimdi onlar da gelecek :)

Bugün doktora gittik sonra eşim dedi gel güzel bir kahvaltı yapalım kızımız olunca uzun bir süre karşılıklı kahvaltı yapamayız :) akşamda hamburger istedim bir süre dışarda yiyemem belki diye akşama ona gitçez :)

Sanmayın ki tüm isteklerim oluyor bugün kötü şeyler de var mesela temizlik annem de şuan evde temizlik ve düzen sağlamaya çalışıyor vir de hastane için ikramlık yapacağız. Çok heycanlı bir gün ya planlı olması da ayrı bir güzelmiş

He bir de hastanede tanıştığım biri dün doğum yaptı bugün onu da ziyaret ettim. Ay bebiş o kafar tatlı ki Yarın bundan benim de olcak diye düşünüp düşünüp çıldırıyorum çok minik ya maaşallah tüm bebişlerimize

Phoebe,hayırlı olsun doğumunuzGenel anesteziyle mi oldu doğum?Ve nasıl geçti ne yaşadınız doğumla ilgili hiçbir şey bilmemek çok korkunç çünkü
Teşekkür ederim Mimozacım hayır spinal anestezi yapıldı, yani ayıktım sezeryan boyunca. Belden aşağısı uyuşturulmuştu sadece. Hiç ağrı hissetmiyorsun, sadece doktorun karnını çekistirdiğini hissediyorsun, ama sıfır ağrı. Hatta doğum anında o aradaki perdeyi de indirdiler benim ricamla ve bebişimin doğumunu bizzat gördüm, çok güzel bir andı. Sonra hemen ilk muaneyesi yapılıp göğsüme yatırdılar, eşim de baş ucumdaydı başından sonuna kadar. Ameliyattan sonra da direkt odamıza çıkardılar, bebek hala göğsümde yatarken. Tazecik çekirdek ailemizle hiç ayrılmadık yani. Güzeldi benim sezeryan deneyimim.

Ayyy gözünüz aydın, netleşmiş sezeryan mı olacaksın canım? Yoksa suni sancıyla mı doğumu başlatacaklar? Ha bir de doğum sonrasında da eşinle birlikte kahvaltı yapacaksınız yine hiç merak etmeyin, hepsi olur sağlıkla alın kucağınıza miniğinizi. Anne karnındaki son saatler.

Ah canım, korma. Gerçekten korkulacak hiç bir şey yok. Doktorlar da çok güzel yönlendiriyor. Zaten sen de hissedeceksin belden aşağısının uyuştuğunu. Bir de ben de ilk test ettiler his var mı diye. Artık çimdik mi yaptılar naptılar bilmiyorum. Bir şey hissedip hissetmediğimi sordular ama hissetmedim yani. Genel aneztesi gerçekten tıbbi bir durum olmadığı sürece kesinlikle tavsiye edilmiyor çünkü bebeğe de geçiyor. Doğduğunda çok sersem uyuşuk oluyormuş. Ee sen anne olarak da doğumdan hiç bir şey anlamıyorsun, bir uyanmışsın kucağında bir bebek.

Doğum yaptım ben canım saat 12de spinal sezaryen oldu sütüm de geldi ne kadar emebildi çocuğum bilmiyorum ama baya emdi uyuyor şimdi

smmmsharp
Kizceler dogumlariniz hayirli, evlatlariniz ugurlu olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklerin saglikli, mutlu, huzurlu omurleri olsun

Smmsharp bacimsu, senin dogum mesajini niyeyse alintilarken hata verdi o yuzden etiket yaptim

NewMamaa o gun keske 9 eylul olabilse dediginde daha sezaryen lafi bile yoktu hatirliyor musun? Evrene o kadar mesaj yolladin ki... en sonunda oldu. Hadi bi avazda saglikla dogur insallah

D dddsss sanirim sende doguruyorsun yarin, bi avazda huzurla, rahatlikla dogur insalllah

Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bugün bizim evde de temizlik havası hakim temizlik yapılmıştı da son hazırlıklar bi tek herkese haber veremedimm doğurunca haber ver aksilik çıkmasın dedi büyükler, başüstüne dedim bir avazda kavuşalım inşallah bebeciklerimize
canımsınn çok teşekkür ederim

Ya yok delimisin, olurmu hiç öyle bişey , yani sen 5 dk içinde bütün bacak hissini kaybediyorsun hiç birley anlamıyorsun , bende ameliyat geçirmemiştim ilk ameliyatımdı , ve o kadar bebeğim için endişeliydim ki , inan iğne ameliyat umrumda değildi , sadece bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun diyordum ( etken doğumdu benim ) yani hiççç endişelenme boşuna , rahat ol , bak ne halde ameliyata girenler var inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşacaksın , inan ben şuan bile gidip kimsenin doğum hikayesini yada ameliyatını izlemiyorum , bebeğine odaklan canım , ben güçlü bi anneyim diyin kendinize Allah güç veriyor zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…