Sen benim hikayemi oku kuzumBu arada daha sonrasında uyuşukluk geçti. Ağrı kesici ve antibiyotigimi yaptılar ilk ayağa kalkış anımda ufak bı zorlandım. Annemle beraber yürüdük. Ondan sonra hep kendim tek kalktım. Gece yarım saatte bir kalktım yürüdum. Yürüdükçe açıldım. Yürüdükçe. Gaz ve Büyük tuvalet ihtiyacım da hemen çözüldü.
Hatta ben serviste yürürken. Herkes beni normal doğum annesi zannetti.
Çünkü yürüdükçe gerçekten açıldim. Rahatladım. Ağrılarım azaldi. Çok çok çabuk toparladım. Şuan düşün yani Perşembe günü doğum yaptım. Şuan kendi işimi kendim yapıyorum evdeçok şükür. Tabi hastanede bu halime nazar değdi hastanede. Hemşire iğneyi düşürdü. Topuguma saplandı. Yürüyemedim bi süre . Onun dışında herşey çok iyiydi binlerce kez şükürler olsun
Ya kendinizi korkutmayın! Vallahi zor değil , derin nefes al eğil zaten acıtmıyor sonra zaten bacakların uyuşuyor , yani bişey yok , kendi içinizde abartmayın bu kadar , korkutmayın kendinizi , ameliyattan çıkınca diyeceksin aaa bumuydu yani , milletin boş lafına inanmayın yani , bazıları abartıyor akrabalarda falan hani doğumum zor geçti diye , yoksa bişey yok , göreceksin oldu bitti olacakPhoebe,hayırlı olsun doğumunuzGenel anesteziyle mi oldu doğum?Ve nasıl geçti ne yaşadınız doğumla ilgili hiçbir şey bilmemek çok korkunç çünkü
Canım sağlıkla gelsin bebeğinNewMamaa kaderde aynı gün doğurmak varmış ben de yarın doğuruyorum kısmetseee bugün 38+2 bebem 3850 gr ölçüldü.. kanala girme, açıklık vs yok. Kafa ölçüsü desen 41 haftalık çıktı. Sonuçta doktorumla ortak bir karar aldık ve yarın sabah 8.30 da doğurmaya karar verdik dualarınızı bekliyorum kızlar çok heyecanlıyımm (spinal anestezi olacak bu arada)
Ayy ne güzel Eylül bebişleri peş peşe geliyorNewMamaa kaderde aynı gün doğurmak varmış ben de yarın doğuruyorum kısmetseee bugün 38+2 bebem 3850 gr ölçüldü.. kanala girme, açıklık vs yok. Kafa ölçüsü desen 41 haftalık çıktı. Sonuçta doktorumla ortak bir karar aldık ve yarın sabah 8.30 da doğurmaya karar verdik dualarınızı bekliyorum kızlar çok heyecanlıyımm (spinal anestezi olacak bu arada)
Benim eşimde her gece yatarken kızım bugün de gelmedin gel de sevelim artık diye konuşuyor bebeğimizleAyy ne güzel Eylül bebişleri peş peşe geliyorsağlıkla gelsinler inşallah çok kolay geçsin
Eşim de bana takılıp duruyor “gidelim sezaryene alsın ben sevmek istiyorum hadi” diyip duruyorson zamanlar geçmek bilmiyor ya. Bakalım siz bu geceyi nasıl sabah edeceksiniz, çok heyecanlı
Canım sağlıkla gelsin bebeğin
Ayy ne güzel Eylül bebişleri peş peşe geliyorsağlıkla gelsinler inşallah çok kolay geçsin
Eşim de bana takılıp duruyor “gidelim sezaryene alsın ben sevmek istiyorum hadi” diyip duruyorson zamanlar geçmek bilmiyor ya. Bakalım siz bu geceyi nasıl sabah edeceksiniz, çok heyecanlı
Canım kızlar teşekkür ederimBenim eşimde her gece yatarken kızım bugün de gelmedin gel de sevelim artık diye konuşuyor bebeğimizledaha var beklemedeyiz bakalım
Beyler daha sabırsız oluyor demek kiBenim eşimde her gece yatarken kızım bugün de gelmedin gel de sevelim artık diye konuşuyor bebeğimizledaha var beklemedeyiz bakalım
Evet evet uyumaya çalışın, yarından sonra yeterince uykusuz kalacaksınız muhtemelenCanım kızlar teşekkür ederimvalla sormaaa bu gece asla uyuyamam ama uyuyup bebeğime enerji toplamam gerekiyor o ayrı benim eşim de bi doğuramadın diyodu çok uzun geldi bize valla bu 9 ay
Kibrisss,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama daha önce hiç ameliyat geçmişim olmamasından ötürü çok panik oluyorum.Epidural yaptırmayı istiyorum ama uyuşmama gibi riskleri var mı acaba yani olmazsa genel anestezi mi yapılıyor yoksa herkeste etkili oluyor mu o yöntem?Ya kendinizi korkutmayın! Vallahi zor değil , derin nefes al eğil zaten acıtmıyor sonra zaten bacakların uyuşuyor , yani bişey yok , kendi içinizde abartmayın bu kadar , korkutmayın kendinizi , ameliyattan çıkınca diyeceksin aaa bumuydu yani , milletin boş lafına inanmayın yani , bazıları abartıyor akrabalarda falan hani doğumum zor geçti diye , yoksa bişey yok , göreceksin oldu bitti olacakinşallah çok rahat geçecek hiç endişelenmeyin boşuna doğum hikayeleri ve video ları da izlemeyin
Doğum yaptım ben canım saat 12de spinal sezaryen oldu sütüm de geldi ne kadar emebildi çocuğum bilmiyorum ama baya emdi uyuyor şimdiCanım sağlıkla kucağına alşimdi mi yatışın yapıldı yarın mı yapılacak
Aaa kuzum valla baya aynıyız :) bebişlerimiz ve vücudumuz aynı yolu seçti :) yarın bebişlere kavuşacağız yaa harika bir heyecan varrNewMamaa kaderde aynı gün doğurmak varmış ben de yarın doğuruyorum kısmetseee bugün 38+2 bebem 3850 gr ölçüldü.. kanala girme, açıklık vs yok. Kafa ölçüsü desen 41 haftalık çıktı. Sonuçta doktorumla ortak bir karar aldık ve yarın sabah 8.30 da doğurmaya karar verdik dualarınızı bekliyorum kızlar çok heyecanlıyımm (spinal anestezi olacak bu arada)
Teşekkür ederim MimozacımPhoebe,hayırlı olsun doğumunuzGenel anesteziyle mi oldu doğum?Ve nasıl geçti ne yaşadınız doğumla ilgili hiçbir şey bilmemek çok korkunç çünkü
Ayyy gözünüz aydın, netleşmişKızlarcım benim de kesinleşti. 09.09 tarihinde takriben sabah saat 09 da bebişime kavuşmuş olacağımDualarınıza talibim :) sizler de dualarımızda olacaksınız:) hafta sonuna denk geldiği ve planlı olduğu için baya gelen olacak ya şehir dışından bile kimsem yok iki tarafta uzak diyordum ama gelecekler var şükür :) arkadaşlar da hafta içi olsa izin alıp gelemezdi şimdi onlar da gelecek :)
Bugün doktora gittik sonra eşim dedi gel güzel bir kahvaltı yapalım kızımız olunca uzun bir süre karşılıklı kahvaltı yapamayız :) akşamda hamburger istedim bir süre dışarda yiyemem belki diye akşama ona gitçez :)
Sanmayın ki tüm isteklerim oluyor bugünkötü şeyler de var mesela temizlik annem de şuan evde temizlik ve düzen sağlamaya çalışıyor vir de hastane için ikramlık yapacağız. Çok heycanlı bir gün ya planlı olması da ayrı bir güzelmiş
He bir de hastanede tanıştığım biri dün doğum yaptı bugün onu da ziyaret ettim. Ay bebiş o kafar tatlı kiYarın bundan benim de olcak diye düşünüp düşünüp çıldırıyorum çok minik ya maaşallah tüm bebişlerimize
Ah canım, korma. Gerçekten korkulacak hiç bir şey yok. Doktorlar da çok güzel yönlendiriyor. Zaten sen de hissedeceksin belden aşağısının uyuştuğunu. Bir de ben de ilk test ettiler his var mı diye. Artık çimdik mi yaptılar naptılar bilmiyorum. Bir şey hissedip hissetmediğimi sordular ama hissetmedim yani. Genel aneztesi gerçekten tıbbi bir durum olmadığı sürece kesinlikle tavsiye edilmiyor çünkü bebeğe de geçiyor. Doğduğunda çok sersem uyuşuk oluyormuş. Ee sen anne olarak da doğumdan hiç bir şey anlamıyorsun, bir uyanmışsın kucağında bir bebek.Kibrisss,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama daha önce hiç ameliyat geçmişim olmamasından ötürü çok panik oluyorum.Epidural yaptırmayı istiyorum ama uyuşmama gibi riskleri var mı acaba yani olmazsa genel anestezi mi yapılıyor yoksa herkeste etkili oluyor mu o yöntem?Birkaç forumda okudum da daha da çok korkmaya başladım Gerçekleri duymaya çok ihtiyacım var
Kızlar bende minişimi dün sabah kucağıma aldım
Sezeryan spinal anestezi ile doğum oldu başta çok korkuyodum titreyerek girdim ameliyathaneye
Ama belden uyuşma olunca bişey anlamadım itme çekme hareketleride hiç rahatsız etmedi
Olumsuz hikayeler elbet vardır ama katlanılmıcak kadar kötü bir acı sancı yaşamadım ben
Bebişim az minik 2550 gr emiyo sütüm az gibi ama şuan ona yetiyo
Doğum yaptım ben canım saat 12de spinal sezaryen oldu sütüm de geldi ne kadar emebildi çocuğum bilmiyorum ama baya emdi uyuyor şimdi
Teşekkür ederim Mimozacımhayır spinal anestezi yapıldı, yani ayıktım sezeryan boyunca. Belden aşağısı uyuşturulmuştu sadece. Hiç ağrı hissetmiyorsun, sadece doktorun karnını çekistirdiğini hissediyorsun, ama sıfır ağrı. Hatta doğum anında o aradaki perdeyi de indirdiler benim ricamla ve bebişimin doğumunu bizzat gördüm, çok güzel bir andı. Sonra hemen ilk muaneyesi yapılıp göğsüme yatırdılar, eşim de baş ucumdaydı başından sonuna kadar. Ameliyattan sonra da direkt odamıza çıkardılar, bebek hala göğsümde yatarken. Tazecik çekirdek ailemizle hiç ayrılmadık yani. Güzeldi benim sezeryan deneyimim.
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bugünKızlarcım benim de kesinleşti. 09.09 tarihinde takriben sabah saat 09 da bebişime kavuşmuş olacağımDualarınıza talibim :) sizler de dualarımızda olacaksınız:) hafta sonuna denk geldiği ve planlı olduğu için baya gelen olacak ya şehir dışından bile kimsem yok iki tarafta uzak diyordum ama gelecekler var şükür :) arkadaşlar da hafta içi olsa izin alıp gelemezdi şimdi onlar da gelecek :)
Bugün doktora gittik sonra eşim dedi gel güzel bir kahvaltı yapalım kızımız olunca uzun bir süre karşılıklı kahvaltı yapamayız :) akşamda hamburger istedim bir süre dışarda yiyemem belki diye akşama ona gitçez :)
Sanmayın ki tüm isteklerim oluyor bugünkötü şeyler de var mesela temizlik annem de şuan evde temizlik ve düzen sağlamaya çalışıyor vir de hastane için ikramlık yapacağız. Çok heycanlı bir gün ya planlı olması da ayrı bir güzelmiş
He bir de hastanede tanıştığım biri dün doğum yaptı bugün onu da ziyaret ettim. Ay bebiş o kafar tatlı kiYarın bundan benim de olcak diye düşünüp düşünüp çıldırıyorum çok minik ya maaşallah tüm bebişlerimize
canımsınn çok teşekkür ederimsmmmsharp
Kizceler dogumlariniz hayirli, evlatlariniz ugurlu olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklerin saglikli, mutlu, huzurlu omurleri olsun
Smmsharp bacimsu, senin dogum mesajini niyeyse alintilarken hata verdi o yuzden etiket yaptim
NewMamaa o gun keske 9 eylul olabilse dediginde daha sezaryen lafi bile yoktu hatirliyor musun? Evrene o kadar mesaj yolladin ki... en sonunda oldu. Hadi bi avazda saglikla dogur insallah
D dddsss sanirim sende doguruyorsun yarin, bi avazda huzurla, rahatlikla dogur insalllah
Ya yokKibrisss,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama daha önce hiç ameliyat geçmişim olmamasından ötürü çok panik oluyorum.Epidural yaptırmayı istiyorum ama uyuşmama gibi riskleri var mı acaba yani olmazsa genel anestezi mi yapılıyor yoksa herkeste etkili oluyor mu o yöntem?Birkaç forumda okudum da daha da çok korkmaya başladım Gerçekleri duymaya çok ihtiyacım var
Maşallah gözünüz aydınDoğum yaptım ben canım saat 12de spinal sezaryen oldu sütüm de geldi ne kadar emebildi çocuğum bilmiyorum ama baya emdi uyuyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?