- 2 Temmuz 2023
- 12.242
- 36.816
- 528
Evet ya netleşti hala inanamasam da yarın kavuşuyorum inşallah miniğimeAyyy gözünüz aydın, netleşmişsezeryan mı olacaksın canım? Yoksa suni sancıyla mı doğumu başlatacaklar? Ha bir de doğum sonrasında da eşinle birlikte kahvaltı yapacaksınız yine hiç merak etmeyin, hepsi olur sağlıkla alın kucağınıza miniğinizi. Anne karnındaki son saatler.
Ayy deme öyle evrene mesaj yollarken hata mı ettik dersin@smmmsharp
Kizceler dogumlariniz hayirli, evlatlariniz ugurlu olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklerin saglikli, mutlu, huzurlu omurleri olsun
Smmsharp bacimsu, senin dogum mesajini niyeyse alintilarken hata verdi o yuzden etiket yaptim
NewMamaa o gun keske 9 eylul olabilse dediginde daha sezaryen lafi bile yoktu hatirliyor musun? Evrene o kadar mesaj yolladin ki... en sonunda oldu. Hadi bi avazda saglikla dogur insallah
D dddsss sanirim sende doguruyorsun yarin, bi avazda huzurla, rahatlikla dogur insalllah
Yarın aynı saatlerde anne olacağızResmen aynı şeyleri yaşıyoruz bugünbizim evde de temizlik havası hakim temizlik yapılmıştı da son hazırlıklar bi tek herkese haber veremedimm doğurunca haber ver aksilik çıkmasın dedi büyükler, başüstüne dedim bir avazda kavuşalım inşallah bebeciklerimize
canımsınn çok teşekkür ederim
Canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar merhabalar 37. Haftadayim Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Rabbım Hepimize güzel doğumlar nasip etsin. Bebeğim tersti iki gün önce döndü. Bu kiloda döndüğü için acillik etti beni. Önümüzdeki perşembe sezaryen tarihi alacağım ben de inşallah. Odemim çok fazla bromelain tavsiye ediyorlar doktora soran oldu mu hiç merak ettim. Elim ayağım puf gibi.
Sütü az gelenler günde 4 5 bardak dönüşümlü olarak rezene ve anason çayı içsinler çok iyi gelecek.
Çok fazla olanlar, ki ben hormonal rahatsizligimdan dolayı ilkinde çok çektim fazla olmasından. Nane çayı ile dengeleyebilirler.
Kv kp konusu konuşulmuş Allah onları davul etsin uzak etsin en önemlisi anlayışlı koca versin. Koca onları savunuyorsa can sıkıcı evet ama farkindaysa salla gitsin yani dengesizler yüzünden hayat zindan oluyor.
Genel anestezi istiyorum ben spinal hasar bırakıyor olarak görüyorum hemen herkeste anestezi ile konuşacağım bakalım
Canım vitaminlerini kan ilaçlarını düzenli alıyormusun? Bunlar çok etkili çünkü , bende durup dururken içime bi burukluk giriyor sanki kötü bişey olacakmış gibi bi endişe oluyor içimde , normaldir kendine kızma endişelenme bu süreçte geçecek inşallah içini ferah tut , gelip geçici bunlar , yani kendine kızma yada yargılama , bu çoğu kişide olan bişey zatenKızlar doğum yapalı 3 hafta olacak nerdeyse. ben Çok ciddi bir lohusalık sendromu yaşıyorum. İkinci çocuğum bu. Sürekli anksiyete panik atak ve kaygı yaşıyorum. Yemeden içmeden kesildim ne yesem kusuyorum. İkinci çocuğa hrp hazır olduğumu sanıyordum ama değilmişim. Sil baştan aynı zorlukları yaşamak sanki içinden asla çıkamayacağım zorluğu asla azalmayacak bir durummuş gibi hissediyorum. Kendimi öldüresim geliyor bazen. Ailem eşim gözümün için bakıyorlar bir dediğimi iki etmiyorlar ama gelin görünki ne yaparsam yapayım çıkamıyorum bu buhrandan. Kendime çok kızıyorum ne yapıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum
Of canım geçmiş olsun , sıcak su koy göğüsünü aşağı doğru masaj yapıp sağO değil de kızlar, ilk mastit vakamız hayırlı olsunçok zorlanıyorum emzirmekle, elektrikli pompayla sağmayı da tam beceremiyorum galiba ki mastit oldum.. aşırı halsizlik, baş dönmesi, ateş, taş gibi sertleşmiş göğüsler off offff. Doktorum antibiyotik başlattı
Bence destek almalısınız, psikologa gitmeye vaktiniz olmayabilir ama online olarak da yapabilirsiniz. Çok iyi geleceğine eminim. Altında yatan mutlaka sebepler vardır. En azından birine içinizi açmak rahatlatacaktır. Bu birisi eş dostta olabilirdi ama bazen insanların söyledikleri daha da beter hale sokabilir bizi. O yüzden profesyonel birinden destek almak en doğrusu. İnşallah atlatırsınız, kendinize çok yüklenmeyin. Aslında böyle şeyler hissetmeniz de o kadar normal ki. Hem ilk çocuğa yetmeye çalışmak, ikincisi için sil baştan başlamak bi anda gözünüze aşırı sorumluluk olarak geliyor. Ama unutmayın ki kimse mükemmel değil ve o güzel evlatlarınız mükemmel anne istemiyor. Sadece sizi istiyor. Yapabildiğiniz kadarıyla, yetebildiğiniz kadarıyla sadece siz. Bunu kendinize hatırlatın sürekli. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallahKızlar doğum yapalı 3 hafta olacak nerdeyse. ben Çok ciddi bir lohusalık sendromu yaşıyorum. İkinci çocuğum bu. Sürekli anksiyete panik atak ve kaygı yaşıyorum. Yemeden içmeden kesildim ne yesem kusuyorum. İkinci çocuğa hrp hazır olduğumu sanıyordum ama değilmişim. Sil baştan aynı zorlukları yaşamak sanki içinden asla çıkamayacağım zorluğu asla azalmayacak bir durummuş gibi hissediyorum. Kendimi öldüresim geliyor bazen. Ailem eşim gözümün için bakıyorlar bir dediğimi iki etmiyorlar ama gelin görünki ne yaparsam yapayım çıkamıyorum bu buhrandan. Kendime çok kızıyorum ne yapıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum
Phobe,zaman ayırıp destek verdiğin için çok teşekkür ederim yaAh canım, korma. Gerçekten korkulacak hiç bir şey yok. Doktorlar da çok güzel yönlendiriyor. Zaten sen de hissedeceksin belden aşağısının uyuştuğunu. Bir de ben de ilk test ettiler his var mı diye. Artık çimdik mi yaptılar naptılar bilmiyorum. Bir şey hissedip hissetmediğimi sordular ama hissetmedim yani. Genel aneztesi gerçekten tıbbi bir durum olmadığı sürece kesinlikle tavsiye edilmiyor çünkü bebeğe de geçiyor. Doğduğunda çok sersem uyuşuk oluyormuş. Ee sen anne olarak da doğumdan hiç bir şey anlamıyorsun, bir uyanmışsın kucağında bir bebek.
Canım sıcak duş, sıcak havlu, masaj ve sağım yapmaya çalış gerekirse elle sağ olduğu kadarO değil de kızlar, ilk mastit vakamız hayırlı olsunçok zorlanıyorum emzirmekle, elektrikli pompayla sağmayı da tam beceremiyorum galiba ki mastit oldum.. aşırı halsizlik, baş dönmesi, ateş, taş gibi sertleşmiş göğüsler off offff. Doktorum antibiyotik başlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?