2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar merhabalar 37. Haftadayim Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun Rabbım Hepimize güzel doğumlar nasip etsin. Bebeğim tersti iki gün önce döndü. Bu kiloda döndüğü için acillik etti beni. Önümüzdeki perşembe sezaryen tarihi alacağım ben de inşallah. Odemim çok fazla bromelain tavsiye ediyorlar doktora soran oldu mu hiç merak ettim. Elim ayağım puf gibi.
Sütü az gelenler günde 4 5 bardak dönüşümlü olarak rezene ve anason çayı içsinler çok iyi gelecek.
Çok fazla olanlar, ki ben hormonal rahatsizligimdan dolayı ilkinde çok çektim fazla olmasından. Nane çayı ile dengeleyebilirler.
Kv kp konusu konuşulmuş Allah onları davul etsin uzak etsin en önemlisi anlayışlı koca versin. Koca onları savunuyorsa can sıkıcı evet ama farkindaysa salla gitsin yani dengesizler yüzünden hayat zindan oluyor.
Genel anestezi istiyorum ben spinal hasar bırakıyor olarak görüyorum hemen herkeste anestezi ile konuşacağım bakalım

Merhaba nasılsınız ne durumdasınız? Bebiş doğdu mu bekliyor mu acaba?

A altnkea merhaba siz nasılsınız? Bebiş doğdu mu?
İyiyim canım ya hiç girmedim buraya bebişim doğdu çok şükür sağlıkla 30 Ağustos zafer bayramında kucağıma aldım kızımı darısı doğumu bekleyen bütün burada ki arkadaşlarıma

Evet ya netleşti hala inanamasam da yarın kavuşuyorum inşallah miniğime son saatler diyince bir duygulandıım

Ayy deme öyle evrene mesaj yollarken hata mı ettik dersin yok yok ben normal doğar diye yolladım mesajı. Böylesi hayırlıymıışş

Yarın aynı saatlerde anne olacağız

Benim herkes dediğim de babalar, kardeşler filan :) bir de çok samimi arkadaşlar.

Kızlar doğum yapalı 3 hafta olacak nerdeyse. ben Çok ciddi bir lohusalık sendromu yaşıyorum. İkinci çocuğum bu. Sürekli anksiyete panik atak ve kaygı yaşıyorum. Yemeden içmeden kesildim ne yesem kusuyorum. İkinci çocuğa hrp hazır olduğumu sanıyordum ama değilmişim. Sil baştan aynı zorlukları yaşamak sanki içinden asla çıkamayacağım zorluğu asla azalmayacak bir durummuş gibi hissediyorum. Kendimi öldüresim geliyor bazen. Ailem eşim gözümün için bakıyorlar bir dediğimi iki etmiyorlar ama gelin görünki ne yaparsam yapayım çıkamıyorum bu buhrandan. Kendime çok kızıyorum ne yapıcam nasıl atlatıcam bilmiyorum

bambamcat canım nasılsın ? Ne zaman doğum ? Haber ver kendinden Canım sağlıkla al kucağına inşallah

Canım vitaminlerini kan ilaçlarını düzenli alıyormusun? Bunlar çok etkili çünkü , bende durup dururken içime bi burukluk giriyor sanki kötü bişey olacakmış gibi bi endişe oluyor içimde , normaldir kendine kızma endişelenme bu süreçte geçecek inşallah içini ferah tut , gelip geçici bunlar , yani kendine kızma yada yargılama , bu çoğu kişide olan bişey zaten

Of canım geçmiş olsun , sıcak su koy göğüsünü aşağı doğru masaj yapıp sağ benim arkadaşım olmuştu böyle yapmıştı o gün anlatıyordu

Bence destek almalısınız, psikologa gitmeye vaktiniz olmayabilir ama online olarak da yapabilirsiniz. Çok iyi geleceğine eminim. Altında yatan mutlaka sebepler vardır. En azından birine içinizi açmak rahatlatacaktır. Bu birisi eş dostta olabilirdi ama bazen insanların söyledikleri daha da beter hale sokabilir bizi. O yüzden profesyonel birinden destek almak en doğrusu. İnşallah atlatırsınız, kendinize çok yüklenmeyin. Aslında böyle şeyler hissetmeniz de o kadar normal ki. Hem ilk çocuğa yetmeye çalışmak, ikincisi için sil baştan başlamak bi anda gözünüze aşırı sorumluluk olarak geliyor. Ama unutmayın ki kimse mükemmel değil ve o güzel evlatlarınız mükemmel anne istemiyor. Sadece sizi istiyor. Yapabildiğiniz kadarıyla, yetebildiğiniz kadarıyla sadece siz. Bunu kendinize hatırlatın sürekli. Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallah

Phobe,zaman ayırıp destek verdiğin için çok teşekkür ederim yaBen genel anesteziden daha çok korkuyorum zaten.Epidural anestezi ve spinal anestezinin farkı ne acaba ikisi de aynı şey mi?Bir de ameliyat korkum için sakinleştirici yapsalar daha mı hafif atlatırım acaba süreci?

Selam kızlar 37+4 ten yazıyorum bugün 18 Eylüle (39+0) sezaryen günü aldık, ikinci bebeğim Allah’ın izniyle. İlk kızımı da sezaryenle doğum yapmıştım, endişesi olanları okudukça yazayım dedim. Hiç korkulacak bir durum yok ortada max bi hafta sürüyor toparlanmamız, ağrı acı elbette olacak ama bebişinizi gördükçe hepsini unutacaksınız herkese hayırlı güzel doğumlar olsun, bebişlerimizi sağlıkla büyütelim

Kızlar röntgen çekmek emzirme döneminde sakıncalı mı
Ameliyat esnasında kaburgamı kırdılar bence 8 gündür ağrı çekiyorum doktora söyledim yok kırık değil diyo zaten sesini de duydum işlem esnasında napıcam bilmiyorum çocuğu bile zor kaldırıyorum uzanmak yatmak kalkmak ölüm

Canım sıcak duş, sıcak havlu, masaj ve sağım yapmaya çalış gerekirse elle sağ olduğu kadar

Sabah doğuracam ve bu saatte misafir geliyor yolda. Hemde gece 12ye doğru gelecek eşim alcak mecbur otogardan.. az önce haber verdi. Sözde yanımızda olmaya geliyor. biz de erken yatalım zaten uyuyamayacaz filan diyorduk. Hatta ben tembihledim tv karşısında uyuyakalırsam uyandırmayın sakın filan diye. eşin kötü yanı benim tarafımdan, söylenemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…