2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bende sıcak su torbası koy diyecektim , ki yapmışsın , çocuk emince emin ol daha çok süt gider , sağınca çok çıkmaya bilir , bide anne sütü bebeği kilolu yapmıyor küme sorduysam yeterli olsa bile , hep kilolu gördüğün bebekler mamadan dolayı öyleler , yada 6 aydan sonra yemek veriyolar bebekte yemeği seviyor o yüzden kilolu oluyor

Ben hep kollu tulumla , yani burasını sıcak bazen klima açıyorum ama açmazsam da kollu giyiyorum hatta üstünü Müslinle örtüyorum valla

Kaç kilo doğmuştu?

doğru haklısın, mama alan bebeler tosun gibi , ama en azındam alması gerekn kiloyu alsa onada razıyım

Bizimde öyle canım doktora falan giderken giydiriyoruz mutlu oluyoruz yoksa böyle giderde giyemeyecek yavrum ama bence haftaya falan artık serinler ya

İnsallah sağlıkla gelsin canım

Ay Allah gerçekten sabır versin, ben böyle bi duruma düşerim diye çok korkuyorum çünkü ağzımın hiç ayarı yoktur cevap veririm yeri gelir bağırırım. Az biraz tanırlar beni sanırım cesaret edemezler bir şey demeye.
şeninde Allah yardımcın olsun canım zor

doğru haklısın, mama alan bebeler tosun gibi , ama en azındam alması gerekn kiloyu alsa onada razıyım
Canım hergün kaç kilo alıyor ? Dr götürüyormusun ? Normalde hergün 20gram alması gerekiyor yani doğumdan 2 haftayı sayma sonrasında 20 gram alması gerekiyor , ben kilo alsın diye hala preaptamil kullanıyorum , dr kesecekti , ama önce azalttı verdiğim sayıyı sonra baktı kilo alımı azaldı kesmedi şuanlık devam edelim dedi

Bende orada çalışıyorum şuan doğum iznindeyim kile gidiyorsunuz dicem ama 34 hafta de üzeri için yeni poliklinik açıldı artık oraya muayene oluyoruz.
Aaa öyle mi ben de doktor bulup muayene olcam diye kendimi yırttım resmen. Neden hiç kimse söylemedi ki. Aylık kontrollere giderken randevu bulup gidebiliyordum. 1 haftaya düşünce doğal olarak asla randevu bulamadım orada çalışan tanıdıklar doktorlardan rica etti randevusuz kabul etmeleri için. Kime gitsem 1 hafta sonra kontrole gel diyor randevu bulamıyorum dediğimde yapacağımız birşey yok diyordu. Hiç kimse 34 sonrası için ayrı poliklinikten bahsetmedi. 39 haftam dolduğunda acile gittim artık polikliniğe gitmene gerek yok 2 günde bir buraya gel dediler.

esmerim53 D derinmavi35 Canefsanim G gulbos B birkizannesi1
Mikyy38

Kızlar bende yarın 39+0 oluyorum, ilk hamileliğim ve kızım olacak. Bendede ne sancı var ne başka birşey. Doktorum 2 ekime kadar gelmezse suni sancıyla başlatırız dedi. 2 ekimde tam 41+0 olucaz. Son zamanlarda böyle beklemek insanı gerçekten çok yoruyor. Helede arayan soran merak eden insanlardan iyice bunaldım artık. Psikolojim alt üst oldu, durduk yere herşeye sinirlenir ağlar oldum. 9 ayda yaşamadığım duygu karmaşasını şu son 1 haftadır fazlasıyla yaşıyorum

Ayni durumdayiz. Artik insanlara cevap vermek istemiyorum. Ayaklarim asiri sisti bu hafta ellerimde hareket etmekte zorlanmaya basladim.Duygusal anlamda coktum.Normal dogum icin cok uygunmus diye bekliyoruz 2 gunde bir hastanedeyim.ama asla bir belirti yok.Sadece sertlesmeler var.Bu sureci atlatmak icin kendime sarmaya basladim iyi geldi

Sertleşmeler bendede var benim doktorum o kadar sık çağırmıyor. Çarşamba günüydü kontrolüm, bir dahaki kontrolüm önümüzdeki cuma. 10 günde bir çağırıyor gibi bir durum var bende.

Kendinizi sıkmayın uzmeyin lutfen, dunyada dogmayan bebek yoktur. Vakti gelince dogacak. Hem stres dogumun baslamasini engelliyor, gerekn hormonlar salgilanmiyor stres yuzunden.. Arayan soranlara da daha zamani var deyin ya da acmayin telefonlari ben acmiyorum valla sonra baya zaman gecince whatsaptan yaziyorum, gormedim duymadin uyuyordum falan diye, daha dogmadi dogunca haber veririm diyorum konusma boylece bitiyor.. meditasyon yapin mum yakin rahatlayin, beden rahat olunca hersey rahat olacak.. birsuru kisi kasilma yasamiyor, kontrole gittiginde acilma oluyor, sizinde oyle olacaktir belki

Çok iyi anlıyorum canım seni ama az kaldı
Benim doktorumda haftada bir çağırıyor, plesanta yaşlanması çıktı geçen hafta bende, bebeğim bir haftada hiç kilo almamıştı, eğer yarında almamışsa yatış verecek bana kaşar muz yemekten bir hal oldum vallahi kendi gelsin istiyorum ama günüme göre 2500 gr suan maalesef

Normalde 38den sonra acilde muayene olunuyordu ama şimdi 34 hafta üzerine ayrı poliklinik açıldı bakıyor orası çünkü haftada bir randevu bulunmuyor zaten. Yarın kontrole gidicem bende işte bakalım. O polikliniğe Ayşegül hanım bakıyor doktor olarak bu arada bilginiz olsun

İnanın şu son dönemde bende bu konuda çok bunaldım artık insanların arayıp sormasından sıkıldım. Duygusallık bende de aşırı var ama azcık sabır az kaldı inşaallah

canım en son 15.gün kontrolüne götürdük doğum kilosuna yaklaşmıştı ama ulaşmamıştı ilk 2 hafta zateb uyandırmak işkenceydi, 3.hafta gayet iyi emdi sütüm de vardı bez kaka idrar sayısı da iyiydi ama 2 3 gündür mesela eskisi gibi emmiyor eş zamanlı sütüm de az , bugün bana extra sarı göründü gözüme gene sarılığı arttı, eşim inat ediyor mama vermeyelim diye bana kalsa verirdim günde 2 3 defa çünkü ABO uyuşmazlığı var sarılığa çok daha meyilli, bi gün az emse hemen sararıyor, sütüm yetmiyor demekki çünkü asla memede az kalmıyor en az 20 dk emiyor hatta 45 50 dk yı buluyor ben çekiyorum o rağmen böyle, henüz tam ölçmedik gerçi 1.ay kontrolüne gidecez haftaya ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…