2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya şöyle tutsa keşke memeyi de bende açsam ama zor daha gözü kapalı ağzı açık bağırıyor gaz damlasıda aldık ama yine rahat değil ya
Gazı varken acaba meme mi veriyorsun eğer çok yaygara yapıyorsa kucağına alıp sakinlestirip ondan sonra meme vermeyi denesen kapar mi acaba ?

canım bebekler sadece sıvı aldığı için ilk 6 ay boyunca hep sulu kaka yaparlarmış, benim oğlum da 1 saat içinde 3 defa kaka yaptığı olmuştur bağırsak hareketine bağlı bence
Sağol canım içim rahatladı , o kadar kaka yaptı ama hala sancısı var , kuçağımda uyuyor bıraktığım an bağrıyor , bu arada burda bi arkadaşın önerisiyle bibs emzik aldım , ve işe yaradı o kadar rahatladım ki anlatamam , sancısı gelince emziği nasıl sıkı sıkı emiyor yavrum rahatlatıyor

15 gün sonundaki kilosu kaç olmalı ki yada kaç kilo almış olmalı canım

1 haftada yorulduk 1 ay da gelir her halde

Ben bırakmadım valla. Geldi ama yeterli değil bence
Henüz yeterli değilse devam et sen canım ben şuan sadece günde bir rezene çayı içiyorum . Çocuk doktorum bestak damlayı birakabilirsin istersen dedi.
Bu arada günde 3 öğün kullanmazsan anlamı yok Muş bilgin olsun

Maşallah bizimki 5 gündür 12 12 buçuk gibi emziriyorum 3 civarı kalkıyor emiyor 6bucuktan sonra kalkıyor bunu sürdürsem yetecek bana şimdilik

Sağol canım kullanıyorum ya 4 bile oluyordur belki.. bende rezene içiyorum. Bugün de aktardan bir çay aldık bakalım

Maşallah bizimki 5 gündür 12 12 buçuk gibi emziriyorum 3 civarı kalkıyor emiyor 6bucuktan sonra kalkıyor bunu sürdürsem yetecek bana şimdilik
Bence bunda gayet güzel bir düzen ya. Bizim daha düzen yok. Yavrucum sütle doysa oluşacak düzen inş.
2sinin de derecesi aynın olunca birleştirsem? Şöyle sabah 8 de sağdım emzirme sonrası azıcık bir şey geldi poşetle buzdolabına koydum. Sonra 2 gibi bir daha sağdım. Onu da buzdolabına koydum biberonla. O soğuyunca diğer poşede eklesem?

iyi bari çok şükür, cidden kurtarıcı emzik yaa

nasıl kullancaz canım, bende verdim siparişi

Olmaz bir kere buzdolabindan cikarip isisini değiştirdiğin sutu tekrar sogutamazsin.cok riskli anne sutu kolay bozulan bir urun. Bence girme bu ise

Selam kızlar. İlk zamanlar geceleri 5 dakika bile uyumayan bebem vardı. Şimdi gündüzleri uyumuyor. 1-2 ye kadar bekleyip 30cc mama verip yatıyor. Biraz uyuyor. Mamadan mı yoksa artık yorulduğı için mi uyuyor anlamıyorum.
Günde 1 yada 2 defa bu şekilde 30 cc mama vermiş oluyorum. Çiş kaka durumu iyi. Fakat sürekli emmek istiyor. Memeyi hırsla tutup sonra sakinliyor uykuya geçiyor. Kucağımdan bıraktığım anda yine başa dönüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…