2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Doktorlar hesap yaparken doğduğu günü saymıyor bende 41 de çıkarayım diyorum

Bizim hatununda gaz sancıları başladı sanırım, dün gece dar etti dünyayı yatağa koyduğum anda ağlama krizine girdi gece 1.30 gibi pes edip eşime devrettim ben 2 saat uyudum sonra ben devraldım. Ben mama + emzirme şeklinde gidiyorum aralarda sağım yapıp onuda biberonla veriyorum. Henüz doğum kilosuna ulaşmadı emzir süt gelir kısmı bende işlemedi evdeki 5 yaş çocuğa rağmen memeden indirmedim bebeği ama işe yaramıyor o yüzden mama öcü kısmına kapalıyım

24 saat dolunca 1 gün oluyor o yüzden ilk gün sayılmıyor..

Gözün aydın canım hayırlısı ile kucağına al inşallah

Bende kontrolden cıktım, bugün tam 40 hafta oldum. Bana da 3 cm açıklık ile yatış verildi ve şu an fitil başladı. Bu gece veya yarın bekliyoruz kızımı inşallah
Bana dua edin lütfen

Yaa aynıyız neredeyse hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah kızlarımızı

Bugünün bomba haberleri

Sağlıkla kavuşun dualarım sizinle

Bende perşembeye kavuşuyorum kızıma nasipse

Ah bambam aynı düşünce bende de var hep
Keşke şeffaf olaydı göreydik
Meme ucum çıkmadı diye silikonla başladık mecbur
Ona doluyor ama bebe ne kdr emiyor ne gidiyor bilmiyorum hiç

Bnm doktor takabilirsin diyor ama ağrılarım geçmeden takamam gibi

dogum parasi icin nasil basvuru yapılır e devletten başvurabikiyir muyuz bi de sut parasi var eşi memur olanlar ona basvurabiliyor mu

Ay ne güzel canım sağlıkla gelsin bebeğin

Kızlar sütümü sagip dolaba koyduğumda bir süre sonra altta su üstte yağ gibi bir tabaka olarak ayrışıyor sütüm, nedense kesilmiş gibi gelip beni rahatsız ediyor. Böyle olması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…