hepimiz aynı dertten muzdaribiz, yenidoğanların huyu bu ve 3 aya sürebiliyormuş, bu gece 2 defa yatakta kucağıma yanıma aldım çok güzel uyudu ama korktum yanımda tutmaya, yatağına geri koyduğumda uyandı, yine bana uyku yok tabiSelam kızlar. İlk zamanlar geceleri 5 dakika bile uyumayan bebem vardı. Şimdi gündüzleri uyumuyor. 1-2 ye kadar bekleyip 30cc mama verip yatıyor. Biraz uyuyor. Mamadan mı yoksa artık yorulduğı için mi uyuyor anlamıyorum.
Günde 1 yada 2 defa bu şekilde 30 cc mama vermiş oluyorum. Çiş kaka durumu iyi. Fakat sürekli emmek istiyor. Memeyi hırsla tutup sonra sakinliyor uykuya geçiyor. Kucağımdan bıraktığım anda yine başa dönüyoruz.
Aminn canım benim teşekkür ederimCanım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel günler de insalah pes etmeden emzir gelecek sutun hemen gelmeyebilir gayet normal sezeryan olduğu için ben eve gidip duş alınca gelmişti
Aynen öyle bu kadar kolaylık sağlicanı hiç düşünmemiştimiyi bari çok şükür, cidden kurtarıcı emzik yaa
Clusterfeeding'i araştır canım, ilk bebeğim ilk 3 ay asla memeden inmemişti. Sütüm yetmiyor sanmıştım ta ki clusterfeeding'i araştırana dek.Selam kızlar. İlk zamanlar geceleri 5 dakika bile uyumayan bebem vardı. Şimdi gündüzleri uyumuyor. 1-2 ye kadar bekleyip 30cc mama verip yatıyor. Biraz uyuyor. Mamadan mı yoksa artık yorulduğı için mi uyuyor anlamıyorum.
Günde 1 yada 2 defa bu şekilde 30 cc mama vermiş oluyorum. Çiş kaka durumu iyi. Fakat sürekli emmek istiyor. Memeyi hırsla tutup sonra sakinliyor uykuya geçiyor. Kucağımdan bıraktığım anda yine başa dönüyoruz.
Merhaba canım hepimizin ki aynıSelam kızlar. İlk zamanlar geceleri 5 dakika bile uyumayan bebem vardı. Şimdi gündüzleri uyumuyor. 1-2 ye kadar bekleyip 30cc mama verip yatıyor. Biraz uyuyor. Mamadan mı yoksa artık yorulduğı için mi uyuyor anlamıyorum.
Yok ısıtçam demedim aslında ikisi de buzdolabı soğuğunda olunca birleştirsem dedim aslında ama neyse ben hiiç riske girmeyeyşmOlmaz bir kere buzdolabindan cikarip isisini değiştirdiğin sutu tekrar sogutamazsin.cok riskli anne sutu kolay bozulan bir urun. Bence girme bu ise
Bizimkiler de böyle canım :) gündüz yatak atıyor bebişleriSelam kızlar. İlk zamanlar geceleri 5 dakika bile uyumayan bebem vardı. Şimdi gündüzleri uyumuyor. 1-2 ye kadar bekleyip 30cc mama verip yatıyor. Biraz uyuyor. Mamadan mı yoksa artık yorulduğı için mi uyuyor anlamıyorum.
hepimiz aynı dertten muzdaribiz, yenidoğanların huyu bu ve 3 aya sürebiliyormuş, bu gece 2 defa yatakta kucağıma yanıma aldım çok güzel uyudu ama korktum yanımda tutmaya, yatağına geri koyduğumda uyandı, yine bana uyku yok tabi
Hemen bakıyorumClusterfeeding'i araştır canım, ilk bebeğim ilk 3 ay asla memeden inmemişti. Sütüm yetmiyor sanmıştım ta ki clusterfeeding'i araştırana dek.
Merhaba canım hepimizin ki aynıben çareyi emzikte buldum bide bazen kendi yanımda uyutuyorum mesela dün gece saat 2 den sonra aldım yanımda uyudu , süt verdim uzanarak , kıpırdatmadan emdi ortada uydu
Bizimkiler de böyle canım :) gündüz yatak atıyor bebişleri
Ben henüz başlamadım. Doktora sormamışım ne zaman başlanır diye aranızda soran var mı? Ben bu siteden aldım.. Lohusa korsesi modeli. Ama rahim toparlayıcı mı alsaydım acaba diyorum.Günaydın kızlar, çoğunuz sağlıkla kucaklariniza almışsınız çok şükürsağlıkla mutlulukla buyusunler...
Ben size korse soracağım, sezeryandan sonra hangi korseyi kullandınız.. memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız?
Terletiyor mu acaba korse? Inceleyim canım bu siteyi de çok teşekkür ediyorumBen henüz başlamadım. Doktora sormamışım ne zaman başlanır diye aranızda soran var mı? Ben bu siteden aldım.. Lohusa korsesi modeli. Ama rahim toparlayıcı mı alsaydım acaba diyorum.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Anladım canm benim ev ortalama 25 derece genelde. Bide benim kız üstünü değiştirirken bile titremeye başlar hemen üşüyen bebek yani.Terlerse hasta olur asıl. Evin içi 28 30 arası gece en kötü 27 şuan..bizim ev sıcak. Geceleri yulum giydiriyorum içine zıbınsıZ
Sen de clusterfeeding araştır canım, bu zamanlar da geçeceksürekli emmek istiyo doysada ya emzik avent almıştım atıyo ağzından çıkan onuda başka marka denicem sanırım artık öok zorlanıyorum uyumuyo ve hep emmek istiyo
2 günde 1 yıkıyoruz canım benimkinin saçları çok kirleniyorKızlar bebeleri kaç günde bir yıkıyorsunuz. Her gün yıkayan var mı
Canım sağlıkla kavuşun inşallah bir avazdaKızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum
Hadi hayırlısı ile sağlıkla kucağına al canım gönlüne göre olacak inşallahKızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?