2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
hepimiz aynı dertten muzdaribiz, yenidoğanların huyu bu ve 3 aya sürebiliyormuş, bu gece 2 defa yatakta kucağıma yanıma aldım çok güzel uyudu ama korktum yanımda tutmaya, yatağına geri koyduğumda uyandı, yine bana uyku yok tabi

Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel günler de insalah pes etmeden emzir gelecek sutun hemen gelmeyebilir gayet normal sezeryan olduğu için ben eve gidip duş alınca gelmişti
Aminn canım benim teşekkür ederim
Evet benimde 3. Gün geldi şimdi evde emzirme savaşları ve sağım modundayım

Clusterfeeding'i araştır canım, ilk bebeğim ilk 3 ay asla memeden inmemişti. Sütüm yetmiyor sanmıştım ta ki clusterfeeding'i araştırana dek.

Merhaba canım hepimizin ki aynı ben çareyi emzikte buldum bide bazen kendi yanımda uyutuyorum mesela dün gece saat 2 den sonra aldım yanımda uyudu , süt verdim uzanarak , kıpırdatmadan emdi ortada uydu

Günaydın kızlar, çoğunuz sağlıkla kucaklariniza almışsınız çok şükür sağlıkla mutlulukla buyusunler...
Ben size korse soracağım, sezeryandan sonra hangi korseyi kullandınız.. memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız?

Olmaz bir kere buzdolabindan cikarip isisini değiştirdiğin sutu tekrar sogutamazsin.cok riskli anne sutu kolay bozulan bir urun. Bence girme bu ise
Yok ısıtçam demedim aslında ikisi de buzdolabı soğuğunda olunca birleştirsem dedim aslında ama neyse ben hiiç riske girmeyeyşm

Bizimkiler de böyle canım :) gündüz yatak atıyor bebişleri

Uykusuz kalmak düzen oturmaması bir derece aslında. Ama beni asıl endişelendiren doymuyor mu bu çocuk düşüncesi. Keşke memeler şeffaf olsa da gideni görseydik.

Clusterfeeding'i araştır canım, ilk bebeğim ilk 3 ay asla memeden inmemişti. Sütüm yetmiyor sanmıştım ta ki clusterfeeding'i araştırana dek.
Hemen bakıyorum

Merhaba canım hepimizin ki aynı ben çareyi emzikte buldum bide bazen kendi yanımda uyutuyorum mesela dün gece saat 2 den sonra aldım yanımda uyudu , süt verdim uzanarak , kıpırdatmadan emdi ortada uydu

Emzik bende veriyorum. Hatırlarsınız belki karşıydım bide büyük konuşmamak gerekiyormuş. Bir süre oyalıyor en azından

Bizimkiler de böyle canım :) gündüz yatak atıyor bebişleri

En azından yalnız değilmişim

Ben henüz başlamadım. Doktora sormamışım ne zaman başlanır diye aranızda soran var mı? Ben bu siteden aldım.. Lohusa korsesi modeli. Ama rahim toparlayıcı mı alsaydım acaba diyorum.

Terletiyor mu acaba korse? Inceleyim canım bu siteyi de çok teşekkür ediyorum

Kızlar az önce muayeneden çıktım 3 cm açıklıkla yatış verdi bebek iri biraz boyum da kısa duruma göre normal yada sezeryan olucam bugün de doğum günüm çok istiyordum doğum yapmayı nasip olucak inşaallah, dualarınızı bekliyorum

Canım sağlıkla kavuşun inşallah bir avazda

Hadi hayırlısı ile sağlıkla kucağına al canım gönlüne göre olacak inşallah

Kızlar belki ben buralarda değilken konuşmuşsunuzdur. Şu kırk mevzusu. Doğduğu günü sayıyor musunuz? Benim kızım 13 Eylül doğumlu. Doğduğu günü saymayınca bugün 13 günlük oluyor. Bazı uygulamalar doğduğu günü de sayıyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…