- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Hayat satıcısından(trendyol, hepsiburada) alıyordum molfixin kendi sitesinde de internet alışverişinde bu satıcıya yönlendiriyorBen yeni bezlerden almistim Ben ince ama gösterge var o zaman eski mi oluyor ? Bu arada boyutlar büyümüş mu küçülmüş mu bu arada 1 no elimde patladigindan beri stoklamiyorum Ben hep mavi molfix i migros un int sitesinden eve siparis veriyorum hep 2. Si %50 ind oluyor öyle 4 tane aliyorum
Bazen akıyor, bebeğim uyurkende akabiliyor normal bu durumGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Ah canım benim güzel kuzum rabbim yardımcınız olsun tez vakitte şifa diliyorumKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Uzun emzirme sonucu diğer memeden süt gelmesi artık son sütü içmiş meme değiştirme zamanı gelmiş demekmiş ben öyle biliyorum kuzuGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Allahim onu korusunKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Canım hastanede değil miydiniz zaten , korkma Allahın izniyle iyileşecektir sıvı kaybından halsiz düşmüştür o , çok çok geçmiş olsunKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Benim bebek emmeye başlarken öbür göğsüm sızlayip akmaya başlıyor sonra kesiliyor, acaba benim gibi olan var mıUzun emzirme sonucu diğer memeden süt gelmesi artık son sütü içmiş meme değiştirme zamanı gelmiş demekmiş ben öyle biliyorum kuzu
Allah'ım şifa versin inşallah canım sen çok güçlü bir annesin bebeğin de senden güç alıp toparlanacaktir hemenKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Ah canım benim güzel kuzum rabbim yardımcınız olsun tez vakitte şifa diliyorum
Allahim onu korusundualarim seninle kuzu ınsallah bir an önce toparlanır
Canım hastanede değil miydiniz zaten , korkma Allahın izniyle iyileşecektir sıvı kaybından halsiz düşmüştür o , çok çok geçmiş olsun
Şekeri düşük diye öyle olmuştur merak etmeyin. Serumla toparlayıp gönderirler yine eve Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallahCumadan beri hastanedeyiz ama hep aksamlari eve gönderiyorlar. Dun serumdan sonra ayran icip kraker yeyince kendini toparlar diye yolladilar yine.
Bu sefer iyice kotulesince babasi goturdu. Giderken kotuydu, duymuyordu beni cevap vermiyordu. Evde yalniz kaldim bebekle buraya geldim bende.
En kısa zamanda iyileşir canım üzme kendini dua ederiz tabi rabbim şifa versin kuzumaKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Bende mama verince dşrek kabız oluyo o yüzden sordum geçmiş olsun kuzuyaCanım çok şükür o günden sonra kendi yapmaya devam etti kakasını, mamayı geçen hafta cumartesiden itibaren kestim tamamen
Yok canım süt az olunca geçtiHala devam ediyorsa ağrı şişlik, hastaneye gidip (ya kadın doğuma, ya çocuk bölümüne ya da acile) hastane tipi sağma makinesi ile sağım yaparsan tıkalı olan kanalları güzelce boşaltmış olursun canım.
Geçmiş olsun cnm ne dedi Dr ateşi falan mı vardıKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Doktor susuz ve gidasiz kaldigi icin demis, dedigin gibi sekeri dustu herhalde.Şekeri düşük diye öyle olmuştur merak etmeyin. Serumla toparlayıp gönderirler yine eve Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Tesekkur ederim,En kısa zamanda iyileşir canım üzme kendini dua ederiz tabi rabbim şifa versin kuzuma
Rota olmus canim, dun teshis kondu, cumadan beri gidip geliyorduk hastaneye. Su an 39.5 ates, ishal, susuzluk ve gidasizlik sebebiyle hastanede musahade altinda.Geçmiş olsun cnm ne dedi Dr ateşi falan mı vardı
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşur. Çok üzüldüm çok iyi bir annesin belli kiKizlar buyuk bebeğime dua edin olur mu, az once baygin vaziyette hastaneye goturuldu.
Tesekkur ederim Yaseli. Bu arada soruna da cevap vereyim, artik buyuyor, algilari acildigi icin yasiyorsunuz bunlari.Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşur. Çok üzüldüm çok iyi bir annesin belli ki
Akıyor bazen hatta mochiyü o nedenle almıştım ben hamileyken oyle oluyormuş o sutu toplamak içinmiş diye. Ama sanırım herkeste olmuyormuş deneyinlş annelerin bazısı alar, bazısı onun için hollanda ineği olmak lazım demiştiGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Cok gecmiş olsunCumadan beri hastanedeyiz ama hep aksamlari eve gönderiyorlar. Dun serumdan sonra ayran icip kraker yeyince kendini toparlar diye yolladilar yine.
Bu sefer iyice kotulesince babasi goturdu. Giderken kotuydu, duymuyordu beni cevap vermiyordu. Evde yalniz kaldim bebekle buraya geldim bende.
Teşekkür ederim böyle bir durumda bile cevap verdiğin içinTesekkur ederim Yaseli. Bu arada soruna da cevap vereyim, artik buyuyor, algilari acildigi icin yasiyorsunuz bunlari.
Büyüyor annesi, bizde de oldu loş bir odaya geç ona sarıl güzel ninniler söyle sakinleştir algıları açılınca böyle olması normalmişKızlar bir şey soracağım. Şu 15 güne kadar bebeğim gece de gündüz de uyuyordu. 15 gündür gündüz tilki uykusunda yatıyor. Sadece kucakta uyuyor en ufak harekette uyanıyor böyle olunca akşam 6 gibi 2 saatlik ağlama seansımız başlıyor. Günüm sürekli onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Nerede hata yapıyorum ya da ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?