2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayat satıcısından(trendyol, hepsiburada) alıyordum molfixin kendi sitesinde de internet alışverişinde bu satıcıya yönlendiriyor
Tekrar bez alacağımda farkettim ürünler tamamen yenilenmiş eski ürünler yerine dediğim gibi değiştirmişler çoğu kişi memnun değil
Alırsan 1 paket alıp bak en azından zararın olmasın
Güzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Bazen akıyor, bebeğim uyurkende akabiliyor normal bu durum
Hiperlaktasyon için farklı bulgularda olması gerek diye biliyorum

Güzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Uzun emzirme sonucu diğer memeden süt gelmesi artık son sütü içmiş meme değiştirme zamanı gelmiş demekmiş ben öyle biliyorum kuzu

Ah canım benim güzel kuzum rabbim yardımcınız olsun tez vakitte şifa diliyorum

Allahim onu korusun dualarim seninle kuzu ınsallah bir an önce toparlanır

Canım hastanede değil miydiniz zaten , korkma Allahın izniyle iyileşecektir sıvı kaybından halsiz düşmüştür o , çok çok geçmiş olsun

Cumadan beri hastanedeyiz ama hep aksamlari eve gönderiyorlar. Dun serumdan sonra ayran icip kraker yeyince kendini toparlar diye yolladilar yine.

Bu sefer iyice kotulesince babasi goturdu. Giderken kotuydu, duymuyordu beni cevap vermiyordu. Evde yalniz kaldim bebekle buraya geldim bende.

Şekeri düşük diye öyle olmuştur merak etmeyin. Serumla toparlayıp gönderirler yine eve Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah

Yok canım süt az olunca geçti

Şekeri düşük diye öyle olmuştur merak etmeyin. Serumla toparlayıp gönderirler yine eve Allahım Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Doktor susuz ve gidasiz kaldigi icin demis, dedigin gibi sekeri dustu herhalde.

bu sefer yatirabiliriz diye konuşmuş. Yaninda da olamadigim icin sabir gosterip, dua okumaktan baska birsey gelmiyor elimden.
En kısa zamanda iyileşir canım üzme kendini dua ederiz tabi rabbim şifa versin kuzuma
Tesekkur ederim,
Geçmiş olsun cnm ne dedi Dr ateşi falan mı vardı
Rota olmus canim, dun teshis kondu, cumadan beri gidip geliyorduk hastaneye. Su an 39.5 ates, ishal, susuzluk ve gidasizlik sebebiyle hastanede musahade altinda.

Kızlar bir şey soracağım. Şu 15 güne kadar bebeğim gece de gündüz de uyuyordu. 15 gündür gündüz tilki uykusunda yatıyor. Sadece kucakta uyuyor en ufak harekette uyanıyor böyle olunca akşam 6 gibi 2 saatlik ağlama seansımız başlıyor. Günüm sürekli onu uyutmaya çalışmakla geçiyor. Nerede hata yapıyorum ya da ne yapabilirim?

Akıyor bazen hatta mochiyü o nedenle almıştım ben hamileyken oyle oluyormuş o sutu toplamak içinmiş diye. Ama sanırım herkeste olmuyormuş deneyinlş annelerin bazısı alar, bazısı onun için hollanda ineği olmak lazım demişti
Cok gecmiş olsun

Büyüyor annesi, bizde de oldu loş bir odaya geç ona sarıl güzel ninniler söyle sakinleştir algıları açılınca böyle olması normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…