Canım külot dar giyme sık sık değiş ve her seferinde ütüleyerek giy , sudan başka bişeyle yıkama genital bölgeyiKızlar hamileleiğimden beri genital bölgemde koku var bana bi fitil vermişti doktorum ama hiç bi işe yaramadı ne yapcam önerisi olan var mıdır
Ben de merak ediyorum onu 17 kasımda da benimki bitecek. İznim var biraz rapor hakkım var bir iki ay daha maaş almaya çalışacağımKızlar benim doğum iznim 6 Kasım'da bitiyor, memurum. Bugün ki maaşım tam yattı. Oldu ki ücretsiz izne ayrılcam, tam yatan maaştan fazlalığı veriyor muyum, süreç nasıl işliyor??
3 numarayı önceden stoklamadıysan eğer molfix tüm bezlerini değişti yeniler daha ince ve ıslaklık göstergeleri yok boyutlada bir tık oynamışlar45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Ben de öyle yapıyorum ama ıslak mendil kayabiliyo ya da onu kaldırdığım an serptirebiliyor anlamadım bu işiBezi açar açmaz pamuk yada ıslak mendille üstünü kapatıyorum, ama kesin çözüm olmuyor tabi
Aynı bizim de öyle kaçış yok.. erkek çocuk zor derlerdi daha doğar doğmaz başladı zorluğuYaa anladımbu sf her emzirme öncesi yapın diyen var çok fazla değil mi? Haftada bir falan yapılsa
Ayy bugün tam 1 aylık olduk. Aynı şeyleri yaşadık cidden çok zorlu bi gündü. Rabbim kolik bebelere şifa ailelere de güç kuvvet versin inşallah. Bebiş ağlayınca çaresiz kalmak çok zor
Arkadaşın yazdığı gibi bende alt silme pamuğu kullanıyorum onunla kapatıyorumbazen neyse yapacağı yok diyip aldığımda yapıyor. Yani kaçış ve kesin çözüm yok ya kendini ya etrafı suluyor
Evet bekliyorum o da işe yaramıyor açınca fışkırtıyorAyy sorma ya ne kadar beklesemde açtığım gibi estiriyor oğlum
Bunu deniyim inşallah işe yararAa ne yapmak gerekiyormuş? Senin geçti mi hırıltı canım
Canım öncelikle bezin sağ tarafından yaptığı için benim oğlan sol tarafının cırt cırtını açıyorum. Ordan bi hava giriyor. Sonra göbeğini ıslak mendil ile siliyorum mendili göbeğinde tutuyorum 3 dk. O esnada yapmış oluyor bir vukuat yaşamamış oluyoruz. Böyle yaptığımdan beri hiç sorun yaşamadım.
Hangi bezi kullanıyordun canım?45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
Vukuatsız altını kapatırsam kendimi şanslı hissediyorumBen de öyle yapıyorum ama ıslak mendil kayabiliyo ya da onu kaldırdığım an serptirebiliyor anlamadım bu işi
Aynı bizim de öyle kaçış yok.. erkek çocuk zor derlerdi daha doğar doğmaz başladı zorluğu
Evet bekliyorum o da işe yaramıyor açınca fışkırtıyordemek herkes aynı dertten muzdarip
Bunu deniyim inşallah işe yarar
Üç gündür bizimde öyle önceden ne güzel 2 saat derin uyurdu yatağında şimdi maksimum yarım saatSorma bİzde aynı dönemdeyiz. Uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakka sürmeden uyanıyor. Bir daha emerek uyuyor.. en son pes ettim yatağa yatırmadım kucağımda uyuyor 2 saattir. Bakalım gece kolay geçse bari
Canım 2 numara sleepy çok küçük hiç açma istersen, molfix 2 numara bende şu an kullanıyorum o da Prima 2 no dan küçük ama şimdilik yeterli baby turco denemedim bir tane 1 numara gelmişti o da bize küçük geldiSevgili anneler size bir soru: sleepy natural ve bionatural kullanıyordum biliyorsunuz, sleepy ıslak mendille silince pişik yoktu ama hep bir kızarıklık vardı. Baby turco ıslak mendil ile silince baya düzeldi. Annem de unibaby almış şimdi onu deniyorum. 1 numara bezler bende de sıkıyor son 15 20 tane kaldı. Elimde de 2 numara sleepy natural ve mavi molfix var. Sizce yeni bezde sleepy natural artı iyi gelen bir ıslak mendille ilerleyeyim mi yoksa komple molfix mi deneyeyim? Korkum molfixten sonra sleepy kullanmak zorunda kalırsam pişik yapması. Ne dersiniz?
Elimde 2 paket 2 numara sleepy natural, 1 paket 2 numara mavi molfix var. 3 numarada baby turco ve prima deneyeceğim onlar da var. Soru şu aslında, elimdeki sleepyleri açayım mı hiç açmadan vereyim mi?
Acmadiginiz bez paketlerini nereye veriyorsunuz?Sevgili anneler size bir soru: sleepy natural ve bionatural kullanıyordum biliyorsunuz, sleepy ıslak mendille silince pişik yoktu ama hep bir kızarıklık vardı. Baby turco ıslak mendil ile silince baya düzeldi. Annem de unibaby almış şimdi onu deniyorum. 1 numara bezler bende de sıkıyor son 15 20 tane kaldı. Elimde de 2 numara sleepy natural ve mavi molfix var. Sizce yeni bezde sleepy natural artı iyi gelen bir ıslak mendille ilerleyeyim mi yoksa komple molfix mi deneyeyim? Korkum molfixten sonra sleepy kullanmak zorunda kalırsam pişik yapması. Ne dersiniz?
Elimde 2 paket 2 numara sleepy natural, 1 paket 2 numara mavi molfix var. 3 numarada baby turco ve prima deneyeceğim onlar da var. Soru şu aslında, elimdeki sleepyleri açayım mı hiç açmadan vereyim mi?
Yeni doğum yapmış bşr baska anneye soracaktım bi de etrafımda yardım yapan birileri var onlaraAcmadiginiz bez paketlerini nereye veriyorsunuz?
doktor bişi dedi mi bnm bile kaç gümdğr istiyo kolayı 9+4 üm ilk bebem karnımda öldü diye içemiyorummmMaşallah sancı gözükmüyor zamanında sağlıcakla gelsin prenses
korkulacak hiçbir şey yok hissedilmiyor bile rahat olun
Ben dayanamayıp kola içiyorumlimonata meyve suyu soğuk çay ne bulursam buralar 42 derece
Ben hiç molfix den başka kullanmadim kuzum o yuzden diğerlerinin kalıbını bilmiyorum ama sleepy kalıbı küçük diye duydumSleepy mi diye merak ettim 1 numarasını almıştım benim minnacık oğluma bile küçük geldi, prima premium care kullanıyorum bi de onun1 numarası bile bayağı götürür, mavi molfixi de yeni aldım gelsin bi onunda boyutunu merak ediyorum ama sanırım prima kadar büyük değil o da
Ben yeni bezlerden almistim Ben ince ama gösterge var o zaman eski mi oluyor ? Bu arada boyutlar büyümüş mu küçülmüş mu bu arada 1 no elimde patladigindan beri stoklamiyorum Ben hep mavi molfix i migros un int sitesinden eve siparis veriyorum hep 2. Si %50 ind oluyor öyle 4 tane aliyorum3 numarayı önceden stoklamadıysan eğer molfix tüm bezlerini değişti yeniler daha ince ve ıslaklık göstergeleri yok boyutlada bir tık oynamışlar
Ben hamile olan arkadaşıma veriyorumAcmadiginiz bez paketlerini nereye veriyorsunuz?
Benimki akıyor , böyle olması gerekiyor canım korkmaGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Canım benim öyle oluyordu ama geçti 40 a doğru düzene oturdu diyebilirim çok aşırı şiş olmuyor artık mesela ama süt var normal diye biliyorum çünkü annem benimde böyleydi dediGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Benim baya akıyorGüzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?