2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar hamileleiğimden beri genital bölgemde koku var bana bi fitil vermişti doktorum ama hiç bi işe yaramadı ne yapcam önerisi olan var mıdır
Canım külot dar giyme sık sık değiş ve her seferinde ütüleyerek giy , sudan başka bişeyle yıkama genital bölgeyi

Kızlar benim doğum iznim 6 Kasım'da bitiyor, memurum. Bugün ki maaşım tam yattı. Oldu ki ücretsiz izne ayrılcam, tam yatan maaştan fazlalığı veriyor muyum, süreç nasıl işliyor??
Ben de merak ediyorum onu 17 kasımda da benimki bitecek. İznim var biraz rapor hakkım var bir iki ay daha maaş almaya çalışacağım yeni yıla kadar ötelersem bir yıllık izin daha patlatacağım inşallah

45. Günden sesleniyorum bacaklar sıkmaya başladı 2 numara bez 2 paket kaldi direniyorum 2 paket bitene kadar dayanmaya calisicam 3 noya paket bittiğinde geciyorumm arkadan gelen annelere duyurulur
3 numarayı önceden stoklamadıysan eğer molfix tüm bezlerini değişti yeniler daha ince ve ıslaklık göstergeleri yok boyutlada bir tık oynamışlar

Bezi açar açmaz pamuk yada ıslak mendille üstünü kapatıyorum, ama kesin çözüm olmuyor tabi
Ben de öyle yapıyorum ama ıslak mendil kayabiliyo ya da onu kaldırdığım an serptirebiliyor anlamadım bu işi
Aynı bizim de öyle kaçış yok.. erkek çocuk zor derlerdi daha doğar doğmaz başladı zorluğu
Ayy sorma ya ne kadar beklesemde açtığım gibi estiriyor oğlum
Evet bekliyorum o da işe yaramıyor açınca fışkırtıyor demek herkes aynı dertten muzdarip
Bunu deniyim inşallah işe yarar

Sevgili anneler size bir soru: sleepy natural ve bionatural kullanıyordum biliyorsunuz, sleepy ıslak mendille silince pişik yoktu ama hep bir kızarıklık vardı. Baby turco ıslak mendil ile silince baya düzeldi. Annem de unibaby almış şimdi onu deniyorum. 1 numara bezler bende de sıkıyor son 15 20 tane kaldı. Elimde de 2 numara sleepy natural ve mavi molfix var. Sizce yeni bezde sleepy natural artı iyi gelen bir ıslak mendille ilerleyeyim mi yoksa komple molfix mi deneyeyim? Korkum molfixten sonra sleepy kullanmak zorunda kalırsam pişik yapması. Ne dersiniz?

Elimde 2 paket 2 numara sleepy natural, 1 paket 2 numara mavi molfix var. 3 numarada baby turco ve prima deneyeceğim onlar da var. Soru şu aslında, elimdeki sleepyleri açayım mı hiç açmadan vereyim mi?

Vukuatsız altını kapatırsam kendimi şanslı hissediyorum
Hele gece üstünü başını komple değişince uykusu açılıyor baya sıkıntı
Her gün çamaşır yıkıyorum kış geliyor nasıl kuruyacak hiç bilmiyorum kurutma makinası şart gibi görünüyor

Bide arada taşıyor çişi baya, ya ben kapatamıyorum ya da emzirirken fln oynuyor bez totosunda

Sorma bİzde aynı dönemdeyiz. Uyuyor yatağa yatırıyorum 5 dakka sürmeden uyanıyor. Bir daha emerek uyuyor.. en son pes ettim yatağa yatırmadım kucağımda uyuyor 2 saattir. Bakalım gece kolay geçse bari
Üç gündür bizimde öyle önceden ne güzel 2 saat derin uyurdu yatağında şimdi maksimum yarım saat
Kokumuzu istiyorlar koynumda uyuyor gık demeden ama yatağa koyunca başlıyor ağlamaya

Canım 2 numara sleepy çok küçük hiç açma istersen, molfix 2 numara bende şu an kullanıyorum o da Prima 2 no dan küçük ama şimdilik yeterli baby turco denemedim bir tane 1 numara gelmişti o da bize küçük geldi

Acmadiginiz bez paketlerini nereye veriyorsunuz?

doktor bişi dedi mi bnm bile kaç gümdğr istiyo kolayı 9+4 üm ilk bebem karnımda öldü diye içemiyorummm bu bebemd
e 1 aydır azıma sürmedim

Ben hiç molfix den başka kullanmadim kuzum o yuzden diğerlerinin kalıbını bilmiyorum ama sleepy kalıbı küçük diye duydum

3 numarayı önceden stoklamadıysan eğer molfix tüm bezlerini değişti yeniler daha ince ve ıslaklık göstergeleri yok boyutlada bir tık oynamışlar
Ben yeni bezlerden almistim Ben ince ama gösterge var o zaman eski mi oluyor ? Bu arada boyutlar büyümüş mu küçülmüş mu bu arada 1 no elimde patladigindan beri stoklamiyorum Ben hep mavi molfix i migros un int sitesinden eve siparis veriyorum hep 2. Si %50 ind oluyor öyle 4 tane aliyorum

Güzel anneler; emzirirken diğer göğsünüzden de süt akıyor mu? Özellikle onu uzun süre emzirmediyseniz. Hiperlaktasyon diye bi durum varmış ondan korkuyorum da.
Canım benim öyle oluyordu ama geçti 40 a doğru düzene oturdu diyebilirim çok aşırı şiş olmuyor artık mesela ama süt var normal diye biliyorum çünkü annem benimde böyleydi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…