Valla iyi kafayı yemiyoruz bu düşüncelerle analık ne zor yaaMemeyi emerken böyle hımm hımm gibi sesler çıkarıyordu bir de onu çıkarmasın mı çok üzüldümneden kusuyorlar çok emip anlamadım. Hani istediği kadar emzirecektik ten tene temas önemliydi çok üzgünüm ve kimse beni anlamıyor
Geçmiş olsun cnm metsil le aynı etken maddede sab simplex var daha etkili onu almanı öneririm kızımda çok kullandım şimdi oğlum içinde aldımKızlar acile gittik dayanamayıp çok ağlıyordu. Bebeğimin ateşi evde 37.7 çıkarken hastanede 36.7 çıktı. Doktor solunumuna baktı birde röntgen çektirdi. Aşırı gaz birikmiş huzursuzluğu ondan dedi lavman yaptırdı. Ama tamamen içindeki gazı boşaltamadı istersen biogaia veya bitkisel gaz damlaları kullanabilirsin dedi. Sizin var mı kullandıklarınız biz metsil kullanıyoruz ama çok da bir faydası yok sanki.
Tesekkur ederim. Ya evdeyken temizlikti, yemekti oydu buydu bittikten sonra vaktim kaldiysa, uykum da yoksa geliyorum buraya. Calismayi biraktigimdan beri kendimi ise yaramaz hissediyordum. Bana iyi geliyorsunuz.Ay cnm benim 2 çocukla bunca yoğunluk arasında bizimlede ilgilenmemçok sağol lohusalık ta gerçekten zormuş doğumda tum bildiklerimi unuttum burdan okuyorum bilgiler tazeleniyor geçmiş olsun tekrar
O seslerden neden rahatsiz oldun ki? Mutlu sesler degil miydi? Benim kizlar da emerrken cok himmmlardi ama ben severim o sesleri, "oo cok lezzetli meme" diyorlar bence :) tabi sesler mutluysa.Memeyi emerken böyle hımm hımm gibi sesler çıkarıyordu bir de onu çıkarmasın mı çok üzüldümneden kusuyorlar çok emip anlamadım. Hani istediği kadar emzirecektik ten tene temas önemliydi çok üzgünüm ve kimse beni anlamıyor
Canim sütünün azaldigini doktor mu soyledi, senin kendi dusuncen mi? Neden boyle dusundun bi anlatir misin, yanlis giden birsey varsa duzeltmeye calisalim?Selam kızlar nasılsınız bizde durumlar şöyle benim sütüm baya azaldı eşim mama aldı artı bestlak aldım bestlak la arttı biraz sütüm mamaya ihtiyaç kalmadı derken bugün sinir stres etti eşim beni kv kp faktörleri yüzünden ve süt yine azaldı
Canım senin bebiş emzik tutuyor muydu, sanki sevmiyordu. Nasıl sevdirdinÇocuğumu emzikten kıskandığıma inanabiliyor musunuz? Baya baya ağladımbir tek bende rahatlayıp susuyoru nerden çıktı bu emzik
Canım çok geçmiş olsun. Benimkide çok emiyor emdikçe kusuyordu aşırı olmasada her beslenmeden sonra mutlaka 1 2 yemek kaşığı kadar kusuyordu. Doktorumun önerisiyle her ağladığında meme vermek yerine emzik vermeye başladım dün. Dünden beri hiç kusmadı desem yeri. Mide ağzına kadar dolunca fazlasını dışarı atıyor bence, emzik kullanınca hem kendi sakinleşti hem midesi gereksiz yere dolmadı böylelikle kusmadı. Bu arada bizimde gaz problemimizden dolayı doktorumuz bizede sab simplexle bir probiyotik verdi dünden beri kullanıyoruz ama gazda bir değişiklik yok
Herkese merhaba okuyorum genelde ama yazmaya fırsatım olmuyor. Daha kırkımız çıkmadan birde eşim ertelenebilir bir ameliyatı bu hafta oldu. Bir bebek bir 5 yaş ve bir koca bebek eklendi bakım hizmetlerine. Bugün minigimin ilk ay aşısı vardı ASM de kilo takibi yapıldı ve verdiğim 180 CC mama desteğinin yetersiz kaldığını söyledilee. Doktoruda arttır diyordu ben süt için uğraşıyordum boşa çaba demekki. Sağlam ağladım şimdi daha iyiyim 3350 doğmuştu şimdi 3900 normalde bir aydan sonra bir kilodan fazla alması beklenirmis. Hipp mamadan sonra çok ağlıyor diye conformil deniyorum daha iyi gibi. Birde gaz sorunu için mommys bliss gripe water aldım eczaneden büyük kızımda da etki etmişti bunada üzerinde yazdığı kadar vermediğim halde efsane etkiliyor tavsiye ederim
Benimki de almadı ağzına verince öğürüp midesini bulandırıyorSu emzik sevdirmenin bir yontemi varsa gencler bana da bir deyiverin. Emzige cok ihtiyacim var
Ben hiç vermemiştim canım. Daha doğrusu 1 kere verdik 1 haftalıkken doktorda çok ağlarken. Sonra jiç vermedim.Canım senin bebiş emzik tutuyor muydu, sanki sevmiyordu. Nasıl sevdirdin
Ayy nasıl iyi geldi mesajın var ya. Çok iyi anlamışsın beni canımSevgiliNewMamaa kauçuk ya da silikon bir emzik senin kızınla arandaki bağı senden alamaz. O hala senin kokuna ihtiyaç duyuyor, hala seninle rahatlıyor. Emzik onun emme refleksini rahatlatmak, ani ölüm riskini azaltmak ve uykuya dalışınu kolaylaştırmak için var. O senin rakibin değil senin hatta sizin yardımcınız. Böylelikle kızın kusmayacak sen üzülmeyeceksin kızın açlığını tokluğunu sana daha iyi gösterebilecek. O sesleri de kendisini sürekli besleyip kusmasına gerek burakmadığın için teşekkür gibi düşün. Nasıl memende bunu yapıyorsa simdi de yine sana boyle tesekkur ediyor ya da bu refleks kaynaklı bir ses ve bu yuzden yapıyor senş de hala seviyor diye düşün. Emzik ona senin sıcak kollarını, kokunu veremez. Emzik onu 9 ay taşımadı uğrunda squat yapmadı emzik senin yardımcın. Olaya bu sekilde bakmaya calıs.
Bestlak ile birlikte rezene+kimyon çayı öneririm umarım tekrar düzene girer sütün, sütüm azaldı düşünceside etkilerSelam kızlar nasılsınız bizde durumlar şöyle benim sütüm baya azaldı eşim mama aldı artı bestlak aldım bestlak la arttı biraz sütüm mamaya ihtiyaç kalmadı derken bugün sinir stres etti eşim beni kv kp faktörleri yüzünden ve süt yine azaldı
Bez değişiminde sakin olduğu zamanlar zeka kartlarını başını çevirdiği yöne koyuyorum inceliyor, sakinliği devam ederse kartları elime alıp takip ettiriyorum bazen çıngırak ile sese tepki veriyor mu diye kontrol ediyorum daha sonra altına destek koyup yüzüstü durmasını sağlıyorum bazen kafasını kaldırıyor etrafına veya kartlara bakıyor bazende hoşlanmıyor devam ettirmiyorum, kitap okumayı daha 2 kere yapabildim, tamamen bebeğimin ruh haline göre mümkün oldukça yapıyorum, omzumuza veya dizimize bize bakmayacak şekilde koymakta tummy time olarak geçiyor canını sıkma yavaş yavaş düzene oturtucaz her gün bebeklere bunları yapmak kolay olmuyor huyları çok değişkenGünaydın kızlar benim birkaç sorum olacaktı
Bebeğim gecenin ikinci yarısında uyurken kafasını sağa sola çeviriyor hızlı hızlı ve sürekli mırıldanıyor. Gaz olabileceğini düşünerek masja ve bacaklarını hareket ettiriyoruz ama fayda etmiyor.
Ve ikinci sorum 2 aylık olacağız şu an için onunla konuşma ve şarkılara eşlik etme dışında hiç aktivite yapamıyorum. Vicdan azabı çekiyorum artık hiç ilgilenmiyorum diye. Oyun halısında yatmak istemiyor. Kitap okumayı daha denemedim bile sürekli kucakta hareket halinde olmak istiyor. Yapılan yemeği bile yiyemiyorum ve kendimi çok beceriksiz, yetersiz hissediyorum. Çoğu zaman sakin bir çocuğum var ama yinede yapamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz yapmak için uğraşayım
Ben bi yerde okumustum emzirirken kendinizi memelerinizden bol bol süt akiyormus gibi düşünün kendinizi memeden akan süt deniz olmuş ve siz orda gunesleniyormussunuz gibi düşünün diyordu bi seminerde kullaniyorlarmis ve böyle düşünen kadınların memelerinden süt akmaya basliyormus bi öyle yapsana canim emzirirken belki faydası olur sen bak yetmediğini dusunmussun hep öyle olmuş bir de onun tam tersini yapBizede başından beri mama verin dediler hem kan uyuşmazlığı vardı sarılık riski yüksekti hemde düşük kiloda doğmuştu ve sütüm çok az geliyordu, çok direndim mama vermemek için ilk 10 günden sonra kestik 1.ay kontrolünde kilosu çok az artmıştı dr tekrar başlattı ama yine dr un önerdiği şekilde vermedim sütüme güvendim, 2 hafta sonra tekrar gittik dr 2 katına çıkardı mamayı , olmayınca olmuyor yapacak bişey yok şimdi hala bile azıcık toparlasa eşim mama verme diyor ama ben aç kaldığını düşünerek veriyorum, hala dr un istediği gibi vermiyoruz o ayrı ama çiş takibini yapıyorum az yapınca direk mama veriyorum, süt için yapmadığım şey kalmadı ki bence besinlerde alakası yok tamamen psikoloji ve hormonlarla alakalı, yetmediğini düşündüm hep ve öyle de oldu, iyi düşünelim iyi olsun bi şekilde doyacak büyüyecek bu bebeler
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. Ben zeka kartlarını alıyorum anlatmaya çalışıyorum. Renk, desen onu çağrıştıran şeyleri anlatıyorum. Bolca kelime duysun diye sanırım sıkıyorumBez değişiminde sakin olduğu zamanlar zeka kartlarını başını çevirdiği yöne koyuyorum inceliyor, sakinliği devam ederse kartları elime alıp takip ettiriyorum bazen çıngırak ile sese tepki veriyor mu diye kontrol ediyorum daha sonra altına destek koyup yüzüstü durmasını sağlıyorum bazen kafasını kaldırıyor etrafına veya kartlara bakıyor bazende hoşlanmıyor devam ettirmiyorum, kitap okumayı daha 2 kere yapabildim, tamamen bebeğimin ruh haline göre mümkün oldukça yapıyorum, omzumuza veya dizimize bize bakmayacak şekilde koymakta tummy time olarak geçiyor canını sıkma yavaş yavaş düzene oturtucaz her gün bebeklere bunları yapmak kolay olmuyor huyları çok değişken
İlkin şekerli suya batırıp vermiştikSu emzik sevdirmenin bir yontemi varsa gencler bana da bir deyiverin. Emzige cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?