2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah kolaylık versin pes...
Amin amin 2 çocukla ihtiyaç olmasa çağırmazdım
Ahahah doğru dedin valla dener filan :)
Geldi benim kv bu arada başladı sınavım bana sabır dileyin
Allah sabır versin

'Kaynanan buyuk cocugunun ozguveni ile oynuyor boyle yaparak, ayrica sevilmedigini, tercih edilmedigini hissettirerek gelecekteki iliskilerini etkiliyor.' katılıyorum öyle bir şey olmasın diye büyüğüyle ilgileniyorum sarılıp öpüyorum sürekli.ama devam ederse çatıcam.kızım kimseye gidip sarılmaz sırf bu yüzünden 1 yaşından beri bu kız beni sevmiyor diyip duruyor hatta geçen ay misafirliğe gittik orda milletin içinde diyor.o sevip sevmemeyi bilmez dedim belki de sen sevmiyorsundur dedim öyle şey mi olur kızın kendini sevdirmiyor hem kardeşi ufak ondan daha çok sevilir diyor
Ben regl 8 aylıkken olmuştum

Dün gece feci ağrım vardı ağlaya ağlaya emzirdim ve sıcak su torbası koydum hep, düğüm düğüm olmuştu memem elimi bile süremiyordum, sağdım ama süt gelmedi ve tıkanmıştı sıktığımda bile süt gelmiyordu masaj yapa yapa ve sıcak uygulama yaparak gelmesini sağladım, çare bol bol emzirmek maalesef sütün geliyorsa tekrar sağman gerekiyor, ciddi bi enfeksiyon yoksa ilaç vermiyorlar zaten bol bol emzirme ve sağma öneriyorlar

Bezin islakligindan öyle olması çok mantıklı hiç öyle düşünmemiştim aklıma da gelmezdi açıkçası daha bir dikkat etmem lazım sağol canım
Sütle ilgili de kaynatirken mikroplar ölüyor canım öyle bişey olmaz ama sagim yapılan hayvan hastalıklı ise kaynatsan da hastalık geçer .

Resmini çektim bakalım canım süt kesiği gibi kalıntıları var doktora göstericem bakalım

Canım önlük çok aldım ama yatarken yandan kustugu için omuz kısımları kirleniyor ön değil .önlüğü yan taksam hangi omuzun batacagi belli değil . Bende özele gidiyorum o konuda şanslıyız wp dan yazıyoruz cvp veriyor

Yatarken önlük takmıyorum canim ben Allah korusun ağzına alir emer onu boğulur diye ben sadece kucakta uyanıkken ya da gözümün önünde sabahları uyurken yan çevirip koyuyorum gece yatirmadan önce omzumda gaz çıkarıyorum üstüm afedersiniz totoma kadar kusmuk oluyo öyle yatiriyorum

Kızlar multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben pregnacare kullanıyorum. Eczaneden 400 küsür gibi bir fiyata almıştım. Hepsiburadada şuanda indirimde. 2 kutusunu 550tlye aldım.

İlgilenenlere duyurulur

Anneniz gelirim diyorsa bu imkanı kullanın bence yarım gün çalışmak gibi avantajınızda var. Benim böyle bir şansım olsa sanırım bir yaşından sonra anneme baktırırdım hem biraz büyümüş olur.

Yarin kontrolu var mutlaka soracagim bunu hepimize lazim bi bilgi.

Normalde ısı ile mikroplar ölür diye biliyorum ama bilemedim şimdi

Ben kizlarim konusunda cok cadiyim acikcasi. Kimse gık diyemiyor, buyuk ilk dogdugunda olay cikarmistim hic yapmayacagim birseydi hala nasil yaptim bilmem, o gun bugundur bu tarz laflar etmeye cesareti yok kimsenin.

Sut olayini mutlaka danisicam doktora kizlar.
Bir sure cig sut olayindan uzaklasicam, su anda da evde yeni mayalanmis 3 kg yogurt ve yine 3 kg sutten tatlilar var haftasonu bebek misafirimiz olur diye yapmistim.

Kızlar selam,

5 günün üzerinde yoğun bakmda kaldığımız için BERA işitme testi istenmişti. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı?

Kızlar günaydın, çalışan anneler; işlere geri dönecek misiniz, yoksa sonuna kadar ücretsiz izin hakkımı kullanirim mi diyorsunuz?
Bana kalsa en erken 2-3 yaş, gönlümden geçen 4-5 yaşa kadar çalışmamak. Ama böyle bir imkan var mıdır bu kadar uzun süre ücretsiz izin verirler mi bilmiyorum. Arkadaşın dediği gibi her anına tanıklık etmek, ben büyütmek istiyorum. Özellikle ilk 3 yaş anne ile ayrılmaması bence çok önemli

Yaa maşallah ne güzel göbek katmanı zamanla gider hiç dert etmeyin. Bizde gitmek istiyoruz kırkımız çıktıktan sonra da korkuyorum üşütürsek diye. Ortam ve su sıcaklığı nasıldı? Ağladı mı hiç korktu mu sudan bebiş?

Kızlar bugün çook kustu kızım. Doktora gittik. Çok emzirmişsin dedi. 2.5 saatten erken emzirme. 3 4 saat tut dedi. Röntgen çekildi kaka varmış lavman yaptı (her zaman yaptığı kadar yaptı ekstra bşr etkisi olmadımhenüz) samp simplex verdi..
En son 1 de emdi. Uyudu 5 te 10 dakka emdi kustu. Bu öocuk nasıl çok beslenmekten kusar anlamıyorum...

Benim bebeğim banyoda çığlık çığlığa ağlayan bir bebek, gitmeden önce o günüm kötü geçmesin diye gitmekten kaç kez vazgeçtim, spa sahibine durumu ilettim. Merak etmeyin çok sevecek dedi ve bir cesaret gittik. Suya girdiği an sus pus oldu. Bacaklarını hareket ettirdi çok eğlendi bence. Hiç aglamadi. Beni çok şaşırttı. İnşallah her ay gitmeyi düşünüyorum. Bence kesinlikle bir şans verin. Su sıcaklığı çok idealdi. Ortam sicakligi da çok iyidi hiç usumedi bebeğim

Yaa ne güzel çok sevindim sizin ve bebişinizin adına bizde gideriz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…