Evet 1aydan sonra istediği zaman kalkabilir. Çişli olursa sorun değil ama kala pişik yapar diye korkup alıyorum ben. Dün akşam 9 da uyudu mesela 2buçukta kalktı. Ellemedim hiç uykusuzdu da gündüzdenHappykids uygulamasında günlük gelişime bakıyordum. Artık bebeğinizi gece beslenme ve alt temizliği için rahatsız olmadığı sürece uyandırmayın diyor. Geçen bir arkadaş da demişti daha uzun süre dayanabilir diye. Bunu doktora soran oldu mu?
Hayir yahu, yatma ozelligi simdi fark edemiyorsunuz da sunun icin lazim, 6 ay sonrasi bebiskolar yemek yerken bayiliyor genelde :) uykuya yenik dusuyorlar cok sevimli bir sekilde. O yuzden lazim o özellik. :) biraz daldiktan sonra kaldirir yerine yatirirsin ya da hassas bir bebiskoysa orda uyutmaya devam edesin diye yatma ozelligi onemli.Evet iki tepsiliymiş ikisi de çıkıyor.
Ama çocuğu yedikten sonra hemen yatırcaz mı ya midesine oturur şakasız soruyorum
Komikli videolarda görüyordum yerken uyuyan bebekler falan anladım şimdi. Bu çocuk çok fena acemiliğime geliyor gözüm yese bi tane ustalık eseri yapardım da neyse Nazeninle öğreneceğizHayir yahu, yatma ozelligi simdi fark edemiyorsunuz da sunun icin lazim, 6 ay sonrasi bebiskolar yemek yerken bayiliyor genelde :) uykuya yenik dusuyorlar cok sevimli bir sekilde. O yuzden lazim o özellik. :) biraz daldiktan sonra kaldirir yerine yatirirsin ya da hassas bir bebiskoysa orda uyutmaya devam edesin diye yatma ozelligi onemli.
Ikea tipi sandalyede uyuyakalan bebegi ordan kaldirirken bacagi takılıyor mesela pıt diye uyaniyor.
Kızlar dün kızımı gastroentolojiye götürdüm ancak yazabiliyorum. Süt alerjisi mi yoksa laktoz intoleransı mı henüz belli değil.
Relaktaza devam edeceğiz, her emzirmede verebilirsin dedi. Karnı çok şiş olduğu için karın ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Birde ben 3 hafta boyunca süt süt ürünü ve dana eti yemeyecekmişim. Sakın kaçamak yapma sonuçlar yoksa bizi yanıltır dedi. 3 hafta sonra kontrolümüz var, muhmelen kesin tanı o zaman konacak.
Benim için zorlu zamanlar başladı canım daha şimdiden sütlü tatlılar ister oldu
Kızlar sizinde bilginiz olsunTweetiy NewMamaa DusunceBulutu
Bence çok küçükler.Happykids uygulamasında günlük gelişime bakıyordum. Artık bebeğinizi gece beslenme ve alt temizliği için rahatsız olmadığı sürece uyandırmayın diyor. Geçen bir arkadaş da demişti daha uzun süre dayanabilir diye. Bunu doktora soran oldu mu?
Valla öyle bende kafayı yemek üzereyim ne yiyeceğimi düşünürkenBu alerji konusu çok sıkıntı ya allah yardım etsin
zaten normaldede gaz olcak diye yenilecek şeyler çok sıkıntı ben artık ne yesem diye düşünür oldum
O kadar damla şurup kullanıyo benmkide hala gazlı sürekli ayaklarını çekiyo sakinlemiyo uyurken bile skıyo kendini gaz dönemi bi tse gerçekten zor
diyet işi gerçekten zor Allah kolaylık versinKızlar dün kızımı gastroentolojiye götürdüm ancak yazabiliyorum. Süt alerjisi mi yoksa laktoz intoleransı mı henüz belli değil.
Relaktaza devam edeceğiz, her emzirmede verebilirsin dedi. Karnı çok şiş olduğu için karın ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Birde ben 3 hafta boyunca süt süt ürünü ve dana eti yemeyecekmişim. Sakın kaçamak yapma sonuçlar yoksa bizi yanıltır dedi. 3 hafta sonra kontrolümüz var, muhmelen kesin tanı o zaman konacak.
Benim için zorlu zamanlar başladı canım daha şimdiden sütlü tatlılar ister oldu
Kızlar sizinde bilginiz olsunTweetiy NewMamaa DusunceBulutu
Damla biraz rahatlattı canım ama tam anlamıyla düzelmedi. Karın şişliğide olunca bi diyet yapalım kontrol edelim dedidiyet işi gerçekten zor Allah kolaylık versinher paketli gıdada süt ürünü oluyor ya da süt ürününün yapıldığı yerde olduğu için bulaşma riski taşıyor. kabartma tozu ve vanilyaya bile bak. Hazır çorba jelibon meyvesuyu aklına gelebilecek her türlü şeyde.. çok dikkat et.
aslında kakada kan yoksa diyet yaptırmıyorlardı ama her doktor farklı oluyor sanırım.
Neden sadece damlayla devam ettirmedi çok işe yaramadı mı?
Bence gezdirmek de sıkıntılı.arkadaşımın kızı 5 aylık oldu annesini oturtmuyor sürekli gezdirmek zorunda yoksa kıyameti koparıyor.oturduğunuz yerde bebekle beraber hafifçe sağa sola sallanın.ben memede uyuması taraftarıyım ama işim olunca kv böyle yapıyor.Şüküryapıldı hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani
Geçmiş olsun 3 hafta sonra inşallah diyete gerek kalmaz.bizim de karın şişliği var 40da gidicem bakalım ne dicekDamla biraz rahatlattı canım ama tam anlamıyla düzelmedi. Karın şişliğide olunca bi diyet yapalım kontrol edelim dedi
Nazara gelirsin çok dillendirmeEvet 1aydan sonra istediği zaman kalkabilir. Çişli olursa sorun değil ama kala pişik yapar diye korkup alıyorum ben. Dün akşam 9 da uyudu mesela 2buçukta kalktı. Ellemedim hiç uykusuzdu da gündüzden
Evet bugün maşallah diyelim bizimki de uyuyor. O gözlerini şaşı yaptı demenize çok şaşırdım. Dün ben de dedim şaşı bakıyordu ama sıkıntı olsa göz kontrolünde söylerdi dedim doktor. Biraz görmeye başladılar ondan sanırımBence geçici ya sabah kalktı bugün uyudu mesela kalbinizi bozmayın. Anasıyla babasını kıskanmış sıpa
O uyanmasa da ben kaldırıyordum 3-4 saate bırakayım artık o zamanEvet 1aydan sonra istediği zaman kalkabilir. Çişli olursa sorun değil ama kala pişik yapar diye korkup alıyorum ben. Dün akşam 9 da uyudu mesela 2buçukta kalktı. Ellemedim hiç uykusuzdu da gündüzden
Bence gezdirmek de sıkıntılı.arkadaşımın kızı 5 aylık oldu annesini oturtmuyor sürekli gezdirmek zorunda yoksa kıyameti koparıyor.oturduğunuz yerde bebekle beraber hafifçe sağa sola sallanın.ben memede uyuması taraftarıyım ama işim olunca kv böyle yapıyor.
Geçmiş olsun 3 hafta sonra inşallah diyete gerek kalmaz.bizim de karın şişliği var 40da gidicem bakalım ne dicek
Nazara gelirsin çok dillendirmebence de alt alınmalı.benimki gece ufacık yapmış karanlıkta görmedim şuan baya pişik olmuş..
Ürünlerinin kaldırıldığını biliyordum da listerinde mi onlara aitmiş yaKızlar Johnson&johnson bebek pudrası yumurtalık kanseri yapıyormuş dünya kadar tazminat davası açmışlar bağlı olduğu tüm ürünlerle iflas duyurmuşlar kullanan varsa haberiniz olsun. Güvenmedim diğer ürünlerini de kullanırdım listerine, duş jeli marsellas, neutrogena kremiAllahım sen koru
Ya bu şaka mıBen burundaki kılcal damarlara zarar vereceğini düşünüyorum. Yazık günah el kadar bebek ve süpürge
Memede emerken uyumuyor mu benimki hep öylr uyur, slinge koyduğumda anında uyuyo ama uykusu çok hafif çıkardığım gibi uyanıyor sıpaŞüküryapıldı hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani
Ya bunu kendimize yapar miyiz, ben feristahi gelse süpürgeyle çektirmem burnumu. Bir de trendyolda en çok satılanlar arasında.Ya bu şaka mıminnacık bebeğin burnu nasıl elektrik süpürgesi ile çekilir , ben manueli bile kullanmaya çekiniyorum ya
Osman hoca videolardaki gibi mükemmele yakın mi ya merak ettimGerçekten Allah sizden razı olsun, bazen bir doktorla konuşuyorum gibi hissediyorumBen hep hamileliğimdeki kontrolüme bile giderken not alırdım, gerçekten insanın kafası rahatlıyor bende tavsiye ederim. Bu listeye göre şimdi yeniden notlar alıcam çok ama çok teşekkür ederim, arkadaşın dediği gibi çocuklarınız çook şanslı
Ay şansa Sivastayız ve ilk ay kontrolüne Osman Gönülal’ a gittik. İkinci ayda muhtemelen ona gideceğiz. Hangi videosu ben bir bakayım. Akşam huzursuzluğu daha mantıklı geldi kulağıma kolik gibi sürekli susmayan ağlama yok çünkü çok şükür.
Susmayan ağlama yok çok şükür mesela karnı ağrıyor gibi ağlıyor saat yönünde masaj yapıyorum emzik verince de susuyor hatta uyuyor. Sadece 19:00-23:00 arası mı desem emmiyor aslında emmek istiyor ama bi yeri ağrır gibi ağlıyor bende muhtemelen gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Doktor gazlı bi bebek olduğunu söyledi 10/8 demişti hattaama neden son 2 gündür akşamları oluyor onu anlamadım. Yediğim birşey gaz yaptı desem, aynı saatlerde başlar mı ağrı? Bakalım inşallah bi çözebilirim bu sorunu
Kızım ağlarken bir iki kere kulağını tuttu. Anne iç sesim "kesin orta kulak iltihabı geçiriyor olmalı" diye aşırı evham yaptı. Bunun belirtileri neler, sadece kulak tutmayla belli oluyor mu buEstafurullah canim benim.
Yalniz 41 gunluk olduguna gore 5.haftadasiniz, kolik yanlis bilmiyorsam 3.haftada basliyor (tabi iddia etmeyim gec baslamasi da olasidir muhtemelen)
Kolikse isiniz zor, ama her kolik bebegin kendini iyi hissettigi birseyler olabiliyor. Baba kucagi, anne sesi, elektrik supurgesi sesi, sallanma, karanlikta dolasma, bebek arabasiyla / arabayla dolasma gibi.
3-4 haftada 1 ayni gun oluyorsa muhtemelen buyume atagi.
Gazli bebekmis de zaten. Kiraz cekirdegini deneyin. Bele kemer olarak takilinca hem gazi aliyor hem de bebeklerin o sıkıştırılma ihtiyacini torpuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?