2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet 1aydan sonra istediği zaman kalkabilir. Çişli olursa sorun değil ama kala pişik yapar diye korkup alıyorum ben. Dün akşam 9 da uyudu mesela 2buçukta kalktı. Ellemedim hiç uykusuzdu da gündüzden

Evet iki tepsiliymiş ikisi de çıkıyor.
Ama çocuğu yedikten sonra hemen yatırcaz mı ya midesine oturur şakasız soruyorum
Hayir yahu, yatma ozelligi simdi fark edemiyorsunuz da sunun icin lazim, 6 ay sonrasi bebiskolar yemek yerken bayiliyor genelde :) uykuya yenik dusuyorlar cok sevimli bir sekilde. O yuzden lazim o özellik. :) biraz daldiktan sonra kaldirir yerine yatirirsin ya da hassas bir bebiskoysa orda uyutmaya devam edesin diye yatma ozelligi onemli.

Ikea tipi sandalyede uyuyakalan bebegi ordan kaldirirken bacagi takılıyor mesela pıt diye uyaniyor.

Komikli videolarda görüyordum yerken uyuyan bebekler falan anladım şimdi. Bu çocuk çok fena acemiliğime geliyor gözüm yese bi tane ustalık eseri yapardım da neyse Nazeninle öğreneceğiz

Kızlar dün kızımı gastroentolojiye götürdüm ancak yazabiliyorum. Süt alerjisi mi yoksa laktoz intoleransı mı henüz belli değil.
Relaktaza devam edeceğiz, her emzirmede verebilirsin dedi. Karnı çok şiş olduğu için karın ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Birde ben 3 hafta boyunca süt süt ürünü ve dana eti yemeyecekmişim. Sakın kaçamak yapma sonuçlar yoksa bizi yanıltır dedi. 3 hafta sonra kontrolümüz var, muhmelen kesin tanı o zaman konacak.

Benim için zorlu zamanlar başladı canım daha şimdiden sütlü tatlılar ister oldu

Kızlar sizinde bilginiz olsun Tweetiy NewMamaa DusunceBulutu

Şükür yapıldı hiç bu kadar sevinceğimi düşünmemiştim yani
Bebekleri nasıl uyutuyosunuz ya 0 3 ay düzen olmaz diye benim bir rutinim yok ama en başından beri kucakta gezdirince dalmayı çok seviyo
Ben artk kucakta zorlanıyorum kolum ağrıyo slinge koyuyorum dalıyo orda ayakta hiç sallamadım alışır diye ama geneldede slingte uyutmak en kolayıma gelen yani diğer türlü beşiğe koysam sallasam fln çok uzun sğrede dalıyo bazen dalmıyo hatta
Daha kısa sürede nasıl uyutcaz ya hep böylemi olcak hep kucaktamı yatcak yani

Bu alerji konusu çok sıkıntı ya allah yardım etsin
zaten normaldede gaz olcak diye yenilecek şeyler çok sıkıntı ben artık ne yesem diye düşünür oldum
O kadar damla şurup kullanıyo benmkide hala gazlı sürekli ayaklarını çekiyo sakinlemiyo uyurken bile skıyo kendini gaz dönemi bi tse gerçekten zor

Bence çok küçükler.
Hem açlık hem alt temizliği için uzun süre bırakılmamalı diye düşünüyorum.

Valla öyle bende kafayı yemek üzereyim ne yiyeceğimi düşünürken

diyet işi gerçekten zor Allah kolaylık versin her paketli gıdada süt ürünü oluyor ya da süt ürününün yapıldığı yerde olduğu için bulaşma riski taşıyor. kabartma tozu ve vanilyaya bile bak. Hazır çorba jelibon meyvesuyu aklına gelebilecek her türlü şeyde.. çok dikkat et.
aslında kakada kan yoksa diyet yaptırmıyorlardı ama her doktor farklı oluyor sanırım.
Neden sadece damlayla devam ettirmedi çok işe yaramadı mı?

Damla biraz rahatlattı canım ama tam anlamıyla düzelmedi. Karın şişliğide olunca bi diyet yapalım kontrol edelim dedi

Bence gezdirmek de sıkıntılı.arkadaşımın kızı 5 aylık oldu annesini oturtmuyor sürekli gezdirmek zorunda yoksa kıyameti koparıyor.oturduğunuz yerde bebekle beraber hafifçe sağa sola sallanın.ben memede uyuması taraftarıyım ama işim olunca kv böyle yapıyor.
Damla biraz rahatlattı canım ama tam anlamıyla düzelmedi. Karın şişliğide olunca bi diyet yapalım kontrol edelim dedi
Geçmiş olsun 3 hafta sonra inşallah diyete gerek kalmaz.bizim de karın şişliği var 40da gidicem bakalım ne dicek
Evet 1aydan sonra istediği zaman kalkabilir. Çişli olursa sorun değil ama kala pişik yapar diye korkup alıyorum ben. Dün akşam 9 da uyudu mesela 2buçukta kalktı. Ellemedim hiç uykusuzdu da gündüzden
Nazara gelirsin çok dillendirme bence de alt alınmalı.benimki gece ufacık yapmış karanlıkta görmedim şuan baya pişik olmuş..

Bence geçici ya sabah kalktı bugün uyudu mesela kalbinizi bozmayın. Anasıyla babasını kıskanmış sıpa
Evet bugün maşallah diyelim bizimki de uyuyor. O gözlerini şaşı yaptı demenize çok şaşırdım. Dün ben de dedim şaşı bakıyordu ama sıkıntı olsa göz kontrolünde söylerdi dedim doktor. Biraz görmeye başladılar ondan sanırım

İlk 3 ay alışmaz deniyo ama bencede kucakta uyumaya baya alıştı benimde uyuduğu için kolayıma geldiğinden hep öyle uyuttuk
Bundan sonra beşiğinde denicem biraz

Ürünlerinin kaldırıldığını biliyordum da listerinde mi onlara aitmiş ya

Memede emerken uyumuyor mu benimki hep öylr uyur, slinge koyduğumda anında uyuyo ama uykusu çok hafif çıkardığım gibi uyanıyor sıpa

Osman hoca videolardaki gibi mükemmele yakın mi ya merak ettim

Benim de bir sorum olcakti
Kızım ağlarken bir iki kere kulağını tuttu. Anne iç sesim "kesin orta kulak iltihabı geçiriyor olmalı" diye aşırı evham yaptı. Bunun belirtileri neler, sadece kulak tutmayla belli oluyor mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…