2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hep söylerim, hamilelik başlı başına komplikasyonlar bütünü, büyük küçük dertler ile bogusuyoruz malesef. Ben de cmv enfeksiyonu geçirmiştim burnum bile akmıyordu halbuki ve tam 9 gün hayata küsmüştüm. Doktor bebeği alalim risk alma dedi, bebeğimde gorme-isitme problemi olacak diye yıkıldım.. Doğduğunda yere bir şey düşmüş, sıçrayıp uyanmıştı o kadar sevinmiştim ki duyuyor benim kızım diye. Evlat olunca söz konusu, irili ufaklı tüm sinekler mide bulandırıyor malesef. Ama hiç bir şey yok gayet sağlıklı bebekleriniz çok şükür, ki sizin doktor bahsetmemiş bile bu ihtimalden

Oyy maşallah hayalimdeki ton ton kız

Bizde de hışırtılı kitap var , bende o asma yeri ne mana diyordum buraya asmak hiç aklıma gelmemişti asdfghj du bende bugün asim tşk teyzesi
Ayy başta sevmedi ağladı ama şimdi sesi duydukça sürekli eliyle ittiriyor umarım hoşuna gitmiştir Melikeben

Eklentiler

• image.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 50
Gündüz yatırabiliyomusunuz bebekleri ya sabah 9 dan beri 30 dk yattı sdece
Yatmıyo alıyorum ana kucağına üstelemiyorum sonra ağlıyo bir süre sonra tekrar yatırmaya yine yatmıyo döngüye girdim ya ağlamayıp durda hiç uyutmucam gerçkten gündüz bu çok yoruyo beni uyutmya çalışmak

Yaaa şuan çok rahatladım olumlu yorumlar duymak istiyor insan
Özelden bir şey sorabilir miyim sana

weewell yoğurt makinası aldım. Sana bakarsam alırım demiştim dimi neden aklıma düşürdün Gerçi iyi oldu maaşımı aldığımda baksaydım kesin Arçelik alırdım. Ablam kefir için bir şey yapmana gerek yok karanlık yere koyuyorsun oluyor dedi ve onun lafına güvenerek indirimdeydi de bunu aldım. Kalmadı dimi bir şey bi gelinliği kaldı kızımin

Dışarda hareket halinde de mi durmuyor canım, bebeler genelde hareketle sakinlesirler. Emziksiz nasıl sakin kalabilirin yollarını arayalım
Yani mesela evde pusete koyuyorum arabaya binip gezmeye gideceğiz ya faha evden çıkmadan bas nas bağrıyor.. kucakta indirip arabada pısete yatırsak yine ağlıyor. Uyumadığı sürece ağlıyor.. bebek arabasında da aynısı gezerken sahilde filan uyuyorsa sorun yok uyandığı an ağlıyor. Şöyle yatıp bakınayım demiyor.. sling.te aynı.. kanguru aldım onda da uyuyana kadar emzik vermezsem ağlıyo. Normalde evde hiç emzik vermiyorum ben.

Hahahah güldürdün beniben weewell almadım belki kendimi kandırıp arçelik alırım diye bekliyorum ama sen doğrusunu yaptın

Allah'ım seninki de çok fenaymis kız Hareket halinde sakin değilse ben zamanının gelmesini beklerdim, yani cevresini keşfedecegi, eline bir şey verince oyalanacagi zamanın gelmesini. Bir iki aya kadar gelmiş olur zaten, o zaman daha sakin kalabilir etraf ilgisini çeker. Doktorum bugün, rezillik bitti artık keyifli zamanlar başlıyor çevresi ilgisini çekecek biraz nefes alabileceksiniz, sürekli aglamiycak sizlanmiycak dedi

Benimde aksine gündüz uyuyor.(ama kucağımda yada memede bıraktığım an açıyor gözleri) sonra akşam 6dan 7 den sonra yok ne uyumak ne durmak sürekli mızır mızır.. 12ye 1e kadar 5 dakka uyuyup açıyor gözü eziyet oluyr geceler. Bende gündüz uyutmayayım diyorum da o zaman da gündüz huysuz..

İyi de balım doktorlar çıkarın hava alsın diyorlar yada benim çıkmam gerekiyor yada doktor va var. Bir şekilde dışarı çıkmak lazım yani. Onun keyfi gelmesini beklersek evde deliririm

Bu arada doktorunun ağzı bal yesin

Bzimki duruma göre gece yatıyo gibi 2 3 saatte bir uyanarak tabi
Sabah 7 8 güne başlıto normalde 9 10 gbi bi uyuması grek ki anlaşılıyo halinden esniyo gözler küçülüyo bir şekilde uyuyuyorum 30 dk yani sonra yine başa alıyoruz üstelemiyorum ana kucağına alıyorum biraz bakıyorum esniyo tekrar yatırmaya ama dalmıyo yani aydınlık diyede yatmıyo sanırım karanlık yapacak perde alıcam
Gündüz yatmayıncada akşama doğru 6 gibi yatarsa bu seferde geceye geçiyo ama gece için biraz erken bu seferde bi düzenleyenedim yani
Gündüz 4-7 saat uyur deniyo hangi bebek acaba o çok merak ediyorum
Seninkide gece gündüzü karıştırıyo sanırım

Hadi inş ya 2 aydan sonra herşey daha mı güzel olacak
Bizimde bgn 2 ay oldu

Hadi inş ya 2 aydan sonra herşey daha mı güzel olacak
Bizimde bgn 2 ay oldu
Doktor öyle dedi canım, tabi emekleyince yürüyünce gece uykusu çok hareketlendigi için yine sürekli bölünüyor diyen de var. Yaşayıp gorucez. Amaaan her süreç ayrı zor her süreç ayrı güzel bence. Artık her anından keyif almaya ve geleceği beklememeye başladım, belki böylesi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…