- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Hep söylerim, hamilelik başlı başına komplikasyonlar bütünü, büyük küçük dertler ile bogusuyoruz malesef. Ben de cmv enfeksiyonu geçirmiştim burnum bile akmıyordu halbuki ve tam 9 gün hayata küsmüştüm. Doktor bebeği alalim risk alma dedi, bebeğimde gorme-isitme problemi olacak diye yıkıldım.. Doğduğunda yere bir şey düşmüş, sıçrayıp uyanmıştı o kadar sevinmiştim ki duyuyor benim kızım diye. Evlat olunca söz konusu, irili ufaklı tüm sinekler mide bulandırıyor malesef. Ama hiç bir şey yok gayet sağlıklı bebekleriniz çok şükür, ki sizin doktor bahsetmemiş bile bu ihtimaldenYa gunlerdir kendimi yiyordum bende september. Benim gebeligim cok stresli gecti, yani anlatamayacagim kadar dev sorunlarla bogustum, o yuzden bebegimde bisey cikacak diye cok korktum hep. Bunu okuduguma cok sevindim, gerci benim kizima hicbir doktor mavi'de oldugu gibi supheyle yaklasmadi.
Abisi bol bol dalga geçiyo yeğeniyle halbuki kendi de koca kafa , ama ben cidden seviyorum çünkü neden ben küçük kafalıyımGorumcen duymasin diklo,
Ayy başta sevmedi ağladı ama şimdi sesi duydukça sürekli eliyle ittiriyor umarım hoşuna gitmiştirOyy maşallah hayalimdeki ton ton kız
Bizde de hışırtılı kitap var , bende o asma yeri ne mana diyordum buraya asmak hiç aklıma gelmemişti asdfghj du bende bugün asim tşk teyzesi
Ah hiç takılmadım bile benim yeğenim de koca kafalı bende çok severdim şimdi herkesin kafa şekline bakar oldum algıda seçicilikRica ederiz canım ne demek
Bu arada yanlış anlama koca kafa dedim ama çok severim koca kafa
Yaaa şuan çok rahatladım olumlu yorumlar duymak istiyor insanCanım ben hidrosefalili bebekler ile çok çalıştım ( eski mesleğim fizyoterapist )
İnan bir belirti yoksa bir tuhaflik yoksa öyle bir şey mumkun değil, illa kendini belli ediyor. Hani 3 cm 5 cm değil olay, epey belli ediyor kendini davranislarla.
İçini ferah tut lütfen
weewell yoğurt makinası aldım. Sana bakarsam alırım demiştim dimi neden aklıma düşürdünMelikeben yoğurt makinesi aldın mı? Şu arçeliğinki çok güzel kefir de yapıyor ama çok pahalı namussuz..
Yoyko buhar pişirici aldın mı? Ben aldım geldi içindeki plastik sarı çıktı iade ettim kullanılmış yollamış pislikler.. tekrar aldım☹
Yani mesela evde pusete koyuyorum arabaya binip gezmeye gideceğiz ya faha evden çıkmadan bas nas bağrıyor.. kucakta indirip arabada pısete yatırsak yine ağlıyor. Uyumadığı sürece ağlıyor.. bebek arabasında da aynısı gezerken sahilde filan uyuyorsa sorun yok uyandığı an ağlıyor. Şöyle yatıp bakınayım demiyor.. sling.te aynı.. kanguru aldım onda da uyuyana kadar emzik vermezsem ağlıyo. Normalde evde hiç emzik vermiyorum ben.Dışarda hareket halinde de mi durmuyor canım, bebeler genelde hareketle sakinlesirler. Emziksiz nasıl sakin kalabilirin yollarını arayalım
Hahahah güldürdün beniweewell yoğurt makinası aldım. Sana bakarsam alırım demiştim dimi neden aklıma düşürdünGerçi iyi oldu maaşımı aldığımda baksaydım kesin Arçelik alırdım. Ablam kefir için bir şey yapmana gerek yok karanlık yere koyuyorsun oluyor dedi ve onun lafına güvenerek indirimdeydi de bunu aldım. Kalmadı dimi bir şey bi gelinliği kaldı kızımin
Allah'ım seninki de çok fenaymis kızYani mesela evde pusete koyuyorum arabaya binip gezmeye gideceğiz ya faha evden çıkmadan bas nas bağrıyor.. kucakta indirip arabada pısete yatırsak yine ağlıyor. Uyumadığı sürece ağlıyor.. bebek arabasında da aynısı gezerken sahilde filan uyuyorsa sorun yok uyandığı an ağlıyor. Şöyle yatıp bakınayım demiyor.. sling.te aynı.. kanguru aldım onda da uyuyana kadar emzik vermezsem ağlıyo. Normalde evde hiç emzik vermiyorum ben.
Tabi canım konuşalımYaaa şuan çok rahatladım olumlu yorumlar duymak istiyor insan
Özelden bir şey sorabilir miyim sana
Benimde aksine gündüz uyuyor.(ama kucağımda yada memede bıraktığım an açıyor gözleri) sonra akşam 6dan 7 den sonra yok ne uyumak ne durmak sürekli mızır mızır.. 12ye 1e kadar 5 dakka uyuyup açıyor gözü eziyet oluyr geceler. Bende gündüz uyutmayayım diyorum da o zaman da gündüz huysuz..Gündüz yatırabiliyomusunuz bebekleri ya sabah 9 dan beri 30 dk yattı sdece
Yatmıyo alıyorum ana kucağına üstelemiyorum sonra ağlıyo bir süre sonra tekrar yatırmaya yine yatmıyo döngüye girdim ya ağlamayıp durda hiç uyutmucam gerçkten gündüz bu çok yoruyo beni uyutmya çalışmak
İyi de balım doktorlar çıkarın hava alsın diyorlar yada benim çıkmam gerekiyor yada doktor va var. Bir şekilde dışarı çıkmak lazım yani. Onun keyfi gelmesini beklersek evde deliririmAllah'ım seninki de çok fenaymis kızHareket halinde sakin değilse ben zamanının gelmesini beklerdim, yani cevresini keşfedecegi, eline bir şey verince oyalanacagi zamanın gelmesini. Bir iki aya kadar gelmiş olur zaten, o zaman daha sakin kalabilir etraf ilgisini çeker. Doktorum bugün, rezillik bitti artık keyifli zamanlar başlıyor çevresi ilgisini çekecek biraz nefes alabileceksiniz, sürekli aglamiycak sizlanmiycak dedi
Bu arada doktorunun ağzı bal yesinAllah'ım seninki de çok fenaymis kızHareket halinde sakin değilse ben zamanının gelmesini beklerdim, yani cevresini keşfedecegi, eline bir şey verince oyalanacagi zamanın gelmesini. Bir iki aya kadar gelmiş olur zaten, o zaman daha sakin kalabilir etraf ilgisini çeker. Doktorum bugün, rezillik bitti artık keyifli zamanlar başlıyor çevresi ilgisini çekecek biraz nefes alabileceksiniz, sürekli aglamiycak sizlanmiycak dedi
Ay bende bulayım da takayım bari belki ilgisini çekerAyy başta sevmedi ağladı ama şimdi sesi duydukça sürekli eliyle ittiriyor umarım hoşuna gitmiştirMelikeben
Benimde aksine gündüz uyuyor.(ama kucağımda yada memede bıraktığım an açıyor gözleri) sonra akşam 6dan 7 den sonra yok ne uyumak ne durmak sürekli mızır mızır.. 12ye 1e kadar 5 dakka uyuyup açıyor gözü eziyet oluyr geceler. Bende gündüz uyutmayayım diyorum da o zaman da gündüz huysuz..
Allah'ım seninki de çok fenaymis kızHareket halinde sakin değilse ben zamanının gelmesini beklerdim, yani cevresini keşfedecegi, eline bir şey verince oyalanacagi zamanın gelmesini. Bir iki aya kadar gelmiş olur zaten, o zaman daha sakin kalabilir etraf ilgisini çeker. Doktorum bugün, rezillik bitti artık keyifli zamanlar başlıyor çevresi ilgisini çekecek biraz nefes alabileceksiniz, sürekli aglamiycak sizlanmiycak dedi
Bizim saltanat 5 dk sürdü ama yinede denemekte fayda varAy bende bulayım da takayım bari belki ilgisini çeker
Büyüdükçe daha da farkına varıyorlar bir gün bile farkediyor gerçekten. İnsallah severAyy başta sevmedi ağladı ama şimdi sesi duydukça sürekli eliyle ittiriyor umarım hoşuna gitmiştirMelikeben
Doktor öyle dedi canım, tabi emekleyince yürüyünce gece uykusu çok hareketlendigi için yine sürekli bölünüyor diyen de var. Yaşayıp gorucez. Amaaan her süreç ayrı zor her süreç ayrı güzel bence. Artık her anından keyif almaya ve geleceği beklememeye başladım, belki böylesi daha iyidirHadi inş ya 2 aydan sonra herşey daha mı güzel olacak
Bizimde bgn 2 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?