2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bir şey soracağım bebeklerinizin göz rengi oturdu mu? Nazenin’in yeşil şu an değişir mi

Hamilelik sirasinda mi cmv gecirdin? Rabb'im korumus minnosu.
Abisi bol bol dalga geçiyo yeğeniyle halbuki kendi de koca kafa , ama ben cidden seviyorum çünkü neden ben küçük kafalıyım
Ahhahahsh ay Allah affetsin bende cok dalga gecerim nazar degmesin dusuncesiyle.

Hamilelik sirasinda mi cmv gecirdin? Rabb'im korumus minnosu.

Ahhahahsh ay Allah affetsin bende cok dalga gecerim nazar degmesin dusuncesiyle.
Rutin kan tahliliginde IgM pozitif çıktı yani o an geçirdiğim onaylandı. Avidite testi yaptılar sonucu 9 günde çıktı. %98 bağışıklı çıktım cmvye. Daha önce geçirmişim bu tekrarlayan enfeksiyon yani vücudum bağışıklık kazanmış. Allah korusun avidite düşük olsaydı gebeliğim sonlandırılacakti, çünkü bebeğime zarar verme olasılığı çok fazlaydı. Tekrarlayan enfeksiyon olduğu için bebeğime zarar vermedi Allah'a şükür. Doğduktan sonra testte yapıldı bebeğe geçmemiş bile enfeksiyon. Ama o günler çok çok kötüydü benim için

Kızlar bir şey soracağım bebeklerinizin göz rengi oturdu mu? Nazenin’in yeşil şu an değişir mi
Benimde çok açıktı koyulaştı son zamanlarda keşke renkli kalsaydı sizde renkli göz varmı melike biziim baba yeşil ama yok çocuklar ısrarla anne gibi kahverengi oldular

Bende zeka kartları çok vardı diye 2. seti aldım daha sonra 3. seti alırım diye planladım
Eğitici köpekçik geldi çok sevdik ailecek oynuyoruz

3 numara bio natural hepsiburada da var ben direk satıcı sleepy den satın alıyorum ıslak mendilinide bezinide

www.hepsiburada.com/magaza/sleepy

Ecologic bezinide migrosta gördüm

Bende zeka kartları çok vardı diye 2. seti aldım daha sonra 3. seti alırım diye planladım
Eğitici köpekçik geldi çok sevdik ailecek oynuyoruz
Bende de zeka kartları var ama bunlarla hikaye okumak hoşuma gitti. Eğitici köpekçik şu eline qyağına basılan peluş mu ben onu hamileyken almıştım da çıkarmadım ona erken değil mi

Eski molfixte gösterge var ama yenisinde yokmuş ben inceldiği halde fiyatıda aynı olduğu için almıyorum beğenmeyen kişi çok fazla
Sleepy naturale göre bio naturali daha çok beğendim 3 numara
Şuan goo.n 2 numarayıda deniyorum bu bezde gayet güzelmiş indirimlerden hangisini yakalarsam alırım
Sleepy bio natural goo.n premium a göre bir tık daha ince ama sleepy natural kağıt gibiydi ikisinide öpüp başıma koyuyorum o yüzden Ayrıca goo.n premium numaraları büyük prima gibi, migrosta veya internette bulabilirsin
D dddsss

Kizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Bende heyecanla bekliyorum benim minnoşumda çok heyecanlanıyo artık etkinliklerde eli ayağı durmuyo koşacak sanki yarın gelecek inşallah

Evet gaz bitcek diş başlıcak hep bir şey yani sağlık oldun ya öyle böyle büyücek

Bizimkinin dününü yazıyorum:

23:40 - 03:10
03:40 - 07:00
07:25 - 08:45

Sabah 8:45 uyanış

10:10 - 11:30 uyku (benim kucakta tabisi)
12:10 - 12:30 uyku (kucak)
12:50 - 13:45 uyku (kucak + anakucağı sallamalı)
15:15 - 15:50 uyku (kucakta)
17:00 - 17:40 uyku (kanguruda + emzik)
19:15 - 19:45 (anakucağı + emzik)
21:00 - 21:25 (kucak + emzik )

Sonra gece 1 zorla + emzik

Bugün:

00:30 - 06:15
06:45 - 10:15(8:30 9:30 arası mızıldama)

Sabah 10:15 uyanış

12:00 - 12:45
13:40 - 14:25
15:35 - uyuyor :)

İnşallah öyle kalırr çok severim yeşil göz
Renginde biraz değişiklik var açılma gibi ama belli bir renk yok gri hala
Bende eşimde ela gözlüyüz ya ela ya yeşil olsun diyorum ama kahverengi olursa çok koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…