Hep söylerim, hamilelik başlı başına komplikasyonlar bütünü, büyük küçük dertler ile bogusuyoruz malesef. Ben de cmv enfeksiyonu geçirmiştim burnum bile akmıyordu halbuki ve tam 9 gün hayata küsmüştüm. Doktor bebeği alalim risk alma dedi, bebeğimde gorme-isitme problemi olacak diye yıkıldım.. Doğduğunda yere bir şey düşmüş, sıçrayıp uyanmıştı o kadar sevinmiştim ki duyuyor benim kızım diye. Evlat olunca söz konusu, irili ufaklı tüm sinekler mide bulandırıyor malesef. Ama hiç bir şey yok gayet sağlıklı bebekleriniz çok şükür, ki sizin doktor bahsetmemiş bile bu ihtimalden
Ahhahahsh ay Allah affetsin bende cok dalga gecerim nazar degmesin dusuncesiyle.Abisi bol bol dalga geçiyo yeğeniyle halbuki kendi de koca kafa , ama ben cidden seviyorum çünkü neden ben küçük kafalıyım
Rutin kan tahliliginde IgM pozitif çıktı yani o an geçirdiğim onaylandı. Avidite testi yaptılar sonucu 9 günde çıktı. %98 bağışıklı çıktım cmvye. Daha önce geçirmişim bu tekrarlayan enfeksiyon yani vücudum bağışıklık kazanmış. Allah korusun avidite düşük olsaydı gebeliğim sonlandırılacakti, çünkü bebeğime zarar verme olasılığı çok fazlaydı. Tekrarlayan enfeksiyon olduğu için bebeğime zarar vermedi Allah'a şükür. Doğduktan sonra testte yapıldı bebeğe geçmemiş bile enfeksiyon. Ama o günler çok çok kötüydü benim içinHamilelik sirasinda mi cmv gecirdin? Rabb'im korumus minnosu.
Ahhahahsh ay Allah affetsin bende cok dalga gecerim nazar degmesin dusuncesiyle.
Benimde çok açıktı koyulaştı son zamanlarda keşke renkli kalsaydı sizde renkli göz varmı melike biziim baba yeşil ama yok çocuklar ısrarla anne gibi kahverengi oldularKızlar bir şey soracağım bebeklerinizin göz rengi oturdu mu? Nazenin’in yeşil şu an değişir mi
Fermuarlı kılıfı yokmu kuzu onu çıkarıp at makinayaKızlar reflü yatağına çok az kaka bulaştı nasıl geçer
Bende zeka kartları çok vardı diye 2. seti aldım daha sonra 3. seti alırım diye planladımKızlar sincam kitapta bebek üniversitesi diye kitaplqr var 2 haftadır okuyorum kızıma siyah beyaz içi de.. bebişlerimize uygun. İlgilenene duyrulur.. büyük küçük - iletişim - renkler - şekiller.. bunlat 1. Set.
2. Sette de zıtlıklar duyular hava durumu sayılar var
Ben 2seti de aldım okuyorum. İlgisini çekmese de çekecek. Hem de konuşcaj konu oluyor :)
Set halinde de tek tek de satılıyor. Ben tek tek aldım toplamı ucuza geliyordu. Kampanyaya göre bakarsınız.. ayy ne pazarladım be
3 numara bio natural hepsiburada da var ben direk satıcı sleepy den satın alıyorum ıslak mendilinide bezinideKonu sleepy ve bionatural madem ben de sorayim.
4 numara bionatural kulot bez ve hatta ecologic olan 4 no kulot bezi de bulamiyorum. Gittiginiz magazalarda dikkatinizi cekerse her ikisi icinde sizlerden bilgilendirme mesaji talep ediyorum.
Ayrica 3 no bionatural cirtli bez de bulamiyorum, o konuda da bilgilendirme istiyorum.
Trendyol'da vs linkte kulot bez yazarken icerikte hep cirtli bez cikiyor, bir de acikcasi netten bez almak guvenilir gelmiyor bana, ama guvendiginiz sanal magaza varsa o konuda da bilgilendirilmeye açığım:)
Bende de zeka kartları var ama bunlarla hikaye okumak hoşuma gitti. Eğitici köpekçik şu eline qyağına basılan peluş mu ben onu hamileyken almıştım da çıkarmadım ona erken değil miBende zeka kartları çok vardı diye 2. seti aldım daha sonra 3. seti alırım diye planladım
Eğitici köpekçik geldi çok sevdik ailecek oynuyoruz
Bende bunu merak ediyorum değişecek mi? Mavi ve yeşil gibi ama koyu giyince de ela gibi.Kızlar bir şey soracağım bebeklerinizin göz rengi oturdu mu? Nazenin’in yeşil şu an değişir mi
Eski molfixte gösterge var ama yenisinde yokmuş ben inceldiği halde fiyatıda aynı olduğu için almıyorum beğenmeyen kişi çok fazlaGüzel annişler biz bezi prima kullanıyoruz da malum boykot markası. Bitince almak istemiyoruz. Alternatif pişik yapmayacak boykot markası olmayan bez önerilerinize açığım. Sleepy ve molfix gördüm ama birinde gösterge yokmuş falan. O gösterge bence çok önemli o olsun önerilerinizde lütfen
Bende heyecanla bekliyorum benim minnoşumda çok heyecanlanıyo artık etkinliklerde eli ayağı durmuyo koşacak sanki yarın gelecek inşallahKizlar bundan aldim gelmesi için heyecanliyim cubku bizim kız sudan çıkmış balık gibi surekli cirpiniyor keyfi yerindeyken ayaklar surekli bi ileri bi geri umarım beğenir
Doktor öyle dedi canım, tabi emekleyince yürüyünce gece uykusu çok hareketlendigi için yine sürekli bölünüyor diyen de var. Yaşayıp gorucez. Amaaan her süreç ayrı zor her süreç ayrı güzel bence. Artık her anından keyif almaya ve geleceği beklememeye başladım, belki böylesi daha iyidir
Evet baya başladı bu günlerde uzanmıyor dikkatlice bakınıyor sadeceKızlar bebekleriniz agu yapıyor mu? Bir de yukarıdan sarkan oyuncaklara falan ne zaman uzanmaya başlıyorlar 3 dolunca mı
2 numara belden biraz sıkıyor gibi geldi bana bu bitince 3 numara alıp deneyeyim diye düşündüm ama o da büyük oluyormuş bilmiyorum5 kg ve üstüne goon premiumun kaç nosu olur? 2ye küçük 1 no gibi yazmışlar bilemedim
Zıbına bulaştığında beyaz sabunla çitiliyorum çıkıyor dene istersen canımKızlar reflü yatağına çok az kaka bulaştı nasıl geçer
Bizimkinin dününü yazıyorum:Bzimki duruma göre gece yatıyo gibi 2 3 saatte bir uyanarak tabi
Sabah 7 8 güne başlıto normalde 9 10 gbi bi uyuması grek ki anlaşılıyo halinden esniyo gözler küçülüyo bir şekilde uyuyuyorum 30 dk yani sonra yine başa alıyoruz üstelemiyorum ana kucağına alıyorum biraz bakıyorum esniyo tekrar yatırmaya ama dalmıyo yani aydınlık diyede yatmıyo sanırım karanlık yapacak perde alıcam
Gündüz yatmayıncada akşama doğru 6 gibi yatarsa bu seferde geceye geçiyo ama gece için biraz erken bu seferde bi düzenleyenedim yani
Gündüz 4-7 saat uyur deniyo hangi bebek acaba o çok merak ediyorum
Seninkide gece gündüzü karıştırıyo sanırım
Bugün:Bizimkinin dününü yazıyorum:
23:40 - 03:10
03:40 - 07:00
07:25 - 08:45
Sabah 8:45 uyanış
10:10 - 11:30 uyku (benim kucakta tabisi)
12:10 - 12:30 uyku (kucak)
12:50 - 13:45 uyku (kucak + anakucağı sallamalı)
15:15 - 15:50 uyku (kucakta)
17:00 - 17:40 uyku (kanguruda + emzik)
19:15 - 19:45 (anakucağı + emzik)
21:00 - 21:25 (kucak + emzik )
Sonra gece 1 zorla + emzik
İnşallah öyle kalırr çok severim yeşil gözKızlar bir şey soracağım bebeklerinizin göz rengi oturdu mu? Nazenin’in yeşil şu an değişir mi
Evet o, ilgisini çektiği için ben oynatıyorumBende de zeka kartları var ama bunlarla hikaye okumak hoşuma gitti. Eğitici köpekçik şu eline qyağına basılan peluş mu ben onu hamileyken almıştım da çıkarmadım ona erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?