Yarın gittiğinde yaz . Bende 5900 6000 falan ölçüyorum gibi. Biz seninle aynı gidiyoruz sanki gunlerimizde yakınBiz de yarın gideceğiz yazarım ama kilosu şu an 5700-5800 falan. Evdeki tartıda kendimle birlikte ölçüyorum
Oy maşallah bizimkiler uzun boylu olacak galiba Kerem de 49 cm doğmuştu 60 cm olmuş49 cm dogmustu canim, simdi 62.5 olmus doktorumuz boyuna kotu birsey demedi ama babasi da ben de ufak tefekiz diye ben bi dert ettim, ona da 7 nesil otenizde uzun boylu bile varsa cekebilir dedi
Aa masallah baya tombis o zaman Nazenin kuzum da
Hgb dusuk diye önceki norolog baslatmisti, zaten 4 aylikken aile hekimleri baslatiyor demir ilacina biz biraz erken baslamis olduk.
NewMamaa Canim kirk kere sor, bin kere sor ne olacak sanki.
Teach_Mavi canim ne oldu, neden doktor ariyorsun??? Bir sorun yok degil mi?
Olabilir canım boyunun uzun olmasının ne sıkıntısı olacak annesi güzel beslemişAy ilk kez duyuyorum bunu, boyle oldu belki de.
Yazayım canım ben de bu ay sürekli ölçtüm çocuğu geçen ay az kilo alıncaYarın gittiğinde yaz . Bende 5900 6000 falan ölçüyorum gibi. Biz seninle aynı gidiyoruz sanki gunlerimizde yakın
Gecen ay kaç kiloydum. Kaç gram almıştıOlabilir canım boyunun uzun olmasının ne sıkıntısı olacak annesi güzel beslemiş
Yazayım canım ben de bu ay sürekli ölçtüm çocuğu geçen ay az kilo alınca
Benimki de bu şekilde idi ama sizinki çok fazla benim sadece yanaklarda ve çenesinde vardı dediğim krem güzel kullanmanızı tavsiye ederim benimki 10 günde geçti günde 1-2 defa sürdümBenimde bebeğimin yanakları uzun süredir böyle sizindemi böyleydi alnında da var aynı sekilde
E bebek de var canım ortası ince olduğu bebekler daha kolay tutuyorKızlar bu bebeklere uygun bir çıngırak üretmemişler mi ben mi Bulamadım ya Fisher price'ın şu çıngırağına bir sürü para verdim Ne sesi var Ne bebek doğru düzgün elinde tutabiliyor..
ortası incecik bebeğin avucunda tutabileceği kadar kenarları da küçük ve yumuşak bir çıngırağı Neden kimse üretmemiş ve çok ses çıkarsın tabi
Evet yerden soğuğu kesiyormuş. Yol şekilli hayvanlı çeşit çeşit :) emeklemeye filan başlayınca lazım olcakYumuşak olandan mı böyle renkli harfli falan oluyor?
Aynen bizde aile hekimini görmüyoruz. 3. Ay kontrolünde bana ne diyecek bakalım. Soracağımİzmir’deki çocuk doktorum bana 4. Ayda kan alıcaz dedi. Aile hekimi görmüyor ki bizi hemşire ilgileniyor hep.
Çok tatlılar dimi ya küçücükler bende küçük bekliyordum ama çok minnoş
52 doğdu. 1. Ayda 57 2. Ayda 59du ... şimdi üçüncü ayda göreceğiz qma ya 61 ya 62dir.. zaten ayda 1.5 2 cm diyor internet ama uzun doğmasının bir olayı olmadı diğer bebişlerle eşit olmuşDur bende sana sorayım senin kaçtı kaç oldu
Peki randevu almazsak 4 ayda direk hemşireler mi söyleyecek demir ilacını10.2 cikmisti
Normalde 4.ayda aile hekimi baslatiyor demir ilacini, hic kan degerine bakmadan.
@Melikeben aile hekimlerinde ebe ya da hemşireler bakıyor hep bebeklere, kendin ozel olarak randevu almazsan.
Fotoğraf alalım efenim :)Markasını göremedim yoksa bebişimin sevdiği bir çıngırak var tutabileceği yer var ağzına götüreceği yerlerde yumuşak ve arada sesiyle susturabiliyorum
Maltepe carrefourdan en üst katta ki oyuncakçıdan almıştım
Aynısı var kuzum. Ama o halkalardan rahat tutamıyor ki ben düzeltip tutturuyorum. Birde şefff taraf sert ya hopp kafayababy toys Galaxy Çıngırak - ebebek birkaç farklı marka aldım en çok bunu seviyor nazenin
Foto alalım nasıl yaptın :)Ben kendim yaptım canım. Sende dene istersen
Ben neden bulamadım yaaaE bebek de var canım ortası ince olduğu bebekler daha kolay tutuyor
Aaa doğru mu acabaa geçen ay az uzadı bu ay uzamıştır inş.Bizimki 51 doğdu 2. Ayda 58 oldu. O ay kilo alımı azdı ebe bir ay boya bir ay kiloya gider dedi belki o tarz bir şey olabilir. Bu ay boy atmıştır.
Yaa bizim de öyleburada arkadaşım olmadığı ve daha işe dönmediğim için sınırlı etkileşim halindeyim şehirle
Canım şuan evde değilim ama böyle birşey.Foto alalım nasıl yaptın :)
Teşekkür ederim deniycem biKızlar kullandığım krem bu bebeğin yüzündeki sivilce için enxzanelerden alabilirsiniz güzel kendiniz içinde kullanabilirsiniz
Ben bundan bahsediyorum canımBen neden bulamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?