- 27 Ağustos 2024
- 1.425
- 886
- 38
- 30
Yenidoğan sütü gelecek şu an ki sütüm zaten süt gibi değil öyle az ki yani emiyor ama ben hiç süt görmüyorumCanım senin bebek doğunca emzirme nasıl olacak acaba yenidoğana göre mi süt gelir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenidoğan sütü gelecek şu an ki sütüm zaten süt gibi değil öyle az ki yani emiyor ama ben hiç süt görmüyorumCanım senin bebek doğunca emzirme nasıl olacak acaba yenidoğana göre mi süt gelir
Zaten gülerek dediki tarih söylemiyorum heyacan yapma diye demekki kafasında bir tarih var sadece bebeğim önden gitmediği için kilosu ondan hala bekletiyorNiqu sanırım doktorun belli bi kiloya ulaşmasını bekliyor. O zaman gün verecek bana öyle geldi. Tahmini kafasında vardır bi tarihi zaten
Benimde misafirim yok hepsini kendim yicemlohusayken yemek yapamam diye
O var ya bende de var. Bi baskı sanki afedersiniz çişim gelse tutamayacak gibi oluyorum
Kızzz ben yaptıklarımı kendime yapıyorumgelecek olanlara değil. Bi çikolata bi kahve yaparım. Hiç de ayıp olmaz.
Zaten anne sütü belli bir zamandan sora çerez niyetine ben de emzirince aşırı zayiflardim umarım değişmedi metobolizmamÖyle düşünüp üzme kendiniben emziriyorum da ne oluyor iki çocuğumda çok zayıf zaten ilk aylardan sonra önemli olan yemek yemesi hiçç dert etme . Şimdi bana doktor diyor emzirmen gereksiz ama ben gündüz kıyamıyorum yemek yese inan vermem iştahsız olduğu için bari biraz doysun diye veriyorum.
Sağlık olsun canım dediğim gibi mama alan oğlum beni emen kizimdan daha zeki hiç dert değilBence 38 kadar beklicek çünkü çok rahat konuşuyor daha var gibisinden.Evet ilaçlardan dolayı istemiyor
Veririz kilo hiç dert etmeZaten anne sütü belli bir zamandan sora çerez niyetine ben de emzirince aşırı zayiflardim umarım değişmedi metobolizmam
Otuz dördüncü haftada bende aynı sorunu yaşadım bir kaç kişide aynı şekilde bu süreçten gecti canımValla kuzu dun resmen cok korktum ama erken gelmck insallah bu sefer![]()
Bu topikten beklediğim ay evet Bebek bakımı diyet güzellik maskeleriVeririz kilo hiç dert etmeburası diyet sayfasına dönüştürürüz birbirimize destek oluruz
Ben yeni gelindim 9 ay yatak döşek yattım başıma gelmeyen kalmadı kapının önüne bile çıkamıyordum insan yüzü görmüyordum. Kendime geldim eşimin tarafına gidip gelmeye başlayınca birde ne göreyim herkes arkamdan atıp tutmuş görümcem ve eltiler birbirini doldurmuş hepsi bana düşman olmuş. Nasıl olsa hiçbir şey den haberim yok kim kime ne yaptıysa suçu bana atmış. Ben o gün den sonra mesafe koydumBilmiyorumki mesela benim gebeliğimi duyunca bana öyle bir söz demedi anlamadım niye o kıza böyle tepki verdi.Elti konusu bence valla kapatılsın benimkinin 22 yaşı var hala benimle uğraşıyor dün görümcem gelmiş eşimle ikiside aynı anda dedilerki işte kız demişki bilmiyorum ne zamansa bana selam vermiş ben almadım selamını bu artık ikinci birde bende dedim karışmayın yazdım eşine eşime dedim karışma aranız bozulmasın ayarını verdim güzelce yeter dedim ben yabancı olduğum için sanıyorki arkamca yalan dolan konuşa bilecek selamı almamak ne demek ya![]()
Ay inşallah. Çok zor süreç ama sağlık olsun. Haber etmek nasip olsun.
Çok sevindim oğluşun için gözün aydın canım maşallah paşayaKızlar çıktım MaşAllah almış oğluşum 2575 olmuşama yine gün vermedi büyüsün diyor daha haftaya yine görmek istedi beni acelemiz yok sancım çıkmadı şükür.Korunmayı sordum tüp kapatma dedi ama geri dönüşü yok başka korunma yöntemi senin nöbetlerini tetikler dedi birde spiral teklif ediyorum kapatmayı eşim istemiyor demek spiral 40 gün sonra doktor dedi takarız ama yine düşünün diyor.Nörölöji doktora gittim emzirmemek daha mantıklı diyor hastanede emzir yeter dedi zaten şimdiki mamalar çok iyi riske gerek yok bende öyle yapıcam..2 çocuk yeter birde dedi zaten dedik daha istemiyoruz.
Haaa afiyet bal olsunnnBenimde misafirim yok hepsini kendim yicemlohusayken yemek yapamam diye
O var ya bende de var. Bi baskı sanki afedersiniz çişim gelse tutamayacak gibi oluyorum
Kızzz ben yaptıklarımı kendime yapıyorumgelecek olanlara değil. Bi çikolata bi kahve yaparım. Hiç de ayıp olmaz.
Hahah aynıyız ya, pozitif yanıda: zamanımız olmayınca, çorba salataylada zayıflamış oluruzoyy afiyet olsun
Ben bir çorba salata yapar yerim ya aman kendim için hiç uğraşamam![]()
Aynen canım yeterki bebeğime iyi gelsin zaten 6 aydan sonra ek gıdaya geciyorlarSağlık olsun canım dediğim gibi mama alan oğlum beni emen kizimdan daha zeki hiç dert değil
Canım benimki de ikinci çocuk sezeryan olacam misal benim kızımın durumu böyle olmasaydı benim doktorum gün vermekten yana değildi 39. Haftayı bekleriz diyordu ama şimdi hazırlıklı olayım diye 37. Hafta diye net alacağı haftayı söyledi. İyi doktora denk gelmişsin çok şükür acele etmeden strese koymadan bebek için doğru zamanı bekliyorBence 38 kadar beklicek çünkü çok rahat konuşuyor daha var gibisinden.Evet ilaçlardan dolayı istemiyor
İyi yaptın günah almayı seviyorlar bende çok mesafeliyim mesela eltimin çocuğu olmuyor elimden ne geldiyse ne lazımsa yardım ettim ona ama boşunaymış sonra diyorumki aman boş ver Allah görüyor ya yetiyor..mesafe en iyisi en güzeliBen yeni gelindim 9 ay yatak döşek yattım başıma gelmeyen kalmadı kapının önüne bile çıkamıyordum insan yüzü görmüyordum. Kendime geldim eşimin tarafına gidip gelmeye başlayınca birde ne göreyim herkes arkamdan atıp tutmuş görümcem ve eltiler birbirini doldurmuş hepsi bana düşman olmuş. Nasıl olsa hiçbir şey den haberim yok kim kime ne yaptıysa suçu bana atmış. Ben o gün den sonra mesafe koydum
Darısı sana canım sendende güzel haberler gelsinÇok sevindim oğluşun için gözün aydın canım maşallah paşaya![]()
Benim kızımı da 37. Haftada alacaklar tabi doktorum gelişim de gerileme devam ederse daha Erken alabilirim dedi. Beni de korkutan o oğlumda sarılık çok zor geçmişti kızım daha küçük doğacakMaalesef erken doğum olunca emme refleksleri tam gelişmiyor sarılık olma olasılıkları daha fazla oluyor yani ne kadar geç o kadar iyi insallah herkesin gününde gelir rahat bi lohusalik geçirir![]()
İnşallah canım artık 3 günde 1 kontrol var pazartesi gününü heyecanla bekliyorumDarısı sana canım sendende güzel haberler gelsin![]()
Aynen doktorum iyi ne kadar eşimin ailesi beğenmese bile bu doktoru ama eşim ve ben çok beğeniyoruz çünkü kanama olunca hemen yatırıyor hastaneye takip ediyor ilk gebeliğimde başka doktora gitmiştim kv dedi o doktoru aşırı kanamam vardı hiç yatırmadı beni düşücek belli diyor gelirsin kürtaj yaparım dedi eşimde çok sinirlendi ya zaten zor hamile kalıyorum sanki eşya gibi..Canım benimki de ikinci çocuk sezeryan olacam misal benim kızımın durumu böyle olmasaydı benim doktorum gün vermekten yana değildi 39. Haftayı bekleriz diyordu ama şimdi hazırlıklı olayım diye 37. Hafta diye net alacağı haftayı söyledi. İyi doktora denk gelmişsin çok şükür acele etmeden strese koymadan bebek için doğru zamanı bekliyor![]()