2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bizim hemoglobin değerimize hiç bakılmadı ki Sizinki nasıl demir ilacı kullanıyor bakmadılar da acaba bakmalılar mı kafam karıştı bak şu an 3 ay kontrolünü sorayım
Normalde doktorlar gerek görmedikçe bakmıyorlar gerek duymuyorlar kuzum

Biz kulağındaki beze için gittiğimizde kan bakalım bir dedi öyle çıktı kansızlığı doktor da şaşırdı hatta niye bu kadar düşmüş ki diyor bilsem neden
Ve Kerem in cildi ciddi solgun ya da yine paronayaklaşıyorum

Ne kadar benzer gidiyor bizim durumlar
Sonucunda hep temiz çıksın her şeyimiz inşallah

Biz 2 'sinde gideceğiz yazarım. Ama kızım fazla uzamadi Gibi

beni etiketle canim olur mu unutma dilerim hersey guzel gecer

Bak Kerem'de hizli uzamis. Bas buyumesi ile Iliskisi var mi diye ben merak ettim, sen de sorsana bi doktor buldugunda. (Bu arada boy persentili kac?)

Kaza konusunda cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin

Doktor meselesinde de 2.,3. Fikir almak guzel ama Kerem daha 2 aylik su an kan degerlerinin dusmesi cok dogal icini ferah tut. (Bugun doktorumuz anlatti, kendisi hematoloji profu)
Olabilir canım boyunun uzun olmasının ne sıkıntısı olacak annesi güzel beslemiş

Yazayım canım ben de bu ay sürekli ölçtüm çocuğu geçen ay az kilo alınca
yok canim sikinti aradigimdan degil, bizim hizli bas buyumesi sorunumuz var ya acaba dedim boyunun hizli uzamasi ile bi iliskisi olabilir mi? O acidan sizlere de sordum acaba bu kadar boy uzamasi normal mi diye cunku benim ilk kizim 62 cm olduğunda 7 aylikti :) biz ailece biraz minyonuzda :)
Peki randevu almazsak 4 ayda direk hemşireler mi söyleyecek demir ilacını
Evet, aile hekimi direkt temin ediyor. Randevu da alabilirsin yine veriyorlar, bu rutin olarak Saglik Bakanligi'nin uygulamasi.

Ben sana onu da söyleyecektim canım. Bizimkinin baş çevresi 36 cm doğdu. Sonra 38.5 ve 40.5 cm oldu. Kimse bir şey demedi ama üst persentilde gidiyor. Yarın bir daha sorayım doktora. Aa o zaman ilk kızınla ikinci kızın arasında boy farkı olmuş. Biz de yaklaşık o civarda olunca farklı düşünmedim

Mesaj attim bi bakmalisin acele

Canım e bebekten almıştık sitede bulamadım ama biz de şöyle minik bir çıngırak var Aybars bayılıyor bununla oynamaya tutma yeri diş kaşıyıcısı gibi hem yumuşak hem de ağzıma sokuyor damakları ile oynuyor. Üst tarafı plastik ama öyle ağır bir plastik değil canını acıtmıyo

Amin canım
Ay hiç bilmiyorum boy persentilini sormadım
8 Aralık ta şehir hastanesinde arkadaşın önerdiği doktora götüreceğim Kerem i sorarım boy ile ilgisi var mı ama sanmıyorum. Ben ve eşimde minyonuz bizim sıpa bizi geçecek belli ki

Yaa bunu gördüm ama hiç kız rengi yok diye almamıştım hata etmişim
Bu renklerin hepsi varmış canım senin için baktim
Şu halkalı olan çıngırak da çok yumuşak canım tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-28-22-32-00-844_com.solidict.ebebek.webp
    20 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-11-28-22-35-07-163_com.solidict.ebebek.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 75
Hepsi aynı olmuyor elbette ama çoğunluk böyle gibi inşallah problemsiz bir süreç atlatırsınız
Bulut bebiş nasıl annesi

Kendi ailem ile görüştük ellerinden gelen desteği verebileceklerini söylediler allahım sağlık sıhhat versin herkese içinde de onlara

Eşimin ailesi ile de ziyarete gittiğimizde konuşacağız. Onların diyeceği şeye göre aslında netleşecek nasıl bir sistem içerisinde olacağımız. Ben en baştan net olma taraftarıyım. Tek bir kırmızı çizgim var telefon televizyon tablet. Buna uymalarını özellikle isteyeceğim, güzelce anlatacağım onun dışında ne olursa kabulüm çokta karışıp huzur kaçırmak istemiyorum. Bakalım zaman neler gösterecek.

Birde mutlaka ayrı ev tutacağız onlarında dinlenmeye ihtiyacı olacak çünkü. Bebeksiz vakitleri de olmalı diye düşünüyorum.

Bulut bebeğim 4. ay aşılarını oldu. 3 gündür uykular bize haram. Saat başı uyanıyor ama aşıdan mı yoksa uyku gerilemesinden mi bilmiyorum. Biraz zorluyor. Haftaya salı 19. Haftası bitip 20. haftasına geçicek ve bende o hafta uyku eğitimi vereceğim artık. Memede uyumaya çok alıştı ve müdahale etmezsem beni de kendisini de yoracak gibi duruyor.

Lina nasıl?

Osman hocadan bilgiler

Eklentiler

• Screenshot_20231129_003235_Instagram.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20231129_003232_Instagram.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…