Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kızlar çıktım MaşAllah almış oğluşum 2575 olmuş🤲🏻☺️ama yine gün vermedi büyüsün diyor daha haftaya yine görmek istedi beni acelemiz yok sancım çıkmadı şükür.Korunmayı sordum tüp kapatma dedi ama geri dönüşü yok başka korunma yöntemi senin nöbetlerini tetikler dedi birde spiral teklif ediyorum kapatmayı eşim istemiyor demek spiral 40 gün sonra doktor dedi takarız ama yine düşünün diyor.Nörölöji doktora gittim emzirmemek daha mantıklı diyor hastanede emzir yeter dedi zaten şimdiki mamalar çok iyi riske gerek yok bende öyle yapıcam..2 çocuk yeter birde dedi zaten dedik daha istemiyoruz.
Maşallah kuzum guzel kilo almis doğana kadar düzenli bir şekilde alsın insallah 🙏 durumunu iyi görüyor ki ne kadar kalsa bebek o kadar iyi hesabı yapıyor bildigin

Kızlar çıktım MaşAllah almış oğluşum 2575 olmuş🤲🏻☺️ama yine gün vermedi büyüsün diyor daha haftaya yine görmek istedi beni acelemiz yok sancım çıkmadı şükür.Korunmayı sordum tüp kapatma dedi ama geri dönüşü yok başka korunma yöntemi senin nöbetlerini tetikler dedi birde spiral teklif ediyorum kapatmayı eşim istemiyor demek spiral 40 gün sonra doktor dedi takarız ama yine düşünün diyor.Nörölöji doktora gittim emzirmemek daha mantıklı diyor hastanede emzir yeter dedi zaten şimdiki mamalar çok iyi riske gerek yok bende öyle yapıcam..2 çocuk yeter birde dedi zaten dedik daha istemiyoruz.
Canım maşallah çok sevindim sizin için🧿🧿🙏🏻 bu kararları eşinle düşün en doğru sizin için neyse ona karar verin emzr emzirme yorum yapamam hastaymışsın çok geçmiş olsun 🥺🌹

Yaa ben dün cok kotuydum ağlama krizi tuttu bebek bayağı aşağıya indi yani hiç bi hamileligimde böyle bisi yaşamadım dedim erken geliyor baya ama sukur bugün yukarı cikti ama hala canim cok yaniyor hareket edince napcam ben yaa

Kızlar benmi çok rahatım yoksa sizmi çok düşüncelisiniz bilemedim. Hiç hazırlık yapmadım ben. Misafire börek çörek bırak, tatlı yapmayı bile düşünmüyorum. Bi çay bir çikolata verilmesi lohusa kadın için normal değilmi? Bizden birde hizmetmi bekliyorlar o haldeyken anlamadım.. Yapmazsam ayıpmı olur sizce ?

Maşallah ne güzel artış olmuş dikkat ettik ister istemez gün vermemiş olması daha iyi 39 a kadar bekler belki
Emzirmemeni neden istedi nörolojik ilaçlardan dolayı mı

1 yaş 3 aylık şu an geçen sene mayısta doğdu 🥲
Canım benim kızda oğlumu ogrendigimde tam bir buçuk yaşındaydı ne emeklerle memeyi biraktirdim resmen ayaklarıma sariliyordu
o zmanlar herkes emzirmememi söylemişti doktor bile karnımdaki Bebek için gelişiminde sorun olur dedi Aslı varmı yokmu hiç bilemiyorum şimdi düşünüyorum kızımin hakkına girdim sanırım hem oğlanda daha dört aylıkken beni emmeyi bıraktı essek sıpası mama olayına gelince galiba mamalar benjm sütumden daha besleyici oğlan kızdan Zeki😀😀😀

Yaa ben dün cok kotuydum ağlama krizi tuttu bebek bayağı aşağıya indi yani hiç bi hamileligimde böyle bisi yaşamadım dedim erken geliyor baya ama sukur bugün yukarı cikti ama hala canim cok yaniyor hareket edince napcam ben yaa
Duygusal değisimler sürekli yaşıyoruz oluyor bende de kuzum önemli olan bebeğin sağlıklı olması lütfen kendini olumlu yönde motive et

Benim kız sanırım pozisyon değiştirdi nerden baksan bir saat yerimden oynayamadım karnım resmen semsert oldu yamuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum kasılma geçince hareketlerini farklı yerlerden hissetmeye başladım ama sol kasığıma bıçak gibi acı saplandı geçmedi canım yanıyor ana olmak ne zor arkadaş ya doğurması bakması…
Ben bırakın misafir hazırlığı daha çocuğun alışverişini bitirmedim. Hastaneyede hediyelik süsleme bilmem ne hiçbirşey düşünmüyorum. Ameliyatlı halimle millete evde kek börek mi vericez. Ya ben hevessizim ya siz çok düşüncelisiniz kızlar 😅

Maşallah kuzum guzel kilo almis doğana kadar düzenli bir şekilde alsın insallah 🙏 durumunu iyi görüyor ki ne kadar kalsa bebek o kadar iyi hesabı yapıyor bildigin
Aynen ilki 37 aldı çok zorluk çektim emmesinde şimdi acele etmiyor haklı olarak

Ay ne hamaratsınız ya 😍😍 ben buzluk için hiçbir zaman bir şey yapmadım 😂 yine yapmadım.. yapsam ne yapayım bilemedim smdi gerçi sizin misafirler oluyor ben tekim ondan heralde onu hiç düşünmedim
Benimde misafirim yok hepsini kendim yicem 😀lohusayken yemek yapamam diye
Kızlar nasıl tarif edeyim bilemedim bacak aralarındaki yani vajinadaki kemiklerim sızlıyor böyle yürürken kırılacak gibi çok güçsüz bir duygu veriyor bana :( ne oluyor böyle acaba sizde var mı?
O var ya bende de var. Bi baskı sanki afedersiniz çişim gelse tutamayacak gibi oluyorum
Kızlar benmi çok rahatım yoksa sizmi çok düşüncelisiniz bilemedim. Hiç hazırlık yapmadım ben. Misafire börek çörek bırak, tatlı yapmayı bile düşünmüyorum. Bi çay bir çikolata verilmesi lohusa kadın için normal değilmi? Bizden birde hizmetmi bekliyorlar o haldeyken anlamadım.. Yapmazsam ayıpmı olur sizce ?
Kızzz ben yaptıklarımı kendime yapıyorum 😀gelecek olanlara değil. Bi çikolata bi kahve yaparım. Hiç de ayıp olmaz.

Canım maşallah çok sevindim sizin için🧿🧿🙏🏻 bu kararları eşinle düşün en doğru sizin için neyse ona karar verin emzr emzirme yorum yapamam hastaymışsın çok geçmiş olsun 🥺🌹
Bu hastalık 6 yaşımdan benimle alıştım o ilacları kullanmaya şükür bu günüme kullanmasam nöbet çok ufak olurum bende kullandığım için şükür sorun yok ama emzirmicem yeterki bebeğim iyi olsun.Eşim kapatmak istemiyor zararlı diyor spirali bile diyor iyice araştır zararı varmı diye benim için.

Canım benim kızda oğlumu ogrendigimde tam bir buçuk yaşındaydı ne emeklerle memeyi biraktirdim resmen ayaklarıma sariliyordu
o zmanlar herkes emzirmememi söylemişti doktor bile karnımdaki Bebek için gelişiminde sorun olur dedi Aslı varmı yokmu hiç bilemiyorum şimdi düşünüyorum kızımin hakkına girdim sanırım hem oğlanda daha dört aylıkken beni emmeyi bıraktı essek sıpası mama olayına gelince galiba mamalar benjm sütumden daha besleyici oğlan kızdan Zeki😀😀😀
Öyle düşünüp üzme kendini 🥲 ben emziriyorum da ne oluyor iki çocuğumda çok zayıf zaten ilk aylardan sonra önemli olan yemek yemesi hiçç dert etme . Şimdi bana doktor diyor emzirmen gereksiz ama ben gündüz kıyamıyorum yemek yese inan vermem iştahsız olduğu için bari biraz doysun diye veriyorum.

Niqu Niqu sanırım doktorun belli bi kiloya ulaşmasını bekliyor. O zaman gün verecek bana öyle geldi. Tahmini kafasında vardır bi tarihi zaten

Maşallah ne güzel artış olmuş dikkat ettik ister istemez gün vermemiş olması daha iyi 39 a kadar bekler belki
Emzirmemeni neden istedi nörolojik ilaçlardan dolayı mı
Bence 38 kadar beklicek çünkü çok rahat konuşuyor daha var gibisinden.Evet ilaçlardan dolayı istemiyor

Öyle düşünüp üzme kendini 🥲 ben emziriyorum da ne oluyor iki çocuğumda çok zayıf zaten ilk aylardan sonra önemli olan yemek yemesi hiçç dert etme . Şimdi bana doktor diyor emzirmen gereksiz ama ben gündüz kıyamıyorum yemek yese inan vermem iştahsız olduğu için bari biraz doysun diye veriyorum.
Canım senin bebek doğunca emzirme nasıl olacak acaba yenidoğana göre mi süt gelir

Aynen ilki 37 aldı çok zorluk çektim emmesinde şimdi acele etmiyor haklı olarak
Maalesef erken doğum olunca emme refleksleri tam gelişmiyor sarılık olma olasılıkları daha fazla oluyor yani ne kadar geç o kadar iyi insallah herkesin gününde gelir rahat bi lohusalik geçirir 🙏

Back
X