Evet doğru sen boludaydın orası bayağı soğuk olurKuzum ben de tam tersi cengaver çıktım buranın soğuğu da karı da kışi da bitmez diye alistiriyorum
Bir de gerdanim açık giyiyorum yanağı tenime değsin diyeOhh valla ana kucağında en güvenli yerde , terlemezse hiç sorun olmaz
Bende olmadım. Arkadaşım 2 sene olmadı. Taki sütten kesinceye kadar ..Kızlar doğumdan bu yana 64 gün geçti ben hala regl olmadım. Ne zamana kadar normal acaba bu durum? Regl olanlar ne zaman oldular
Ama Nazenin’in büyük o yüzdendir 11inde 4 aylık olacağız.Bu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettimsiz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
Ben de çıkartıyorum hobisi bozuk yollarda uyumak zaten. Aydın yağmurluydu birkaç gün fırtına o zaman çıkartmadım balkona çıktık yağmadığı zaman güzelce giyinip ama bebek arabasına yağmurluk aldım yağmurda da çıkaracağım.Kızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyoryavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz Tek vicdansiz ana ben olamam
Yaa Eylül de öyle, bizim bina yeni yapıldı onu hep inşaat taş çakıl her yer, bebek arabasiyla ordan geçince resmen kafası sarsıla sarsıla uyuyo normalde evde böyle uyumazBen de çıkartıyorum hobisi bozuk yollarda uyumak zaten. Aydın yağmurluydu birkaç gün fırtına o zaman çıkartmadım balkona çıktık yağmadığı zaman güzelce giyinip ama bebek arabasına yağmurluk aldım yağmurda da çıkaracağım.
Her dışarı çıktığımızda da nazenin uyuyor eşim de diyor ki biz seni gezdirdik desek inanmayacak çocuk hep uyuyor
Benimki 4 kilodan fazla doğdu kuzum benimkini saymaBu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettimsiz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
İşte o benim ama kışlık dışarı çıkarken kullandığım güzel mesela o kundak gibi cırtlı şipşak giydiriyorsunBen alıp iade ettim. Beğenmedim bebeğe giydirince boyun kısmı bebeğe rahat olmuyor toplanıyor. Kol kısmı filan çok kat kat olduğu için.. tredyolda fotoğraflı görseller var. Aynen öyle durmuştu. Hatta attığın görselde bile fermuar az yukarı toplanmış. Bebek hareket edince qynen öyle yukarı toplanıp ağzına değiyor orası. Tulumu güvenli uyku için giydirirken qğzını kapatan tulum bana mantıklı gelmedi. Burdan başka biri daha alıp memnun kalmamıştı.
Kızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyoryavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz Tek vicdansiz ana ben olamam
Ya ben pazar günü geldim İstanbul'a o günden beri hiç çıkmadık desem utandım şu an kendimdenBen de çıkartıyorum hobisi bozuk yollarda uyumak zaten. Aydın yağmurluydu birkaç gün fırtına o zaman çıkartmadım balkona çıktık yağmadığı zaman güzelce giyinip ama bebek arabasına yağmurluk aldım yağmurda da çıkaracağım.
Her dışarı çıktığımızda da nazenin uyuyor eşim de diyor ki biz seni gezdirdik desek inanmayacak çocuk hep uyuyor
İshal yapmadı ama kaka sayısı artmıştık iki üç gün2. Ay aşıları ishal yapar mı?
Canim bizde 6 kilolardayiz. Ayın 2'sinde gidince net yazarım.Kızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj
Çok iyi yapıyorsun canım , bizim burda hava pek soğuk değil ama hep rüzgar var yani sadece hava soğuk olsa çıkarırım , ama rüzgar bi bu taraftan bi o taraftan esiyor o yüzden evdeyimKızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyoryavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz Tek vicdansiz ana ben olamam
Ne kadarlık oldu şimdiBu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettimsiz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
Uygun bebeden almışsın kalpli takımıOkadar duygulanıyorum ki nazenin e kitap okurken. Şu pandalar ağlatacak benikafasını tuttuğunda pasta kesmiştik evde. Dün elimle gel babası yapıyordum o da ellerini açıp kapatmaya başladı benim gibi helva yapıp apartmana dağıttım. Yürümeye başlayınca kurban kesicem sanırım
Evet pamuklu çok güzel çıktı Öyle olunca iki pijama takımı vardı 6 9 ay. Bi de üç alt üç üst kombinleyip sipariş verdim dün yarın gelir çok rahat etti. Altı biraz uzun göğsüne kadar çekiyorum ama 3 6 alsam olmazmış.Uygun bebeden almışsın kalpli takımıbende aynısından var. Ya gel babası başladı mı süperr o kadar büyüdüler mi beee ağlamak istiyorum
Hastaneye izin yazdırmaya gittim eşimi beklerken kapıda köpek titriyordu ben ağla ağla. Nazeninin battaniyesinden örttüm üstüne. Yani çok normal.Kızlar bende aşırı bi duygusallık var ya herşeye gözlerim doluyorniye böyle oldum ya var mı benim gibi ? Bi ara düzelmiştim ama yine herşeye oturup ağlayasın var
Bendim, işe yaramasına cok sevindimKızlar bana kim demişti çocuğu Mutfağı al orada havucu patatesi anlatarak iş yap diye Allah razı olsun 3 gündür harika Kahvaltı ediyorum salatalık kapya biber havuç dereotu ne bulursan yiyorum Eskiden yumurtayı yapıp kahvaltı tabağını alıp hızlı yiyordum şu an güzel güzel yapıyorum kahvaltımı. Tabii kızımın Kahkahaları eşliğinde
Ben de cıkarmayq calısıyorum ama duzenli değil pekKızlar ben hava soğuk ama her gün dışarı mutlaka dışarı çıkarıyorum kızımı. Hatta şuan kanguruda koynumda uyuyor parktayiz ona masal okudum telefondan uyuyakaldı. Kulağını falan mutlaka kapatıyorum kuzu montunu giydiriyorum çıkarıyorum. Annem bana geldi goruyor ve çok karşı çıkıyoryavrucum ağlasa kulağı ağrıyor diyor. Siz evde misiniz sıcak sıcak yoksa dışarı çıkıyor musunuz Tek vicdansiz ana ben olamam
O esnada benim kızımın 4600 kg ve 2 numara beziyle sahnelere cıkısıBu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettimsiz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
Geçen eşim gülen bebek diye bi video attı bayağı viral olmuş herkes gülüyor yorumlarda ama ben o kadar üzüldüm ki bebeğe oturup ağladım, eşimde diyor ki ben gül diye attım dedim hiç komik değilKızlar bende aşırı bi duygusallık var ya herşeye gözlerim doluyorniye böyle oldum ya var mı benim gibi ? Bi ara düzelmiştim ama yine herşeye oturup ağlayasın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?