Ben de başından beri sleepy kullanıyorum bugün sleepy natural 4 numara aldım kızım 6 kg 3 numara artık bacaklarını sıkıyorduBu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettimsiz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
Molfix ve goon öneririmKızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj
Sat'larimiz ayni bebelerimiz ayni sjjsjs dogum tarihleri de ayni olsaydi, ikiz diyebilirdikAsm ye gidip özel aşıları olduk(Özel yapmıyor bu ilde)
Ölçümler;
5.500kg (4.500dü)
62cm boy (56 cm di)
42cm bç (40 cm di)
Salon Kadini
Olsun canım ben öyle laf olsun diye dedimDaha 5 kilo olamayan canım oğlumgrubun en zayıfı biziz sanırım
Maşallah canımAma Nazenin’in büyük o yüzdendir 11inde 4 aylık olacağız.
Oo maşallahBenimki 4 kilodan fazla doğdu kuzum benimkini sayma
Bende de molfix 4 var. Bir onu deneyeyim olacak mıCanim bizde 6 kilolardayiz. Ayın 2'sinde gidince net yazarım.
Ben Molfix 3 numara kullanıyorum. İki pakette stoğum var daha. Fakat bana sıkıyor gibi geliyor. Bunlar bitince 4 e geçeceğim
5800 3 ay bitti canımNe kadarlık oldu şimdi
Yaa minnoş kurabiyeeBendim, işe yaramasına cok sevindim
Ben de cıkarmayq calısıyorum ama duzenli değil pek
O esnada benim kızımın 4600 kg ve 2 numara beziyle sahnelere cıkısı
Sleepy ben de sevdim. 4 numara molfix olmazsa ben de onu alayımBen de başından beri sleepy kullanıyorum bugün sleepy natural 4 numara aldım kızım 6 kg 3 numara artık bacaklarını sıkıyordu
Ucundan kaçtıSat'larimiz ayni bebelerimiz ayni sjjsjs dogum tarihleri de ayni olsaydi, ikiz diyebilirdikmasallah kuzuma... rota asisi mi oldu?
Ikisi birlikte mi oldu,Ucundan kaçtıBen sezaryen olmasam belki o da olurdu Sağol teyzesi
Rota+menenjit
Aşı olmadan calpol verdim inşallah güzelce atlatırız
Maşallah canım kilosu normal canımOlsun canım ben öyle laf olsun diye dedimanca toparlar hele ek gıdada istediğin gibi olur
Maşallah canımtatlı parmakları gördüm
Oo maşallah
Bende de molfix 4 var. Bir onu deneyeyim olacak mı
5800 3 ay bitti canım
Yaa minnoş kurabiyee
Sleepy ben de sevdim. 4 numara molfix olmazsa ben de onu alayım
EvetIkisi birlikte mi oldu,ay insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Tosbik eller, yanak ve kirpik dekoltesi. Tatlılık detaylarda gizli Allah'ımOkadar duygulanıyorum ki nazenin e kitap okurken. Şu pandalar ağlatacak benikafasını tuttuğunda pasta kesmiştik evde. Dün elimle gel babası yapıyordum o da ellerini açıp kapatmaya başladı benim gibi helva yapıp apartmana dağıttım. Yürümeye başlayınca kurban kesicem sanırım
Dene de bana da yazarsınBende de molfix 4 var. Bir onu deneyeyim olacak m
Kıskandım :)
Ben büyük almıştım giymedi daha ya başka modellerede bakayım o zamanEvet pamuklu çok güzel çıktı Öyle olunca iki pijama takımı vardı 6 9 ay. Bi de üç alt üç üst kombinleyip sipariş verdim dün yarın gelir çok rahat etti. Altı biraz uzun göğsüne kadar çekiyorum ama 3 6 alsam olmazmış.
Alex hepsinden iyi direk onu tercih edebilirsin.Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Kanguru kankaligi, yerim pembe kuzuKıskandım :)
Alex yaptırdım 2017 de hala tüysüz tavuğumKızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Aciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiiiAlex hepsinden iyi direk onu tercih edebilirsin.
Ama benim canım tatlı diyip buzlu tercih edersen daha uzun sürer ve yoğun, kalın tüyler de çokta işe yaramıyor.
Ben alex, kardeşimde buzluya gidiyorduk. Ben çok iyi sonuç alırken kardeşim hiç memnun kalmadı.
Senin önerinle almıştım :)Kanguru kankaligi, yerim pembe kuzu
Lazer mi yani ?Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?