2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu dediklerinizin hepsini bakacağım ama benim kızım zayıf kalmış ya onu fark ettim siz 7 kilolara gelmişsiniz biz anca 6 olduk
Ben de başından beri sleepy kullanıyorum bugün sleepy natural 4 numara aldım kızım 6 kg 3 numara artık bacaklarını sıkıyordu

Molfix ve goon öneririm
esdia

Asm ye gidip özel aşıları olduk(Özel yapmıyor bu ilde)

Ölçümler;
5.500kg (4.500dü)
62cm boy (56 cm di)
42cm bç (40 cm di)

Salon Kadini
Sat'larimiz ayni bebelerimiz ayni sjjsjs dogum tarihleri de ayni olsaydi, ikiz diyebilirdik masallah kuzuma... rota asisi mi oldu?

Daha 5 kilo olamayan canım oğlum grubun en zayıfı biziz sanırım
Olsun canım ben öyle laf olsun diye dedim anca toparlar hele ek gıdada istediğin gibi olur
Ama Nazenin’in büyük o yüzdendir 11inde 4 aylık olacağız.
Maşallah canım tatlı parmakları gördüm
Benimki 4 kilodan fazla doğdu kuzum benimkini sayma
Oo maşallah
Canim bizde 6 kilolardayiz. Ayın 2'sinde gidince net yazarım.

Ben Molfix 3 numara kullanıyorum. İki pakette stoğum var daha. Fakat bana sıkıyor gibi geliyor. Bunlar bitince 4 e geçeceğim
Bende de molfix 4 var. Bir onu deneyeyim olacak mı
Ne kadarlık oldu şimdi
5800 3 ay bitti canım
Bendim, işe yaramasına cok sevindim

Ben de cıkarmayq calısıyorum ama duzenli değil pek

O esnada benim kızımın 4600 kg ve 2 numara beziyle sahnelere cıkısı
Yaa minnoş kurabiyee
Ben de başından beri sleepy kullanıyorum bugün sleepy natural 4 numara aldım kızım 6 kg 3 numara artık bacaklarını sıkıyordu
Sleepy ben de sevdim. 4 numara molfix olmazsa ben de onu alayım

Maşallah canım kilosu normal canım

Tosbik eller, yanak ve kirpik dekoltesi. Tatlılık detaylarda gizli Allah'ım

Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,

Ben büyük almıştım giymedi daha ya başka modellerede bakayım o zaman

Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Alex hepsinden iyi direk onu tercih edebilirsin.
Ama benim canım tatlı diyip buzlu tercih edersen daha uzun sürer ve yoğun, kalın tüyler de çokta işe yaramıyor.
Ben alex, kardeşimde buzluya gidiyorduk. Ben çok iyi sonuç alırken kardeşim hiç memnun kalmadı.

Aciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…