2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızım da 5800 Molfix püre soft 3 numara kullanıyorum. 1 paket daha aldım sonra 4 numaraya geçeriz sanırım

Kızlar kızım uykuya dalmak ta çok zorluk çekiyordu , şimdi ayağımda sallanıyorum YouTube dan ninni açıyorum , iki elini tutuyorum kendini güvende his etsin diye sonra hemen uyuyor , şimdilik işe yarıyor

Molfix 3 numara alabilirsin canım

Kızlar kızım uykuya dalmak ta çok zorluk çekiyordu , şimdi ayağımda sallanıyorum YouTube dan ninni açıyorum , iki elini tutuyorum kendini güvende his etsin diye sonra hemen uyuyor , şimdilik işe yarıyor
İnşallah sorunsuz uykuya başlar sende dinlenirsin
Bende şu ara zorlanırsa koluma yatırıp uyutuyorum

Kızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,
Ben buzcuyum öbürü cok acıtıyor, tavuguj tuylerini ocakta yakarlar ya tek tek yaptıklarını dusun ates atıyor gibi, öbüründe sogukluk yanması hissediyosun ve daha kısa sürüyor işlem. Bitirmesine bi yorum yapamıyorum ikisine de gitttim aralarda atıs yaptırdım falan cok cok iyi. Ama ben hiçbir zaman tamamen işe yaradıgını dusunmuyorum yine de yuzde 90 95 gibi cok iyi sonuc aldım ama diyemem net ondan ya da bundan

Ben slingte uyutuyorum o arada yemeğimi yapıp temizlik işini hallediyorum. Büyük kızım anaokuluna gittiği için yemek olayına takıntılıyım biraz, bağışıklığı güçlü olsun hastalanmasın diye pek işe yaramıyor ama olsun

Yenidoğan donemimi zor yoksa işler gittikçe daha da zorlaşıyor mu, bir yenidoğan bebeği bir anaokul çocuğu olan bir anne bulmuşken sorayım

Yenidoğan donemimi zor yoksa işler gittikçe daha da zorlaşıyor mu, bir yenidoğan bebeği bir anaokul çocuğu olan bir anne bulmuşken sorayım
İletişim candır diyerek büyüdükçe işler kolaylaşıyor diyorum. Banada hep dediler bir emeklemeye başlasın gör bir yürüsün görürsün diye. Hiç öyle değil dönsün emeklesin gaz derdi bitiyor yürüsün kucaktan iniyor. 2 yaş sendromu zor dediler 3 4 5 bile zor gelişim sancılı ama eğlenceli. 5.5 yaşındaki kızımın büyümesine tanık olan çevrem ikinci cesaretine şaşırıyor ben aksine balayı gibi görüyorum. Sürekli ağlamasını severim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…