- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
İlk zaman sevmiyorlar ama sen ısrarla al koy al koy dene sonra alışıyor rahat ediyorlarMantıklı ya benimkide ya ana kucağında ya da reflü yatağında, yarın bende yere batanniye serip salayım
Bakar canım yakında o da önce daha yakından çıngırak sallayarak ona bakmadına alıştır. Sonra sonra uzağa bakacakBiz şuan 77 günlüğüz
Kafasını tutuyor sağa sola bakıyor evde gezerken ama seslenince sesin geldiği yöne bakmıyor
Ya her gün her dk yapmak imkansız zaten bebek izin verdiğince bizde çok yorgun değilsek yapıyoruz anca ki bende her gün yapamıyorum , her uyanık kaldığında 10 15 dk bişeyler yapsak yeterli oluyormuş sonrasında ev işlerine hiiççç enerji kalmıyor orası ayrıBu bilgi güzel oldu çünkü artık kendimi uyanıkken verimli vakit geciricem diye çok zorluyordum sıkılıyorum biraz, uyuduğu 1 saatte yemek mi yapayım, evi mi toplayayım, yemek mi yiyeyim ya da kendim mi uyuyayım karar veremeden bebek tekrar uyanıyor, mecburen bu işleri uyanıkken de yapmak gerekiyor
Ohh ohh maşallah benimki de çook uzun zaman önce dönmüştü ya yine oyun halısında tummy time yaparken dönmüştü bende o sırada kayıttaydım hatta dönmeden gazını çıkarmıştı eşim açıp açıp gülüyor dünyanın en komik videosu diyoKızzlaarr Allahım nerelere koşayım bilemedim kızım döndübabasıyla başında izlerken döndü hemse ikimizde şahit olduk sonununda videoya çekebildik çok mutluyum yaa..akşama bunun şerefine bir pasta yapçam ❤
Hemen kulağının dibinde sallıyorum canım dönüp bakmiyor hiç oralı değilBakar canım yakında o da önce daha yakından çıngırak sallayarak ona bakmadına alıştır. Sonra sonra uzağa bakacak
Valla canım bilmiyorum dün gece’de aynı sabaha kadar uyumadım , şimdi uyuyor ama , dışarıya çıkınca uyuyorSende 4. Ay uyku gerilemesi olabilir mi canım 120 günü devirmişsiniz
Ay benim baba annemin aynısını der her zamanJsjsjs ay yok o bizim buranin yaşlılari hep 500 kilodur ama evlenirken belim 40 cm idi diye ovunurlerdi, simdi ben de oyle oldum. Evlenirken ben de 51 kilo idim, memem yoktu, 80-61-88 idim.
Ideal kiloma cok var benim hic oralara girmeyim ndjdjsjj, psikolojim bozuluyor. Sen baya zayif kalmissin.
Oy maşallah benim kız daha dönmedi ya 4 ay olduKızzlaarr Allahım nerelere koşayım bilemedim kızım döndübabasıyla başında izlerken döndü hemse ikimizde şahit olduk sonununda videoya çekebildik çok mutluyum yaa..akşama bunun şerefine bir pasta yapçam ❤
Cingirakla degilde etrafinda siz seslenseniz ona gorunmeden ornegin odadan ciktiniz sizi goremiyor soluna/sagina gecip seslenseniz donebilirHemen kulağının dibinde sallıyorum canım dönüp bakmiyor hiç oralı değil
Döndü derken nereye döndü nasıl döndü kaç tur döndüKızzlaarr Allahım nerelere koşayım bilemedim kızım döndübabasıyla başında izlerken döndü hemse ikimizde şahit olduk sonununda videoya çekebildik çok mutluyum yaa..akşama bunun şerefine bir pasta yapçam ❤
Valla ya çok akıllılar bizimkinin altıda açıktı hava alsın diye öyle dmndük çıplak çıplak kaçıyorOhh ohh maşallah benimki de çook uzun zaman önce dönmüştü ya yine oyun halısında tummy time yaparken dönmüştü bende o sırada kayıttaydım hatta dönmeden gazını çıkarmıştı eşim açıp açıp gülüyor dünyanın en komik videosu diyobu bebeler çok akıllı önce kafasını döneceği tarafa atıyor sonra vücudunu çeviriyor
Kuzum önce önde salla sonra yavaş yavaş sağa yada sola götür takip etmesini sqlla yavaş yavaş.. çalıştıkça olur. Çalışmasanda olue bir günHemen kulağının dibinde sallıyorum canım dönüp bakmiyor hiç oralı değil
Kuzum bebekten bebeğe değişir.. benimki biraz kuvvetli bir bebek. Dedim ya kafasını dığduğunda bile tutuyordu.Oy maşallah benim kız daha dönmedi ya 4 ay oldu
Kız naptın tur mu atsın çocuk amuda mı kalksınDöndü derken nereye döndü nasıl döndü kaç tur döndü
Afferin ona maşallah. Sen yere bırakıyon galiba bizim ki genelde kucakta per perişanKız naptın tur mu atsın çocuk amuda mı kalksınsırt üstüyken karın üstüne döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?