2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya her gün her dk yapmak imkansız zaten bebek izin verdiğince bizde çok yorgun değilsek yapıyoruz anca ki bende her gün yapamıyorum , her uyanık kaldığında 10 15 dk bişeyler yapsak yeterli oluyormuş sonrasında ev işlerine hiiççç enerji kalmıyor orası ayrı , yatağımı bile toplayamadığım zamanlar oluyor ki aşırı rahatsız oluyorum valla bi gün evi topluyorum bi gün ye iç yat

Ohh ohh maşallah benimki de çook uzun zaman önce dönmüştü ya yine oyun halısında tummy time yaparken dönmüştü bende o sırada kayıttaydım hatta dönmeden gazını çıkarmıştı eşim açıp açıp gülüyor dünyanın en komik videosu diyo bu bebeler çok akıllı önce kafasını döneceği tarafa atıyor sonra vücudunu çeviriyor

Anneler birşey danisacagim.
Benim bebeğim son Bir haftadır tuhaf bı şekilde ağlıyor. Hani bı yeri ağrıyor gibi ama dikelince anında susuyor yada kucağa alıp gezdirince tamamen susuyor yada mizlaniyo. Ama o ağlama anı felâket sanki bı yerini cimciklemissin gibi düşünün. Yada aşı olurken öyle ağladığını gördüm. Bir anda başlamıyor.
Hafif hafif ağlıyor sonra bı anda bastırıyor tını artıyor ve en son çığlıkli nefes kesilmeli gözden yaş gelmeli ağlamaya çeviriyor.
Neden olabilir Sizce? bı yeri Ağrısa o kadar çabuk da susamaz diye düşünüyorum

Ay benim baba annemin aynısını der her zaman ama gençlik fotoğrafı var gerçekten incecik beli varmış ve çok bakımlı ve güzelmiş

Oy maşallah benim kız daha dönmedi ya 4 ay oldu

Döndü derken nereye döndü nasıl döndü kaç tur döndü

Kızlar elinizden geldiğince bebeklerinizi hasta etmeyin yavrum çok zorlanıyor öksürük balgam hapşirik halsizlik hepsini yaşıyor sürekli mızmız sabah iki kez kustu burun deliklerinden çıktı yavrum tıkandı nefes alamadı nasıl korktum kendine gelene kadar burun temizliğini yapıyorum o kadar balgam çıkmasına rağmen sanki işlem hiç yapılmamış gibi kışa da girdik bu hastalıklardan nasıl koruycaz
Bende hastayım gücüm hiç yok

Valla ya çok akıllılar bizimkinin altıda açıktı hava alsın diye öyle dmndük çıplak çıplak kaçıyor

Hemen kulağının dibinde sallıyorum canım dönüp bakmiyor hiç oralı değil
Kuzum önce önde salla sonra yavaş yavaş sağa yada sola götür takip etmesini sqlla yavaş yavaş.. çalıştıkça olur. Çalışmasanda olue bir gün ama çalıştırırsqn senin için rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…