2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
tek hekim 10+10 gün verebilir, 3 hekim heyet raporu 3 ay verebilir üstüne 3 ay daha alabilirsin, bir yılda en fazla 6 ay heyet raporlu olabilirsin, tek hekim raporu da yılda en fazla 40 gün alabilirsin
Çok teşekkürler bilgi için. Heyet raporunu analık durumunda veriyorlar mı acaba nereden nasıl alabilirim ki

Yetişemiyoruz dün görümcem geldi çocuk kucağımda tatlı yaptım uyutunca eşime poğaça yaptım bu kadar gün bitti büyüğe çizgi film açtım yapacak bir şey yok.olduğu kadar idare edecekler.boş vakitte yemek yap yedir emzir gün bitiyor.süpürme silme h olmuyor. Hepsi geçecek bebeleri sevmeye bakalım biz hem emzirmek çok enerji alıyor halsizleştiriyor. atom falan yapmaya başlıcam kendime
Sütten geçen hormonlardan oluyor diye biliyorum.bizde de oldu geçti.hıçkırık midesi genişlediğindn büyüdüğünden oluyor iyi bir şey doyuyor demek ki
Kızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
8 vardır

Biz de durumlar böyle.birine emzirirken diğerine yedirmeye çalışıyorum.bu bebeğimde blw yapıcam böyle yedirmeye uğraşmak yememesi aşırı zor.bu arada bebeğimin pembeli çiçekli olmasına bakmayın ablasınınkileri giyiyor küçük erkek ortalık zaten çarşamba pazarı

Eklentiler

• IMG_20231205_101149.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 87
Çok teşekkürler bilgi için. Heyet raporunu analık durumunda veriyorlar mı acaba nereden nasıl alabilirim ki
Canım ben kendi dr uma gittim o verecek özel hastane zaten ama önemli olan çalıştığın yerin kabul edip etmemesi

Ahahahahha ayy maşallah biz biriyle zor uğraşırken sen 2 bebe bakıp üstüne poğaça yapmışsın eylül annelerinden sana bir sen bunu hakkettin

Ahahahahha ayy maşallah biz biriyle zor uğraşırken sen 2 bebe bakıp üstüne poğaça yapmışsın eylül annelerinden sana bir sen bunu hakkettin
1 çocukta ben de öyle zorlandığımı düşünüyordum ama değilmişim şimdi ilk ay ağlayarak geçti bu ay daha hızlı olmaya alıştım.teşekkür ederim etrafımdan takdir görmüyordum bu iyi geldi

Nasıl takdir edilmez ya gerçekten dünyanın en zor işlerinden biri bebek bakmak, bıkmadan usanmadan sevgiyle üstelik ben hemşireyim 2.5 yıl çok çok yoğun bi serviste çalıştım orda bile tuvalete gitmeye vakit yoktu, şimdi arkadaşlarıma şey diyorum en berbat nöbetten bile daha zor bebek bakmak , hoş orda da takdir eden yoktu ama bizi anca analar anlar ( taze analar diğerleri unutuyor çünkü )

Tamam canım alalım kitabı o zaman instagram sayfası çok karışık ya her yaş vqr o ladar inceleyecek vaktim yok leslie deneyecem ya haftaya ama şuan hastayım

Çok geçmiş olsun canım bizde uyumadık bu gece ama benimkinin ateşi yok inşallah hasta değil

Aynen bizi bir tek biz anlarız Hastane ortamı çok zor Allah tüm çalışanlarına kolaylk versin ama dediğin doğru analık yapmak daha zor kafa sürekli meşgul ve mesai yatana kadar hiç bitmiyor.maaş almamak da cabası maaşı geçtim takdir görsek yeter neyseki gülüşleri var bir de boyunlarından koklayıp öpmek her şeye değer
Ajjsjsjs aynen, ben hep sey diyorum evlenirken belim 40 cmdi.
Sen baya zayıfmışsın ben evlenirken 53 kgdım bel 65 falandır şimdi 61kg daha çok yolum var doğum öncesi 56dım ona dönsem yeter

Bu bilgi güzel oldu çünkü artık kendimi uyanıkken verimli vakit geciricem diye çok zorluyordum sıkılıyorum biraz, uyuduğu 1 saatte yemek mi yapayım, evi mi toplayayım, yemek mi yiyeyim ya da kendim mi uyuyayım karar veremeden bebek tekrar uyanıyor, mecburen bu işleri uyanıkken de yapmak gerekiyor

Jsjsjs ay yok o bizim buranin yaşlılari hep 500 kilodur ama evlenirken belim 40 cm idi diye ovunurlerdi, simdi ben de oyle oldum. Evlenirken ben de 51 kilo idim, memem yoktu, 80-61-88 idim.

Ideal kiloma cok var benim hic oralara girmeyim ndjdjsjj, psikolojim bozuluyor. Sen baya zayif kalmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…