Çok teşekkürler bilgi için. Heyet raporunu analık durumunda veriyorlar mı acaba nereden nasıl alabilirim kitek hekim 10+10 gün verebilir, 3 hekim heyet raporu 3 ay verebilir üstüne 3 ay daha alabilirsin, bir yılda en fazla 6 ay heyet raporlu olabilirsin, tek hekim raporu da yılda en fazla 40 gün alabilirsin
YetişemiyoruzKızlar selam, siz her şeye tek başınıza nasıl yetişiyorsunuz, kiminiz 2 çocukla hem de…
Bende son zamanlarda yetememe hissi başladı. Bebekle ilgilenmekten evde çöp bile kaldıramıyorum. Bizimkinin uykuları çok düzensiz gündüz o uyuduğunda da pestilim çıkmış oluyor hiçbir şey yapamıyorum. Ev aldı başını gidiyor. Eşim çalıştığından bi geceleri yardımcı oluyor.
Ben annelik işini beceremedim
Sütten geçen hormonlardan oluyor diye biliyorum.bizde de oldu geçti.hıçkırık midesi genişlediğindn büyüdüğünden oluyor iyi bir şey doyuyor demek kiEki Görüntüle 3345676 Kızlar yanaktaki bu beyaz sivilcemsi şeyler geçiyor mu? Biraz büyümüş gibi geldi bana da.
Bir de benim kızın hemen hemen her emzirme sonrası hıçkırığı oluyor emzirmeden geçmiyor sebebi ne acaba? Ebeye sordum ama tatmin edici bir cevap vermedi yaşayan var mı aranızda
8 vardırKızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
Yok dogum analık vs diye heyet raporu alınamıyor maalesef, küçücük 3 aylık bebisle işe başla diyorlar ülkemizdeÇok teşekkürler bilgi için. Heyet raporunu analık durumunda veriyorlar mı acaba nereden nasıl alabilirim ki
Canım ben kendi dr uma gittim o verecek özel hastane zaten ama önemli olan çalıştığın yerin kabul edip etmemesiÇok teşekkürler bilgi için. Heyet raporunu analık durumunda veriyorlar mı acaba nereden nasıl alabilirim ki
Ahahahahha ayy maşallahBiz de durumlar böyle.birine emzirirken diğerine yedirmeye çalışıyorum.bu bebeğimde blw yapıcam böyle yedirmeye uğraşmak yememesi aşırı zor.bu arada bebeğimin pembeli çiçekli olmasına bakmayın ablasınınkileri giyiyor küçük erkekortalık zaten çarşamba pazarı
1 çocukta ben de öyle zorlandığımı düşünüyordum ama değilmişimAhahahahha ayy maşallahbiz biriyle zor uğraşırken sen 2 bebe bakıp üstüne poğaça yapmışsın eylül annelerinden sana bir sen bunu hakkettin
Nasıl takdir edilmez ya gerçekten dünyanın en zor işlerinden biri bebek bakmak, bıkmadan usanmadan sevgiyle üstelik1 çocukta ben de öyle zorlandığımı düşünüyordum ama değilmişimşimdi ilk ay ağlayarak geçti bu ay daha hızlı olmaya alıştım.teşekkür ederim etrafımdan takdir görmüyordum bu iyi geldi
Ajjsjsjs aynen, ben hep sey diyorum evlenirken belim 40 cmdi.
Teşekkür ederim bebeğimSalon Kadini Sonbahardagel kızlar evi sıcak olanlar sizler miydiniz? Bir doktorun burun tıkanıklığı hakkındaki yorumu.
Tamam canım alalım kitabı o zaman instagram sayfası çok karışık ya her yaş vqr o ladar inceleyecek vaktim yokBen de kullanıyorum meme reddi yapmadı ama bemim kızım yine de hızlı bitiriyor gibi geliyor bana
Evet o, wn sevdigim tarafı evdeki malzemelerle ya da cok az sey alarak etkinlik hazırlayabilmen. İnstagramda daha cok oyum var içinden secilenler buraya koyulmus derli toplu duruyor, bi de aralarda bilgiler yer alıyor işte duyusal oyun nedir vs. Aylara bölmüş 0-2 3-5 gibi
Kanguru veya slingle leslie denersek durabilir kızlar, sonucta anne karnında yururken duruyordukibrisss
Çok geçmiş olsun canım bizde uyumadık bu gece ama benimkinin ateşi yok inşallah hasta değilBu gece hiç uyumadıksürekli inliyor mızıldanıyor kucağımda bile rahat değil
Bi ara ateşi 37.3 e çıktı yarımşar saat arayla ölçtüm 36.7 lerde ama kafası sıcak geliyor bana
Burnunu temizledim gazı yok kakasını yaptı ama rahat değil sürekli kıpırdanıyor inliyor
Boğazı acıyor bence eşimden bana benden bebeğe bulaştı kesin
Çokk üzgünüm inşallah çabucak geçer sabah doktoruna götürücez
Sende 4. Ay uyku gerilemesi olabilir mi canım 120 günü devirmişsinizÇok geçmiş olsun canım bizde uyumadık bu gece ama benimkinin ateşi yok inşallah hasta değil
Aynen bizi bir tek biz anlarızNasıl takdir edilmez ya gerçekten dünyanın en zor işlerinden biri bebek bakmak, bıkmadan usanmadan sevgiyle üstelikben hemşireyim 2.5 yıl çok çok yoğun bi serviste çalıştım orda bile tuvalete gitmeye vakit yoktu, şimdi arkadaşlarıma şey diyorum en berbat nöbetten bile daha zor bebek bakmak , hoş orda da takdir eden yoktu ama bizi anca analar anlar ( taze analar diğerleri unutuyor çünkü )
Sen baya zayıfmışsınAjjsjsjs aynen, ben hep sey diyorum evlenirken belim 40 cmdi.
Bu bilgi güzel oldu çünkü artık kendimi uyanıkken verimli vakit geciricem diye çok zorluyordum sıkılıyorum biraz, uyuduğu 1 saatte yemek mi yapayım, evi mi toplayayım, yemek mi yiyeyim ya da kendim mi uyuyayım karar veremeden bebek tekrar uyanıyor, mecburen bu işleri uyanıkken de yapmak gerekiyorArkadaşlar
Jsjsjs ay yok o bizim buranin yaşlılari hep 500 kilodur ama evlenirken belim 40 cm idi diye ovunurlerdi, simdi ben de oyle oldum. Evlenirken ben de 51 kilo idim, memem yoktu, 80-61-88 idim.Aynen bizi bir tek biz anlarızHastane ortamı çok zor Allah tüm çalışanlarına kolaylk versin ama dediğin doğru analık yapmak daha zor kafa sürekli meşgul ve mesai yatana kadar hiç bitmiyor.maaş almamak da cabası maaşı geçtim takdir görsek yeter neyseki gülüşleri var bir de boyunlarından koklayıp öpmek her şeye değer
Sen baya zayıfmışsınben evlenirken 53 kgdım bel 65 falandır şimdi 61kg daha çok yolum var doğum öncesi 56dım ona dönsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?