Ya son 3 gündür iyi uyuyor , ama iyi uyuyor dediğim mesela dün gece sabaha kadar uyudu ama tam uyandı uyanacak hem kıpırdadı hep ya pış pışladım ya emzirdim , yani o uyudu hen uyumadım sabah 7 de tam uyandı ve artık uyumadı , yani genelde ya böyle yada tam 5 te yada te uyanıp bir daha uyumuyor , inşallah yavaş yavaş düzelir diye Umut ediyorumGece 3-4* saatte bir uyanuyor benimki, seninki?
Tüh bilemedim bende sessizliğini ona yormuştumYok canım nerdee kocabugün 4. Te gitti nöbete sabah ondan yoktum o gidince de iş güç. Akşam da nazenin uyuyunca kardeşimle spor yaptık zoom dan.
Normalde ders pazar ve Salı kaydı attı hoca. PC den kardeşimle zoom u açtık ben yaptım bana bakarak o yaptı. Pert oldum her yerim ağrıyor. Yediğim tabağın fotosunu attım diyetisyen 3 ara öğünü kahavltıyla birleştirdiniz heralde diyor bana
Tüh bilemedim bende sessizliğini ona yormuştumvalla tebrik ediyorum seni bende gaza geliyorum yavaştan leslie yapayım diyecem de bebiş durur mu acaba bir iyileşeyim bu işe bir el atayım ben bol bol kilolar ver inşallahh incecik olll
İşte bunu spora çevir :) ben bazen bacaklarımı açığ sağa sola esniyorum bebeği oyalarken yada squat gibi birşeylerMelikeben
Canım benim bebe o kadar ağlıyor ki eğer spor falan yaparsam hiç çocuğa bakacak enerji kalmaz bendeyani ağlamasa bile sürekli kucağımda gezdirmem gerekiyor yada konuşmam gerekiyor
Bence değil ama o minik önlükler gibi de değil :) civil var bir iki tane de onlar çok büyük meselaÇok büyük değil dimi boyutu
Evet bendim biri, bu doktorun soyledigini kendi doktorumuz da soyledi, surekli ev havalandiriyorum ben de.Salon Kadini Sonbahardagel kızlar evi sıcak olanlar sizler miydiniz? Bir doktorun burun tıkanıklığı hakkındaki yorumu.
Benim annem de çok uzakta 1 gün geliyor max haftadaBende senin gibiyim artık bebeği 2,3 günde bir annemi verip gelip evi temizliyorum
Evet cnm kullanıyorum ama bir değişiklik yok yanma devam ediyor 3ay kullanmam gerekiyormuş bende de varmış ama gebelikte artmışGeçmiş olsun kan sulandırıcıyı hala kullanıyormusun benim de varis var bacağımda Ama gebelik öncesi vardı
Millet iyice azmis bu nedir 4saat birde bebek yani pes diyorum4 saat kadar bebek bakacak 10.000 istiyor
Ya cnm benim inan yıllarca bebek sahibi olmak için bekleyen ben bile çok zorlandım bebekle hayat bambaşka birde düzen, titizlik ,temizlik aile özlemi girince iş çığırından çıkıyor hiç bir şeye yetişemez oluyorsun oğlum gündüz 10ar dakika uyuyor sallamadan uyumuyor,yani inş bunlar geçer de ilerde gülümseyerek hatirlariz sağlıkli olsunlarda Rabbim kolaylığıni verirUmutsuz vaka miyim acabaEskiden keyif aldığım hiç bir şeyden keyif almıyorum. Yemekleri sadece doymak için yiyorum midem boş kalmasın ha bir de sütüm azalmasin diye. Bebek uyudugunda falan film izleyebilirim ama yapmıyorum. Bir de sürekli sürekli aklımı kemiren şeyler var mesela düzen. Her şeyin bir saati olmalı bir rutin olmali bebeği sallamaya alistirmamali vs vs. Bunlar sürekli aklımda ama birini bile uygulayamiyorum. Bir de annemi babamı çok çok özlüyorum gece gündüz aklimdalar. Bunların hepsi artık fazla geliyor. Yüksek lisans tez dönemindeyim onu bile bırakmak istiyorum bu aralar
3 ay girmek üzereyken regl oldum bende kızlar
Ben de istemiyordum benimki çok ağır geçer bakalım şimdilik ağrı falan yokBende ya 7 sinde tam 3 ay olcaktı
Ben daha olmaz diyodum ya birkaç ay daha olmasaydı
Ben de istemiyordum benimki çok ağır geçer bakalım şimdilik ağrı falan yok
Evet bendim biri, bu doktorun soyledigini kendi doktorumuz da soyledi, surekli ev havalandiriyorum ben de.
Kizlar ya ruya yorumlayabilen var mi aranizda bir mesaj atsa bana :)ffestinalente sen bu islerden anlarsin gibi dusunuyorum?
Yıkıldım.Hdjdjdj ilahi Salon Kadını
Yok canım hiç ilgilenmedim rüyalarla
Ben de kullanıyorum meme reddi yapmadı ama bemim kızım yine de hızlı bitiriyor gibi geliyor bana
Evet o, wn sevdigim tarafı evdeki malzemelerle ya da cok az sey alarak etkinlik hazırlayabilmen. İnstagramda daha cok oyum var içinden secilenler buraya koyulmus derli toplu duruyor, bi de aralarda bilgiler yer alıyor işte duyusal oyun nedir vs. Aylara bölmüş 0-2 3-5 gibiCanım basarannisa'nın oynasında büyüsün kitabı mı?
Kanguru veya slingle leslie denersek durabilir kızlar, sonucta anne karnında yururken duruyorduTüh bilemedim bende sessizliğini ona yormuştumvalla tebrik ediyorum seni bende gaza geliyorum yavaştan leslie yapayım diyecem de bebiş durur mu acaba bir iyileşeyim bu işe bir el atayım ben bol bol kilolar ver inşallahh incecik olll
tek hekim 10+10 gün verebilir, 3 hekim heyet raporu 3 ay verebilir üstüne 3 ay daha alabilirsin, bir yılda en fazla 6 ay heyet raporlu olabilirsin, tek hekim raporu da yılda en fazla 40 gün alabilirsinCanım doğum iznin bitiyor mu rapor aldığına göre? Rapor veriyor mu kadın doğum doktorları max kaç gün veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?