2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gece 3-4* saatte bir uyanuyor benimki, seninki?
Ya son 3 gündür iyi uyuyor , ama iyi uyuyor dediğim mesela dün gece sabaha kadar uyudu ama tam uyandı uyanacak hem kıpırdadı hep ya pış pışladım ya emzirdim , yani o uyudu hen uyumadım sabah 7 de tam uyandı ve artık uyumadı , yani genelde ya böyle yada tam 5 te yada te uyanıp bir daha uyumuyor , inşallah yavaş yavaş düzelir diye Umut ediyorum

Tüh bilemedim bende sessizliğini ona yormuştum valla tebrik ediyorum seni bende gaza geliyorum yavaştan leslie yapayım diyecem de bebiş durur mu acababir iyileşeyim bu işe bir el atayım ben bol bol kilolar ver inşallahh incecik olll

Melikeben
Canım benim bebe o kadar ağlıyor ki eğer spor falan yaparsam hiç çocuğa bakacak enerji kalmaz bende yani ağlamasa bile sürekli kucağımda gezdirmem gerekiyor yada konuşmam gerekiyor

Melikeben
Canım benim bebe o kadar ağlıyor ki eğer spor falan yaparsam hiç çocuğa bakacak enerji kalmaz bende yani ağlamasa bile sürekli kucağımda gezdirmem gerekiyor yada konuşmam gerekiyor
İşte bunu spora çevir :) ben bazen bacaklarımı açığ sağa sola esniyorum bebeği oyalarken yada squat gibi birşeyler

Ya cnm benim inan yıllarca bebek sahibi olmak için bekleyen ben bile çok zorlandım bebekle hayat bambaşka birde düzen, titizlik ,temizlik aile özlemi girince iş çığırından çıkıyor hiç bir şeye yetişemez oluyorsun oğlum gündüz 10ar dakika uyuyor sallamadan uyumuyor,yani inş bunlar geçer de ilerde gülümseyerek hatirlariz sağlıkli olsunlarda Rabbim kolaylığıni verir

Bu gece hiç uyumadık sürekli inliyor mızıldanıyor kucağımda bile rahat değil
Bi ara ateşi 37.3 e çıktı yarımşar saat arayla ölçtüm 36.7 lerde ama kafası sıcak geliyor bana
Burnunu temizledim gazı yok kakasını yaptı ama rahat değil sürekli kıpırdanıyor inliyor
Boğazı acıyor bence eşimden bana benden bebeğe bulaştı kesin
Çokk üzgünüm inşallah çabucak geçer sabah doktoruna götürücez

Ben de kullanıyorum meme reddi yapmadı ama bemim kızım yine de hızlı bitiriyor gibi geliyor bana
Canım basarannisa'nın oynasında büyüsün kitabı mı?
Evet o, wn sevdigim tarafı evdeki malzemelerle ya da cok az sey alarak etkinlik hazırlayabilmen. İnstagramda daha cok oyum var içinden secilenler buraya koyulmus derli toplu duruyor, bi de aralarda bilgiler yer alıyor işte duyusal oyun nedir vs. Aylara bölmüş 0-2 3-5 gibi
Kanguru veya slingle leslie denersek durabilir kızlar, sonucta anne karnında yururken duruyordu kibrisss

Canım doğum iznin bitiyor mu rapor aldığına göre? Rapor veriyor mu kadın doğum doktorları max kaç gün veriyorlar?
tek hekim 10+10 gün verebilir, 3 hekim heyet raporu 3 ay verebilir üstüne 3 ay daha alabilirsin, bir yılda en fazla 6 ay heyet raporlu olabilirsin, tek hekim raporu da yılda en fazla 40 gün alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…