2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki bunu genelde mide gazı olduğu zaman yapıyor .emzirmeyi bırakıp omzuma alıyorum sırtını sıvazlayarak geğirtiyorum rahatliyor sonra normal emmeye geçiyor
Bazen de süt fazla gelmesinden dolayı oluyor hızlı yutamiyor o zamanda yan yatırıyorum göbeği gobegime bakacak şekilde emziriyorum

Etrafa olan ilgisi de artmis olabilir, artik uyaranlara daha ilgililer.

Normal benimkide yapıyor hatta resmen oyun oynuyor ve ben sütyeni tekrar takarsam yada kaldırırsam sinirlenip ağlıyor , hatta ağzını çekip bakıp gülüyor tekrar içiyor

Gelemiyor kızlar kv geldi işlerim iki kat oldu resmen kadın iyi ama hiç bişey beceremiyor çocuğu tutamıyor anca yemek yapıyor oda yine ben yardım ediyorum yemek yapmada toplamada ve 5 kişi bazen kaynımın sevgiliside geliyor 6 kişi , topla şil süpür , kızım biraz duruyor veriyorum eşime hemen hemen işleri yapıp tekrar alıyorum ve bu beni çok yordu , eşimde iş yapana kadar zor tutuyor oda elli tane minnetle sonra hemen kucağıma veriyor , çıkıp gitseler rahatlicam

Senin yerinde olsam ne yemek yaparım ne başka bişey bu ne ya bu kadar düşüncesizlik olmaz, 7 kat yabancı evime geliyor bebek durmadığı için fazla uzatmadan kalkıp gidiyorlar, toplama mutfağı yemekte yapma otur bebeğinle ilgilen zaten senden başka bakan yok , acıkan gitsin yemeğini yapsın

Yardım etmeyince de sanki ayıp oluyor bilmiyorum , kv genç ama yaşlı gibi hemen yoruluyor , valla haftaya gidiyorlar , bi gitseler rahatlarım

Yardım etmeyince de sanki ayıp oluyor bilmiyorum , kv genç ama yaşlı gibi hemen yoruluyor , valla haftaya gidiyorlar , bi gitseler rahatlarım
Ah canım benim ya kücücük bebeğin var üstelik hiç durmayan , ayıp olmaz bunları düşüneceğine kendini düşün , bi an önce gitseler de kurtulsan ya

Yakın şehirde eşimin arkadaşı var , onların da yeni bebeği oldu yeni dediğim de 2 2.5 ay olmuştur, eşim kaç defa gidelim dedi ben hayır dedim ya , ben bebekli o kızcağız bebekli hiç zahmete sokamam valla kimseyi , gitmedik o yüzden kendimden biliyorum bebekle misafir ağırlamak çok zor bi de yatılıyı düşünemiyorum

Ben en çok daha söz bile kesmedigin sevgilinin annesinin babasının yengesinin abisinin olduğu eve damlayan kadın sevgili kişisine şok oldum. Millet ne geniş arkadaş

Ben olsam hasta numarası yapar odadan çıkmazdım ah vah eder dururdum. Ya birazcık düşünceli olmak zor değil. Erkekler neyse de k.validen hiç mi bu yollardan geçmedi ya

Bizim 3. Ay kontrolümüz var bugün, özele geliyoruz ama doktor bekliyoruz yarım saat. Sekreterine soruyorum bilmiyormuş ne zaman gelecegini. Minik bebeğim var salginda bekliyoruz doğru değil diyorum bilmiyorum diyor, parayı peşin almayı biliyorlar. İki doktordan memnun kalmadık bu 3. Doktorumuz methettiler geldik bu nedir ya. Sabah sabah cingar çıkarmamak için zor duruyorum.

Ben olsam hasta numarası yapar odadan çıkmazdım ah vah eder dururdum. Ya birazcık düşünceli olmak zor değil. Erkekler neyse de k.validen hiç mi bu yollardan geçmedi ya
Boyle durumlarda kv daha dusuncesiz oluyor, kadin kadinin derdinden anlamali malesef ulkemizde kadinlara yine kadinlar eziyet ediyor

Kv kendi evinde de yemek temizlik yapmiyor? Ayni benimki gibiymis, yaptigi yemege sarimsagi doldurur temizlik yapmaz yaptiginda da islak mendille bulasik yikarken kirar doker. Bunlarin disinda cok anlayisli iyi biridir, maddi manevi her turlu destegi sunar. Bende diger hareketlerine takilmadan olumlu olanlara odaklaniyorum boylece sinirim bozulmuyor.

Ya bebekle misafir ağırlamak ne kadar zor farkında değiller mi. Benim eşim de bayılır misafire bende sevdiğim kişiler hariç pek misafir ağırlamayı sevmiyorum çünkü bütün yük bende oluyor. Bebek olduktan sonra bir kaç kez akrabalarını çağırmaktan bahsetti orda dur dedim yani ben bütün gün küçücük bebekle duş almaya fırsat bulamıyorum bir de misafirle mi uğraşıcam uzak şehirdeyiz Allahtan pek kimse yok yakınımızda. Birkaç arkadaşı hayırlı olsuna geldi çay tatlı ikramı yapana kadar bile çok zorlandım.

3. Ay kontrolünden çıktık
720 Gr almış (6790 Gr)
Boyu 3 cm uzamış (62 cm)
Baş çevresi 3.5 cm büyümüş (42 cm)
Hiperaktif dedi doktor ve gazi var muhtemelen laktoz intoleransi dedi. Nurse harveys yazdı. Gazi olduğu için rota ve menenjit aşısını 3-5 gün erteledi. Onun dışında çok şükür gelişimi çok iyi

Ah evet gerçekten zor , annesi yokken en azından anneme veriyordum kızımı biraz dinleniyordum şimdi oda yok , bebeğim de çok ağlıyor kv 5 dk bile tutamıyor çünkü benim kızımla sürekli konuşup gezdirmem gerekiyor susması için oda yapmıyor , herşey bana kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…